Призрак на лекар вцепени всички в болница в Хондурас

8

Бродещ дух беше заснет в болница в Хондурас. Снимката е направена в град Сан Педро Сула с камера на мобилен телефон. След като нейният автор я споделя в интернет, тя се превръща в истинска сензация.

Младежът, успял да заснеме духа, е 20-годишният Хуан Хосе Соса. Той разказва, че докато чакал в коридора на въпросната болница, изведнъж дочул странен шум. Малко след това пред очите му се появило безплътно създание, напомнящо повече на сянка, отколкото на жив човек.

Тогава младежът включил камерата на мобилния си телефон и щракнал призрака. За жалост обаче точно в този момент призракът изчезнал, така че снимката е доста неясна и размазана. И все пак при по-старателно вглеждане в кадъра се откроява необикновен образ.

Служителите в болницата нямат и грам съмнение – в здравния център витае дух. Те дори имат предположение, чий може да е той. Най-вероятно призракът е на лекар, самоубил се преди време. Медикът посегнал на живота, след като направил неуспешна операция на собствената си дъщеря, пише ЕsoreiterRu.

След фаталната интервенция тя издъхнала, а той не могъл да си прости грешката. Малко след това го открили мъртъв. Говори се, че от този ден в болницата стават странни и необясними явления – чуват се стъпки и други шумове. По всичко личи, че неспокойният дух на бащата броди из болничните коридори и търси утеха.

Както самите се досещате, това не е първата болница, в която витаят духове. Носят се слухове, че в края на миналия век призрак е имало и в здравното заведение на град Хрутфонтейн, Намибия. Свидетели разказват за странни шумове, които чували по време на престоя си там. Освен това често изчезвали предмети или се премествали – без човешка намеса.

Призрак е забелязан по-рано и в германска болница. Това се случва, докато болничен фотограф заснема операция. По време на интервенцията пациентката издъхва, а след като разглежда снимките, фотографът вижда, че на една от тях се вижда дух, който излиза от тялото на покойницата точно когато сърцето ѝ спира да бие.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.