Първият детайл, който видиш, разкрива подсъзнателни тайни на личността ти

тест

Всички гледаме на света през различни очи. Следователно всички живеем в различна реалност.

Начинът, по който виждате нещата, е много повече от формата, която създава вашата реалност. Тя разкрива ключови тайни за вас, които се крият в подсъзнанието.

Този тест е само един от многото, които разкриват какво казват за вас нещата, които привличат най-бързо вниманието ви.

Този тест обаче не е труден. Той разделя света на три основни категории и всеки от нас принадлежи към една от тях. Тези категории разкриват как подхождате към съществуването си и каква е вашата стратегия за себереализация.

Защо това е важно? Тъй като ВСИЧКО, което правим в живота, се свежда до една от тези 3 категории!

Това изображение е идеално за тест, защото разкрива правилното подсъзнателно послание за живота. Вашият фокус и възприятие разказват останалата част от историята:

Кой е първият детайл, който виждаш на картината?

5

Не се замисляйте, просто се оставете на интуицията си.

1. ЛИЦЕ

Подобно на лицето в тази картина вие изграждате характера си като пъзел.

Вие не гледате себе си, а по-скоро се опитвате да създадете себе си и да се покажете на света.

Опитвате се да постигнете превъзходство в различни области и да ги сглобите като парчета пъзел, за да изградите идеалния си образ.

Събирате различни „парчета“ характер, които сглобявате, за да създадете този имидж.

Morkadis

Тези парчета могат да бъдат действителни (външни): дрехи, външен вид, аксесоари, собственост, социални кръгове, приятели, дори партньори, които рисуват изображението, което искате да проектирате;

или абстрактни (вътрешни): постижения, преживявания, ценности, овладени таланти и спомени, които използвате като плочки, за да изградите характера, който идентифицирате като себе си;

Но може да се опитвате да изградите своя образ до съвършенство и това може да бъде контрапродуктивно, тъй като съвършенството е илюзия.

Вашият подход за самоконтрол е външен. Започвате от същността си и я материализирате в имиджа чрез различни елементи.

Искате светът да види истината за това кои сте.

Няма нищо лошо в подхода, който предприемате, но се уверете, че основната ви цел не е да преследвате одобрението на другите.

2. МОЗЪК / ДЪРВО

Точно като дървото в тази картина вие желаете да развивате знанията си постоянно.

Вие наистина сте любопитни. Опитвате се да научите и разберете колкото е възможно повече от света. Всичко, което правите, е търсене на знание.

Обичате да научавате нови неща и да изследвате различни теми. Вероятно сте фенове на свръхестественото, феноменалното, конспиративните теории и мистериите.

Други биха ви описали като човек, който има познания в много различни области.

Лесно разбирате психологията и психологическите концепции. Ако се бяхте родили няколко хиляди години по-рано, без съмнение щяхте да сте философи.

Но всяка отделна информация, до която се добирате, е предназначена да служи на по-голяма цел. По-голямата цел на всичко, което се опитвате да разберете, е да откриете космическата истина.

Информацията, която събирате, се сглобява и внимателно се изследва, както правят детективите, за да свържат нещата заедно, да намерят отговорите и да решат мистерията.

Вашият подход за самоусъвършенстване е вътрешен. Започвате от външния свят и поглъщате колкото се може повече информация, за да можете да се доближите до истината и да намерите отговорите, които търсите.

Не ви е грижа за това, как другите ви възприемат: всичко, което искате, е да разберете кои сте наистина и какво правите тук. Това е най-голямата мистерия.

Няма нищо лошо в подхода, който предприемате, само внимавайте да не се загубите в процеса. Вие не сте отговорите, които откривате, вие сте този, който задава въпросите.

3. ПТИЦИ И ПРИРОДА

Точно както птиците на тази картина, вие не се чувствате част от играта, която обществото се опитва да играе или да кажем част от имиджа, който общество се опитва да рисува.

Вие не се опитвате да създавате себе си, нито да се намирате. Просто искате да бъдете свободни, да бъдете себе си и да изживеете света.

Усещате, че не пасвате там, където се намирате в момента. Бихте предпочели да пътувате и да изследвате големия свят.

Не обичате да оставате на едно място твърде дълго. Разбирането, че всичко е моментно, просто усилва вашата тревога и желание да опитате различни неща.

Вие не приемате нещата много сериозно. Обичате да празнувате, да се забавлявате и просто да бъдете луди от време на време.

Обичате да бъдете заобиколени от природата. Сърцето ви се изпълва с единствената мисъл да изследва нови екзотични места по света.

Вие цените повече опита от познанието. Абсорбирате информация и материализирате различни елементи, но нищо не остава за дълго. То е там, докато служи на целта за създаване на преживяването и след това отлита, а вие продължавате.

Вашият подход за самоусъвършенстване е лъчист. Това е смесица от навътре и навън, с акцент върху напредъка. Докато се насочвате напред като фотон от светлина, свободни и двойнствени по природа, вие научавате повече за себе си и проектирате повече от себе си.

Но основната ви цел е да осъзнаете себе си и да изживеете света. Не ви е интересно как другите гледат на вас, нито коя е космическата истина. Чувствате се като пътешественици на почивка: там сте да огледате и да се забавлявате.

Няма нищо лошо в подхода, който предприемате, просто се уверете, че се грижите правилно за връзките и взаимоотношенията си с другите. Наистина, нищо не е вечно, но това е единственият начин да откриете същността си – да изградите и да се погрижите за нещо, което няма да продължи вечно.

инфо: megavselena.bg

Вижте още:

Какво видяхте първо на снимката? Това говори много за вас

Какво виждате на картинката?

Психотест без грешка. Какво виждате на снимката?

Вълшебен тест: От коя магична чаша си избирате да пиете, за да разберете, какво може да ви се случи в бъдеще

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.