Не спете върху пресечените линии на Хартман

сън

Най-хубаво се спи между залез слънце и полунощ, твърдят британски учени. Според тях най-доброто време за работа са първите часове на деня след изгрев слънце.

Най-добро време за заспиване а 21-22 ч., тъй като между 22 и 23 ч. се получава физиологически спад на енергията, а след полунощ започва приливът на енергия. По-лесно ще се събудите към 6 ч. сутринта, отколкото към 7 ч., когато отново започва моментът на спад на енергията.

Най-вредно е да се спи в местата, където се пресичат така наречените линии на Хартман. Доказано е, че Земята е разчертана от геобиологична мрежа – линиите на Хартман, които минават от север на юг на разстояние 2 м една от друга и от изток на запад – на разстояние 2.5 метра.

Мястото, където живеем и работим, е разделено на невидими правоъгълници, които са ограничени от четири ъгъла – местата, където линиите се пресичат.

Хората, които прекарват много часове на такива пресичания, по-лесно се разболяват и постоянно страдат от главоболие. Лесно можете да разберете къде се намират пресечните точки с помощта на махало. Направете го от конец и пръстен или гривна от немагнитен материал.

Първо изследвайте леглото и бюрото си, като бавно минете над тях с махалото. Когато е над линия на Хартман, махалото се люлее, а в точките на пресичане се върти. Във вътрешността на правоъгълника е неподвижно. Леглото и бюрото трябва да са в правоъгълника, без да попадат върху линиите и още по-малко – върху точките на пресичане.

Вгледайте се в домашните животни – котките и кучетата никога не лягат в местата, където линиите се пресичат. Кучетата обикновено предпочитат да са в правоъгълника, а котките лягат и на линиите.

Ако имате познат, който търси вода с пръчки, помолете го да провери дали не живеете или не работите на място, където под земята се сливат две подземни реки.

Такова място е не по-малко вредно от точките на пресичане на линиите на Хартман. Вредното им влияние може да се неутрализира, ако сложите под леглото, точно върху пресечната точка, огледало с лице към пода, мраморна плочка, глина, връзка чесън или лук.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

СЪНИЩАТА, ОСТАВИЛИ ОТПЕЧАТЪК В ИСТОРИЯТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.