Отец Пио и Нютон: Светът свършва през 2060 година

земя

Пио от Пиетрелчина, известен като падре Пио, е италиански католически свещеник, чийто образ е обгърнат в мистерия. Отец Пио остава в историята със своите пророчества, а едно от тях по случайност или не съвпада с предсказание на учения Исак Нютон.

Католическият свещеник е прогнозирал, че светът, който познаваме, ще приключи през 2060 година, информират от RenTv. Още по-изумителното обаче е, че подобно предсказание присъства и в писмо на Исак Нютон.

Въпросната кореспонденция досега не е била известна на науката, но сега от нея става ясно, че след множество изчисления е била разкрита година, в която светът ни ще бъде унищожен.

Прочутият отец Пио е роден през 1887 година в Южна Италия под името Франческо Форджоне. Той е дете в многочленно семейство. Родителите му не били богати хора, но се славели с набожността си. Франческо мечтаел да стане свещеник от малък и така в началото на двадесет век постъпил Ордена на капуцините и получил името Пио. Малко по-късно бил ръкоположен за свещеник.

След това животът му бива осеян от различни свръхестествени събития и той започва да прави предсказания за края на света. Всичко започва през есента на 1918 година, когато Франческо се моли пред разпятието си в малка черква. Пред него се явява ангел, след което Пио получава стигмати. Раните оставят кървящи до края на живота му, но въпреки това монахът не губи вярата си и продължава да я защитава.

Пио прави предсказания за края на света, от които става ясно, че планетата ни ще бъде ударена от метеорит през 2060 година. Това ще стане причина за появата на пожари, а после светлината ще изчезне за дни.

Хората ще са като мъртъвци – без храна и без вода. После светлината ще се възвърне, но мнозина няма да я видят, предрича още Пио.

Преди да напусне този свят, той предупреждава, че светът отива към своя край, защото хората за изгубили своя път.

Предсказанията на падре Пио за края на света са подкрепени и от изчисления на Нютон. Ученият също е стигнал до този извод чрез куп изчисления, като това се разбира от негово писмо, пратено до колега. Кореспонденцията се пази в Националната библиотека на Израел.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

НОВИ ДАННИ ЗА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, УНИЩОЖЕНА ПРЕДИ 13 000 Г.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

2 коментара
  1. слаг 9 години ago
  2. бай Ганьо 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.