Петър Дънов: Децата индиго ще пътуват до Слънцето

дънов

Ерата на новите хора ще дойде със сияние над Балканите, предрекъл Учителя

Доста родители споделят напоследък, че наследниците им с лекота се оправят с техниката сякаш са същински инженери. Едва две-три годишни те боравят с мобилните апарати интуитивно все едно, докато са били в утробата на майките си са чели упътването на смартфона, например.

Децата на новото време , както бяха наречени на Запад присъстват в редица пророчества на Петър Дънов. Той например ги нарича Шестата раса, която ще дойде след петата т.е. нашата. Ако сега ние робуваме на материалните ценности и Мамона на парите, то новата вълна от младенци ще промени мисленето по един естествен начин.

Нови господари

„Едно време черните (черната раса) са били господари, сега са слуги на белите. Иде нова раса, на която белите ще слугуват. Следващата раса ще бъде на Любовта. Тя ще се представя от благородни, светли души, които ще донесат новата култура на Земята“, провидял основателя на Бялото братство. Той дава косвени сведения за времето на настъпването на новите хора, които напомнят свободното придвижване в рамките на Европейския съюз и голямата свързаност между индивидите благодарение на социалните мрежи в Интернет.

„Ако човек пък реши да пътува от един град в друг, няма да вади разрешение, няма да се записва, а ще пътува свободно – никой няма да те пита отде идеш и къде отиваш. В който град отидеш, ще имаш най-малко десет души приятели, които ще те поканят. Всеки ще счита за привилегия, че си влязъл в неговия дом“, пророкува Дънов пред учениците си през 1923 година.

Според феноменалния българин тоталното пришествие на Шестата раса на Земята ще се познае още по множество космически явления. Ще се появи особено лазурно сияние, което ще се забелязва на небето по целия Балкански полуостров. Това сияние ще бъде резултат на особени психически влияния на самите деца, които ще въздействат в пространството и ще променят даже атмосферата.

Необяснимо

Психолози наблюдават, че при доста деца има сякаш вградена нова морална парадигма, която е непоклатима. Психоложка в Столично училище наскоро ми сподели, че малките поучават своите родители все едно са възрастни. Но има и доста по-стряскащи за неподготвеното съзнание случаи. Ето един родител, например споделил, че дъщеря му в подготвителна група за първи клас, ги смаяла с откровението, че идва от друга планета. Тя казала, че на земята все още се лъже и Истината е в ъгъла, но това нямало да продължава така. В бъдеще, ако някой изрече лъжа или дори само си помисли нещо лошо, то всички ще разберат. На въпрос как ще стане това, детето отговорило, че човеците скоро ще започнат да виждат цвета на аурата-енергийото сияние около телата. Преди да бъдат заченати, тези деца често обявяват името си на единия или двамата родители. Освен това понякога им предават определени послания.

Приживе Ванга казваше, че новите деца сякаш няма да са от своите родители. За това много от тях не искат да сучат млякото им. Преди да проговорят, пък те превъртали 5-6 езика от световните, докато се нагодят на този, на който се говори в страната, в която са се родили. Това била и една от причините за късното проговаряне днес при децата. Другата е, че някои от тях владеят телепатия и не могат да разберат защо е нужно да говорят. С времето тази способност закърнявала. На млади години те често са дамгосвани с клеймото проблемни хора и са пращани по психиатри заради странности в тяхното поведение. Тежките медикаменти, пък ги увреждат непоправимо, разкриват още експерти по новата раса, наречена индиго.

Илюзията

В своя неделна беседа от 1920 г. Дънов казва, че старите раси и новите на бъдещето известно време ще делят земята заедно. Бялата, жълтата и черната раса обаче ще са в някакво полусънно състояние, ще живеят в материалната илюзия. Докато децата на бъдещето ще виждат битието в истинската му светлина, но няма да се разкриват пред робите на старата матрица.

„Хората на новата раса ще се хранят изключително с растителна храна. Там няма да се говори за месна храна. Хората на Шестата раса ще се разхождат не само по Земята, а и по другите планети. Те ще пътуват до Слънцето, до Луната и ще изучават живота на планетите“, пророкувал Петър Дънов.

инфо: pik.bg

Вижте още: 

ОТЛИЧИТЕЛНИ ЧЕРТИ НА КРИСТАЛНИТЕ ЛИЧНОСТИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

2 коментара
  1. Анонимен 3 години ago
  2. Анонимен 1 година ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.