Потресаващо разкритие! НАСА крие следи от извънземни на Луната

2

Американски учени са открили на Луната масивни конструкции, които се явяват доказателства за пребиваването на извънземни на изкуствения спътник на Земята, съобщава Mirror.

Сензационното откритие направиха уфолози от екипа Secure Team 10. Те са намерили на Луната с помощта на картата Google неизвестни постройки, високи около 6 метра. Конструкциите са разположени до един от лунните кратери.

По думите на специалистите, NASA крие тези данни от човечеството – на снимките на Луната на американското космическо ведомство тези конструкции липсват. Уфолозите смятат, че изображенията са силно редактирани.

Учените публикуваха в Интернет видео, на което са представили всички притежавани от тях данни и фотографии.

„Ако тези кадри не ви убедят в съществуването на извънземни на Луната, тогава вероятно нищо няма да ви убеди“, съобщават учените.

инфо: znanie.eu

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.