Опасности и вреди от 5G

Над 180 учени и лекари в почти 40 държави с обща декларация предупредиха наскоро света за рискове за здравето от 5G технологията. Позицията им е по повод Резолюция 1815 на Съвета на Европа, с която се дава зелена светлина за въвеждане на 5G.

Ние, долуподписаните учени, препоръчваме мораториум върху въвеждането на петото поколение, 5G, докато потенциалните опасности за човешкото здраве и околната среда не бъдат напълно проучени от независими от индустрията учени. 5G значително ще увеличи експозицията на радиочестотни електромагнитни полета (RF-EMF), което е доказано, че е вредно за хората и околната среда, се казва в позицията.

Ако не сте обезпокоени от 5G радиационни опасности, трябва да бъдете.

Със скорост на изтегляне от 20 до 30 пъти по-бърза от 4G, 5G обещава нов свят, включително да стане основата за самостоятелно шофиране на автомобили, като същевременно създава дълъг списък от потенциални рискове за здравето. Ракът 5G всъщност все повече се превръща от хипотеза в реалност. Градовете Брюксел и Женева дори блокираха изпитания и забраниха ъпгрейдите до 5G от тази загриженост.

Разликата между 4G и 5G по отношение на скоростите на предаване на устройствата е значителна. 5G технологията обещава радио милиметрови диапазони в обхвата от 30 до 300 GHz, докато при 4G са около 6 GHz. Когато се прилага за гледане на онлайн видео, това се превръща в скорост до 60 до 120 пъти по-бърза.

Преди 2G, 3G и 4G радиочестотите бяха доброкачествени. Дотогава човек не се притесняваше дали радиопредаванията по време на шофиране ще изпържат мозъка му.

За съжаление, след като се въведе концепцията за безжична технология G, световната общественост започна да бъде излагана на честоти, подобни на микровълни с 1 милиард цикъла в секунда.

Хората, животните и околната среда са застрашени от години. Докато 4G беше достатъчно лош, 5G извежда играта на съвсем ново ниво на лудост.

Макар че би било справедливо да се приеме, че 5G технологията е тествана за рискове, това просто не е така. Няма убедителни данни за рисковете за здравето.

Всъщност, когато 5G стартира, това ще бъде първият действителен тест върху хора, правен някога. Това е безпрецедентно за такова широкомащабно публично пускане на технологии.

Докато дължините на вълните на 4G преминават по повърхността на кожата, милиметровите вълни на 5G са по-коварни. Когато се излъчат дължини на вълната 5G, кожата ни автоматично ще ги абсорбира, което естествено ще доведе до повишаване на температурата ѝ.

Много учени разбират, че електромагнитното излъчване, изтичащо през вратите на нашите микровълнови фурни, е канцерогенно и следователно може да причини рак. Повечето от тези учени също смятат, че тези вълни са мутагенни, което означава, че променят структурата на ДНК на живите същества.

Стартирането на 5G ще бъде подобно на включване на вашата микровълнова фурна, отваряне на вратата ѝ и оставяне така до края на живота ви. Има добра причина стотици учени да предприемат действия срещу безжичната индустрия.

През последните десет години технологията 5G е в процес на развитие. Първоначално планиран като слой над 3G и 4G, 5G бързо се превръща в самостоятелна технология.

Morkadis

Всяка клетъчна кула във вашия квартал излъчва радиочестотна радиация. Радиацията причинява рак. До 2021 г. всеки град ще има 5G кули и клетъчни станции. Тези устройства ще бъдат на върха или отстрани на милиони сгради по целия свят.

Безжичната индустрия не просто изгражда инфраструктура, която осигурява по-бързо изтегляне; изгражда глобална микровълнова фурна.

Има и много убедителни дискусии между учени, които водят война срещу непроверената технология. Като цяло радиацията прави едно основно нещо за хората и животните – унищожава нашата ДНК или чрез принуждаване на ДНК да мутира, или чрез убиване на конкретни групи клетки, всички от които водят до рак.

Основните симптоми при продължително излагане на радиация са гадене, подуване, косопад, намален апетит, ниски нива на енергия, увреден костен мозък, повредени органи, дълбока депресия, объркване, инфекции.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Ужасяващи факти, които ще ви накарат да оставите телефона!

Предпазете се от радиацията от мобилни телефони с тези съвети

Ако телефонът ви прегрява непрекъснато – значи сте хакнат

Истината за вредата от мобилните телефони

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.