Предстои ни година на Жълтото земно куче! Вижте какво да очаквате

2018

Новата 2018 година ще е покровителствана от Жълтото земно куче според източния календар. Кучето е символ на справедливостта и затова през следващите 365 дни от нас ще се очаква да сме по-искрени и справедливи. В противен случай последствията ще са сериозни.

Като година на кучето, 2018-та ще бъде доста неспокойна. Ще имаме желание за нещо ново и непрекъснато ще търсим възможности за промяна.

Сега е моментът да се впуснете в нови занимания, но те трябва да са съобразени с вашите житейски принципи и разбирания. Не правете нещо, което е в разрез с възгледите ви за живота.

Бъдете също отговорни и дисциплинирани. Независимо какво ново начало сте замислили, не се изкушавайте в даден момент да прехвърлите отговорността за изпълнение на задачите върху друг или пък да се откажете, когато работата е само по средата.

Жълтият цвят ще е късметлийски през 2018 година. Затова, ако искате да привлечете късмета и успеха на своя страна, носете жълти дрехи или си купете жълти амулети.

Възможностите за положителни промени няма да са никак малко, но трябва да сте трудолюбиви, за да си заслужите положителните резултати.

Във взаимоотношенията си с хората се стремете да бъдете дружелюбни и честни. Лицемерието, лъжите и измамите ще се наказват строго и ще ви пречат да реализирате плановете си.

За хората с интелектуални и творчески професии, годината на Жълтото земно куче ще е много успешна. Имате шанс да излезете от скучното и монотонно ежедневие и да поставите начало на занимание, което наистина ви харесва.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

Пет зодии, за които 2018 ще бъде вълшебна

В тези държави следващата година НЕ е 2018

Ето как да се подготвите за 2018-та, за да имате късмет

Какво ще стане, ако съберем всички зодии на Бъдни вечер

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.