Невероятните астрологически пророчества за 2021

2020 г. обърна живота ни с главата надолу и 2021 г. ще бъде също толкова наситена със събития. Следващата година е насочена към предлагане на технологичен напредък и поправяне на общностите. На 21 декември 2020 г. Юпитер и Сатурн се срещат във Водолей и остават в този знак през по-голямата част от годината. Водолей е знак, свързан с внезапна промяна, формиране на общности, борба за каузи, които ви интересуват, и постигане на технологичен напредък. Има и добри новини, когато става въпрос за нашето колективно творчество.

Юпитер и Сатурн ще квадратират Уран в Телец, което означава, че трябва да очаквате много творчески иновации във всички индустрии и да се адаптирате към правене на бизнес главно онлайн. Видяхме и поглед върху площад Сатурн-Уран през пролетта и началото на лятото на 2020 г. с протести за равенство, така че подобни събития вероятно ще се появят отново. От началото на 1800 г. Юпитер и Сатурн се обединяват в земни знаци и, съответно, огън и вода. Всъщност са минали около 800 години от последната „ера на въздуха“, така че ще започнем да наблюдаваме големи промени в мащабно ниво. Трябва да бъдем внимателни и умишлени относно начина, по който живеем, работим и, може би най-важното, си сътрудничим.

Тази година беше монополизирана от политиката и не се очаква много да се промени на този фронт през 2021 г. Ще има желание да се правят нещата по различен начин и да има нови типове лидери и вероятно нов стил на ръководство изцяло. На макро ниво правителствата ще трябва да се обединят, за да определят споделени ценности, особено по отношение на теми като климат, селско стопанство, валута и обществено здраве. „От астрологична гледна точка ще стане ясно, че имаме колективни отговорности, че нашите действия имат последствия и тъй като всички ние сме жители на тази планета, трябва да работим заедно, за да създадем по-добро утре.

източник: actualno.com

Вижте още: 

Предсказанията на Волф Месинг за 2021 година за Русия, Европа и САЩ

Метални аксесоари за късмет през 2021 година

Топ ясновидка с прогноза за пандемията, политиката и хората след 2021 г.

Какво показва нумерологията за 2021 година

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.