Първата дума, която видите, разкрива тайните на любовния ви живот

Изображение: obekti.bg

Погледнете това изображение. Първата дума, която видите, ще опише вашия характер и ще разкрие тайните на любовния ви живот – от какво имате нужда и какъв тип връзка ви прави щастливи.

Феникс. Вие сте човек, който никога не се отказва. Колкото и разочарования да сте изпитали, винаги намирате причина за надежда и вяра. Борбена и неотстъпчива, обикновено постигате целите си, колкото и труд да ви коства. Въпреки че не сте имали голям късмет в любовта до този момент, вие се изправяте като феникс от пепелта и не спирате да вярвате в голямата любов. Не се отказвайте. Може би е точно зад ъгъла.

Залез. Вие сте романтична натура. Вярвате в единствената и голяма любов. Търсите взаимност и човек, с когото да споделяте чувствата си; който да ви разбира; да гледа с вас романтични филми  и да се смее на шегите ви. Трогвате се от комплименти и малки жестове, плачете на сълзливи истории и мечтаете да изживеете някоя страстна и огнена любов като от страниците на любовните романи, които четете. Искате мъжът до вас да бъде кавалер и джентълмен. Държите освен любовник, да е и приятел, на когото можете да се доверите.

Роза. Вие сте труден характер. Не се доверявате лесно на хората. Мъжът до вас ще трябва доста да се постарае, докато спечели уважението и доверието ви. Приемате думите за лъжа, докато не бъде доказано обратното. Предпочитате да видите действия, вместо празни романтични приказки. За вас мъжът трябва да бъде сериозен, отговорен и да знае какво иска от живота. Но и вие трябва да направите някои компромиси и да бъдете по-отстъпчиви.

Кораб. Вашата душа е волна и свободолюбива, а това понякога се оказва пречка за една сериозна връзка. Искате да запазите свободата си и в същото време да се радвате на любов в живота си. не всички мъже са толкова широко скроени обаче. По-скоро сте склонни да се отдадете на връзка с отворени отношения, отколкото да влезете трайно в ролята на домакиня и съпруга. Със сигурност някъде там ви чака мъжът, който иска същото.

Слънце. Вие сте пленителна личност. Изпълнена сте с положителна енергия и озарявате живота на хората, които се докосват до вас. Очаквате от мъжа до себе си да бъде романтичен, непременно с чувство за хумор и самоирония. Държите на честните и открити отношения. Искате да създадете семейство – за вас това е приоритет, а ако вече го имате – държите то да бъде перфектно, затова и най-малкото разочарование ви изважда извън релси. Трябва да си повтаряте, че идеални отношения няма, нито идеални хора – така ще се уверите, че всъщност щастието не е в перфекционизма.

Огън. Вие сте огнена натура. Страхувате се да не се опарите от огъня, но същевременно обичате да си играете с него. Еднообразието не е вашето нещо. Винаги сте отворени за предизвикателства и търсите приключения. Не обичате да оставате на едно място, затова и трудно задържате партньор до себе си. Дали един ден ще ви дойде желанието да се задомите и да улегнете, това не се знае, но най-важното нещо е, че знаете кое ви прави щастливи и се стремите към него, без да се интересувате от хорското мнение.

Пролет. Хората около вас ви мислят за силна и самоуверена личност. Свикнали са да се опират на вас като на скала. Търсят и ценят мнението ви. Понякога обаче ви приемат за даденост и не спират да говорят за себе си, без да попитат вие как сте. Всъщност малцина познават крехката ви и чувствителна душа. Страхувате се да не разочаровате другите, да не би да не отговорите на очакванията им. Копнеете за сигурно рамо, на което да се опрете в труден момент, но рядко си го признавате. Мъжът до вас трябва да излъчва сигурност и да бъде той вашата скала. Не спирайте да вярвате, че ще го срещнете. А ако вече сте го срещнали, не го изпускайте.

източник: obekti.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.