Новолуние в знак Скорпион

На 28 октомври в 05:40 ч в 4-я градус на знак Скорпион има Новолуние, което е в точна опозиция на Уран (в знак телец) – планетата на бунтовете, революциите, неочакваните неща, което прави нещата напълно непредсказуеми. В същото време се образува тао квадратура между Марс, Сатурн и Северният лунен възел.

Новолунието в Скорпион само по себе си е доста труден период, а картината, която се подрежда в небето, утежнява още повече и без това трудното положение. Това е най-трудният ден на октомври. Промените, които ще задейства Новолунието в Скорпион, ще бъдат свързани с резки и внезапни завои, нарушаване на статуквото и стабилността.

Енергията е нестабилна, прави хората неспокойни и импулсивни. Създават се условия за хаотични емоции и обща психическа нестабилност. Засилва се опасността от последващи природни катаклизми, пожари, наводнения, аварии, земетресения, цунами, бунтове, хаос, безредици, терористични атаки, всякакви непредвидими събития. Много факти и истини, много разкрития ще започнат да изплуват, които ще бъдат неочаквани и неудобни за мнозина. Последствията от новолунието ще продължат да бъдат валидни известно време.

Бъдете търпеливи, не действайте спонтанно, всяко действие и постъпка обмисляйте по няколко пъти. Обръщайте внимание на събитията, които ще се случат през този период. Новолунието в Скорпион ще доведе до нов етап в живота и ще допринесе за развитието и напредъка на обществото като цяло и отделните индивиди. Не е изключена пълна промяна на посоката.  Тези промени няма да станат безболезнено обаче. До тях може да доведат принудително дестабилизиращи и разрушителни външни фактори.

В денят на Новолунието, денят преди и след него се препоръчва да не летите със самолет. Не се препоръчват хирургически операции. Избягвайте социални контакти. Прекарайте повече време сами или сред близки хора, за да ограничите физическият и психическият стрес. В обществото може да има неочаквани „експлозии” от емоции и агресия. Мъжете по-трудно преживяват Новолунието.

Избягвайте места и хора, където са възможни конфликти! Категорично не се препоръчва да сключвате договори, да осъществявате сделки, особено с недвижими имоти – ще бъдат неуспешни, нещата няма да потръгнат, ще се появят неочаквани проблеми в последствие. Не се препоръчва да вземате в този ден заеми, да теглите кредити, да започвате работа на ново място. В последствие очаквайте сериозни неприятности и проблеми.

Подходящо е за започване на лунна диета. В продължение на 24 часа не трябва да ядете нищо, само течности. Може да пиете кафе и чай, но без захар. Никакъв алкохол.

Всяко новолуние е прекрасно време за работа над себе си, за йога и медитация.

Работа с желания

Напишете списък с вашите желания. Можете да го направите през целия ден.

Като пишете желанията си е добре да включите емоционална и ментална енергия. Добре е да визуализирате така, сякаш вече е станало това, което искате. Но трябва бъде вложена и енергията на силното ви желание. Колкото повече емоционална енергия вложите, толкова по-сигурно е, че ще се изпълни желанието ви. Ако просто така си пишете списъка и се чудите какво още да добавите, без да вложите силна емоция, не очаквайте да ви се получи. Трябва да искате нещо много, много силно. Мощната енергия на новолунието и вложената емоционалната сила, те са гаранция за реализирането.

След написването на списъка, прибирате го някъде, където никой няма да го намери. На следващото новолуние го изваждате и установявате кое се е изпълнило и кое не. Правите нов списък и старият изгаряте. Ако няколко поредни месеца сте залагали едно и също желание и то не е дало резултат, тогава има няколко причини. Възможно е да не сте го формулирали правилно (сменете формулировката), а може би това просто не е подходящо за вас или може би засяга свободната воля на друго лице. Най-често допусканата грешка е, че хората си пожелават конкретно някого, когото силно харесват и искат да го имат. Така не може, защото нарушавате свободната воля на този човек. Ако искате партньор/ка, просто поискайте от Вселената най-подходящият човек за себе си, не конкретен.

Не използвайте отрицателната частица „не“, следователно желанието трябва да бъде формулирано според принципа на положителното утвърждаване, което от своя страна предполага пълното отсъствие на негативни нагласи в изречението и отричанията, както и всякакъв вид „искам“, “ Аз ще“ и т.н. Желанието трябва да е формулирано в настояще време, сякаш вече имате това, което желаете.

Неправилно:

Morkadis

”Искам да имам добре платена работа, лицето Х да ми обърне внимание и да ме обича, да имам много пари и т.н.”

Правилно:

„Щастлив/а съм, че получавам “ххх“ лева заплата всеки месец.“

„Имам най-добрата, хубава и платена работа! “

„Аз съм абсолютно здрав/а и в пълна хармония.”

„Щастлив/а съм, че имам верен и стабилен партньор до себе, който ме обича и уважава.“

И внимавайте какво точно си пожелавате, защото може и да се сбъдне! Често се случва по-късно да не искаме вече това, което преди сме си пожелали.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.