На кои домашни амулети трябва да обърнете внимание?

Кухнята е най-енергийно зареденото място в дома. В нея има много домакински и кулинарни вещи, които могат да се използват като талисмани.

С тяхна помощ можете да защитите дома си от зло, да привлечете комфорт и просперитет в него. Благополучие и щастие, мир и хармония – това са компонентите на домашната атмосфера, които можете да създадете със своите мисли, действия и ритуали.

Дафинов лист

Дафиновият лист символизира чистота, вътрешна сила, могъщество, победа. Още в древни времена главите на владетелите и генералите са били украсявани с лаврови венци.

Дафиновият лист може да изпълнява желания. Вземете няколко дафинови листа, избършете ги с ръце от праха, пожелайте си нещо и вдишайте аромата на подправката.

Винаги трябва да имате у дома дафинов лист. Вържете 5 дафинови листа на връзка и я поставете над вратата. Този амулет ще защити къщата ви и ще привлече богатство.

Канела

Много полезна и вкусна подправка, която се използва и като талисман. Хората добавят тази подправка към водата, за да почистят къщата си от лоша енергия. Канелата се добавя и към чая, не забравяйте да произнесете желанията си, свързани с дома ви.

Ръкохватка

Тя може да се превърне в символ на обединението на семейството. Но трябва да я ушиете сами и също така е желателно да ушиете върху нея изображение на малка къщичка. Домашните амулети, направени от собствените ви ръце, са най-силни.

Връзка лук, чесън, пипер

Нашите предци са изпълнили тези зеленчуци с магически сили. Чесънът защитава от енергийни вампири, лукът – от завист, а чушките-  от подигравки. Подобни връзки отдавна били поставяни в някой ъгъл на кухнята.

Хаванче

Хаванчето представлява женската сила, а чукчето представлява мъжка сила. Те трябва да са в къщата, не забравяйте, че трябва да бъдат заедно и активно да се използват. Защото само така семейните мъж и жена ще се обичат.

Morkadis

Метла

Измива болести, нещастие, неприятности, скърби и проблеми от дома. Трябва да се съхранява със сламата нагоре. И се уверете, че не е износена и мръсна.

Слънчоглед

Той дава жизнена енергия, вдъхновява, радва – истински домашен пазител. През сезона можете да внесете няколко слънчогледа в дома си и да изядете всички семки по него.

Също така е желателно да поставите изображение на слънчоглед в дома си, например, под формата на картина. По-добре е да го окачите над масата за хранене или близо до прозореца.

Важно е периодично да обновявате талисманите си: използвайте подправки, заменете подложките и приборите с нови, яжте зеленчуци. Не позволявайте да се развалят,
да се покрият с прах и да натрупат мръсотия.

Всеки ритуал, дори ежедневен, трябва да бъде подкрепен от намерения и реални стъпки за постигане на заложената цел. Следователно всички обреди трябва да се провеждат с планирани действия.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

8 растения, които премахват негативната енергия у дома

Тези амулети дават свръхсили на жените! Носете ги с вас

Направи си сам: амулети за финансов успех

Не е за вярване, но само с един плод може да почистите дома от лоша енергия

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.