Новолунието в Рак ще повлияе силно на 4 зодии

pixabay.com

На 9-и юли ни чака новолуние в знака на Рак – интуитивна, грижовна и състрадателна зодия. Събитието ще донесе промени за някои зодии и те ще чувстват най-силно влиянието му. Вижте кои са, според „Elite Daily“.

Овен

Те ще създават дома и уюта, който винаги са искали. Новолунието изважда на фокус личния им живот. Окуражава ги да се вгледат в най-съкровените и лични неща. Могат ли да усъвършенстват връзките си с хората, на които имат най-много доверие? Могат ли да направят дома си по-комфортно и уютно място? Да помислят върху тези неща. Може да трябва да се освободят от багаж от детството – и преносно, и буквално.

Рак

Растат като личности и осъзнават това. Новолунието е в техния знак, а освен това Луната ги управлява. Тези зодии ще се фокусират над себе си. Ще приветстват това колко са пораснали като личности, ще оставят старото си аз в миналото и ще покажат новото. Никой не остава един и същ човек цял живот. Това новолуние е символично, ще видят всички красиви начини, по които те самите се променят и новото начало е пред тях.

Везни

Поставят си високи цели, що се отнася до кариерата. Да дадат воля на амбициозната си страна. Ще бъдат окуражени да вземат власт над бъдещето си и да впечатлят много хората около себе си. Нека мислят за себе си като много способни и уважавани хора в своята сфера. Новолунието им показа пътят към успеха. Да се насочат към кариерата, която винаги са искали.

Козирог

Връзките им влизат в нова ера. Новолунието може да е начало на специална връзка с друг човек. Събитието ще им помогне да подобрят и заздравят вече съществуващи връзки, и ще ги окуражи да създават нови. Ще им помогне да пуснат връзки и хора, които нямат място в бъдещето им. Да слушат, когато хората им обясняват кои са всъщност.

източник: teenproblem.net

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.