Предсказания за 2017 г.: С Владимир Русия влиза във война, космически удар ще унищожи Земята

армагедон

Немалко пророчества, цитирани за 2017 г., се занимават и със съдбата на Русия и нейния лидер.

Ето и едно от най-известните, които се тиражират масово:

„Когато чуете, че руснаците

завземат Крим, камбаните на спасението започват да бият

Когато чуете, че руснаците завладеят Константинопол (днешния Истанбул), очаквайте идването на месия.“

Тези думи се приписват на равина Елиях бен Соломон Салман, известен като „мъдрецът от Вилно“, и са записани през 1797 г.

Напоследък широка популярност добиха и описаните от Йосип Терелия, известен украински борец за църковна независимост, предсказания. Починалият през 2009 г. в Торонто, Канада, дисидент е описал в книга, издадена през 1991 г., своите видения, получени, когато е бил затворник в бившия СССР. Като радетел за украинската униатска църква в различни лагери той прекарва общо 23 години, като 9 от тях в единична килия. Именно в една от мразовитите „одиночки“ на Терелия се явила Света Богородица и като на филм му показала бъдещето на света. „В началото на ХХI век ще има страшна война. Беше ми показана картата на Русия, която потъва в огъня на пожара. Пламъците достигнаха до Кавказ, Централна Азия, Прибалтика и след време Далечния Изток, където противник на Русия става Китай…“

И още: „Съветският съюз ще престане да съществува. Русия е свободна от комунизма. Но ще дойде ден, когато ще падне отново под диктатура.

Народът се събира около един човек, Владимир е неговото име

Русия ще си възвърне империята със сила и Владимир ще поведе руския народ във война срещу Израел.“

При това Терелия, който е приеман цели 36 пъти на аудиенция от папа Йоан Павел ІІ, бил предсказал с точност и драматичните събития в родната си Украйна от последните десетилетия, като предвидил, че „кървава река“ ще отдели част от териториите й. За едни това е просто символ, а за други – Днепър.

По традиция най-голям дял от предсказанията за настоящата година се свързват с апокалипсиса. Но за разлика от вече поутихналата истерия около календара на маите, според който светът трябваше да е изчезнал преди около 4 години и термоядрена катастрофа, сега сила набират предсказанията за фатален удар с космическо тяло.

Според една от най-модерните конспирации световните правителства тайно се подготвят да оцелеят, тъй като през септември 2017 г. планетата Х, позната още и като Нибиру, ще се сблъска със Земята.

Пред „Дейли стар онлайн“ Робърт Вичино, шеф на фирма за оцеляване „Вивос“, предизвика шок, като предупреждава за предстоящо унищожение.

Morkadis

„Те нямат план за теб и мен, но имат план за себе си. Не си ли задавате въпроса защо Русия проведе тренировки с 40 млн. души?“, е цитиран да казва Вичино. По негови данни със същата цел американските власти в продължение на три десетилетия са подготвяли комплекс от бункери дълбоко под земята в района на Денвър. Днес те вече били готови, но не и за ползване от простосмъртни, уверява ръководителят на „Вивос“.

Вероятно заради тази новина мнозина любители на конспирациите се сетиха и за древното пророчество на бенедиктинска монахиня, което е направено през ХІІ в.

Хилдегард фон Бинген през целия си живот се ръководела от своите видения и решила да ги опише на хартия. Така се появил трудът й “Scivias Domini” (“Познай пътя на Господа”), над който се трудила в продължение на десет години. Едно от виденията, описани в книгата, се отнася до страшно земетресение, което по пресмятания на изследователите ще се случи точно през 2017 г.:

„Ще останат само малцина мъже, седем жени ще се борят за един мъж и ще казват: „Ожени се за мен и ме избави от позора”, защото в онези дни ще бъде позор за жената да няма дете”.

„Още преди да долети кометата, великият народ, живеещ отвъд океана, населен с хора от различни племена и поколения, ще бъде разорен от земетресение, ураган и приливни вълни. Ще бъде разделен и голяма част ще се окажат под водата. Този народ ще види още много нещастия. Ще изгуби колониите си на изток между Тигъра и Лъва. С огромното си налягане кометата ще измести от океана толкова вода, че да потопи много страни, и ще стане причина за нищета и различни болести. Всички крайбрежни градове ще бъдат потопени и много от тях ще бъдат разрушени от приливните вълни. Повечето живи същества ще загинат и дори онези, които успеят да избягат, ще умрат от ужасни болести. И няма да остане нито един жив човек по Божия повеля…”

След тези страшни предвиждания не ни остава нищо друго и през новата 2017 г. да запазим здрав скептицизъм и да вярваме в разума и доброто. А едно от най-добрите основания може би е в това, че все пак броят на изпълнените пророчества през вековете е далеч по-малък от този на несбъдналите се.

инфо: 168chasa.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.