Необикновените качества на модерните пирамиди в Русия

пирамида русия

Всяка година стотици хиляди посетители на Русия пътуват до място на 25 мили северозападно от руската столица, където се намира масивна пирамида от фибростъкло, за която се казва, че усилва и фокусира лечебни енергии от Земята. 144 фута висока, 55-тонната структура е най-голямата от общо 17 разположени из Русия, финансирани и построени от руския учен и предприемач към отбраната Александър Голод.

Много хора не знаят, че има огромни модерни пирамиди в Русия и Украйна. И това е, защото някъде през 1989 г. Александър Голод от Москва вярвал, че пирамидите създават голямо енергийно поле, което може да повлияе на биологически и небиологически материали.

През последните 10 години руските учени са разгледали дълбоко въпроса за енергията на пирамидата и са го показали чрез поставяне на стоки в една пирамида, която подпомагала растежа, подкрепяла здравето и насърчавала дълголетието.

Те открили, например, че ако поставите антибиотици в пирамидата за период от един лунен цикъл, около 28 дни, силата на антибиотика нараства до 10 000 пъти. Документирано е, че това енергийно поле съществува.

Руските въздушни сили съобщават за голямо енергийно поле, което прихващат на радара си, с височина една миля над пирамидата на Голод в Москва. Възможно ли е енергийният ефект от пирамидата на Голод да е явление, което учените едва сега започват да разбират? Или може би древните цивилизации по света са били наясно с тази енергия на пирамидата преди хиляди, ако не и десетки хиляди години?

Разположението на пирамидите е много интересно, защото, изглежда, са разположени на места, където има енергия. Древните вероятно са разбирали това много ясно.

Думата пирамида идва от Древна Гърция и означава „огън в центъра“. Древните гърци смятали, че тази геометрична форма събира космическа енергия. И пирамидите по света са някакъв вид енергийни колектори.

инфо: megavselena.bg

Вижте още: 

ТАЙНСТВЕНИТЕ ПИРАМИДИ НА КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. SP 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.