Признаци, че идвате от друга планета

прераждане

Има хора, които непрекъснато са с усещането, че не се намират на правилното място и че този свят им е напълно чужд. Привидно всичко с тях върви нормално, но вътрешно те се разкъсват от странни терзания и съмнения.

Освен това в сънищата си виждат объркващи сцени от по-хубави и хармонични измерения, които обаче не са присъщи за тази планета. Възможно е дори да имат подобни размити спомени, които трудно биха си обяснили.

Ако и вие сте се сблъсквали с подобни усещания, не се притеснявайте. Те най-вероятно са знак, че в предишен живот сте живели на друга планета и сега душата ви е изпратена на Земята с определена мисия, която трябва да откриете.

Ето кои са и другите признаци /виж галерията/, че душата ви идва от място, където цивилизацията е по-напреднала и мисленето е много по-възвишено:

1. По-зрелите сте от връстниците си

Общуването с хора на вашата възраст не ви носи удовлетвореност. Повече ви допада да говорите с по-възрастни личности, от чийто опит да черпите.

2. Имате философски възгледи

Първичните реакции не са присъщи за вас. Когато ви се случи нещо лошо, предпочитате да поразсъждавате над ситуацията и да извлечете нещо добро от нея.

3. Не се впечатлявате от битовизми

Битовите проблеми, заради които повече хора драматизират, рядко присъстват в мислите ви. Но и да ви се случи нещо подобно, бързо намирате решение и продължавате напред.

4. Изпитвате ненавист към насилието

Осъждате всяка форма на насилие и не проумявате защо хората са толкова агресивни и примитивни.

5. Богатството и славата не ви блазнят

Стремите се към хармония и щастие, но сте наясно, че многото пари и известността не са ключът към всичко това.

Morkadis

6. Уважавате животните

Изпитвате огромна обич към всяко живо същество и сте готови винаги да помогнете на човек или животно в беда. Не изпитвате необходимост да ядете месо.

7. Имате силна интуиция

Вътрешният ви глас е много силен и ви напътства постоянно. Освен това често познавате какво си мислят хората и изглежда като че ли четете мислите им. Това умение е останало от предишния ви живот на друга планета, където обитателите са общували чрез телепатия.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Елена Блаватска: Тъканта на човешката съдба се изтъкава от самия човек

Как Душата се подготвя за ново въплъщение?

7 признака, че сте стара душа

Прераждането или защо хората харесват идеята този живот да не е единствен

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.