Пророчествата на Ванга за 2015-та година

ванга

Приживе петричката пророчица баба Ванга е направила редица любопитни предсказания за XXI век, отнасящи се до нашето десетилетие и 2015-та година.

Според проучвания на руски изследователи 2015-та година ще бъде белязана от революции, финансови и ресурсни кризи. Руските специалисти казват, че в предсказанията на Ванга се предвижда водеща роля на Русия и Китай през тази година.

През 2015-та руснаците ще направят интересно космическо откритие, които ще изуми целия свят. Находката ще ни изправи пред нови теории за произхода и развитието на цивилизацията.

В средата на годината ще се появи заплахата от ядрена война, но тя ще бъде предотвратена. Революционните настроения в различните части на света обаче няма да стихнат.

В пророчествата на баба Ванга руснаците виждат неприятности за САЩ, за която предстои година на финансова и икономическа криза. Изгода от това ще има Китай.

Според ясновидката през тази година ще станем свидетели на разрушително цунами, което ще стане причината за потъването на югоизточната част от Евразия. Има вероятност да останат под вода и страни като Англия, Португалия и част от Испания.

 През годината в Северна Америка ще бушуват големи торнада. В средата на годината в Африка положението с изхранването на жителите ще се влоши, което ще се превърне в най-големия проблем на континента.

Според руснаците, тълкуващи думите на Ванга за 2015-та, в края на годината ще се появи нова опасност от ядрена война и ако човечеството не я превъзмогне, ще се сблъска със световна катастрофа.

Големият Апокалипсис Ванга вижда през 2016-та, когато ще настъпи вторият край на света. При първия според петричката пророчица са били убити динозаврите.

В тълкуваното обаче не е спомената какво има предвид ясновидката под Апокалипсис, но изследователите го свързват със страданието на много хора по света.

След като прогнозите на Ванга излязоха на бял свят, много хора се усъмниха в тяхната достоверност, като заявиха, че дори и да са верни, думите ѝ често могат да бъдат тълкувани по различни начини.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

АРХЕОЛОЗИ-ЕГИПТОЛОЗИ ПОСЕТИХА СТРАНАТА НИ ЗАРАДИ ПРЕДСКАЗАНИЕ НА ВАНГА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

3 коментара
  1. Анонимен 9 години ago
  2. oki 9 години ago
  3. Elica 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.