Първото, което видиш, разкрива какъв тип интелигентност притежаваш

Кой не обича тестовете? Благодарение на днешния ще откриете какъв тип интелигентност притежавате.

Той е изключително лесен. От вас се изисква да погледнете илюстрацията по-горе за не повече от десетина секунди и да отговорите на въпроса „Кое е първото нещо, което привлече вниманието ви?“

Готови ли сте?

Ето я и картината:

Landslide – Octavio Ocampo

Публикувахте от Surrealismo em Imagens в Петък, 1 март 2019 г.

И така! Какво видяхте първо?

Отговорите :

Женското тяло с ангелските крила

Вътреличностна интелигентност.

Тя се характеризира с точно усещане на самия себе си, разбиране за силните и слабите си страни, ограничаващи убежденията, мотивациите, настроенията и желанията, както и емоции. Високо ниво на самоконтрол, саморазбиране и самооценка. Често такива хора са по-затворени, но целеустремени. Чести губят вътрешната си хармония заради непрестанния самоанализ, на който се подлагат. Предпочитат да имат самостоятелност в работата си, да се самоорганизират.

Птици, море, лодка

Натуралистична интелигентност.

Натуралистите имат способността да разбират природата и да долавят закономерности; да се ориентират сред много живи организми, също така са чувствителни и внимателни, интересуват се от определени характеристики на обкръжаващия ги свят. Хора с такава интелигентност става еколози, метеоролози, геолози, ветеринари. Връзката с природата ги прави истински щастливи.

Morkadis

Силуетът на човешко лице

Визуално–пространствена интелигентност.

Това е дарбата да се възприема света визуално, да се анализира тази информацияа и да се трансформира пространството. Притежалитете на този тип интелигентност имат усет за цветовете, формите, линиите и отношенията между обектите. Възприемат информацията много по-лесно като изображение или диаграма.

Лицата в скалите

Междуличностна интелигентност.

Това е умението да се долавят настроенията, мотивите, намеренията и чувствата на другите хора. Способността за комуникация, т.е. обмяната на информация с другите хора по вербален и невербален начин, чрез езика на жестовете, музиката и речта. Хората с такъв тип социална интелигентност се разбират лесно с околните, имат много приятели и предпочитат да играят ролята на арбитри в спорове и конфликти. Понякога могат да използват способността си, за да манипулират другите. Обичат екипната работа, отборните спортове и шумните приятелски компании.

източник: obekti.bg

Вижте още:

ТЕСТ: Кое животно видяхте първо на картинката?

Какво видяхте първо? Това казва много за вас…

Прецизен тест – какво видяхте първо на картинката?

Какво видяхте първо? Това показва дали сте оптимисти или реалисти

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.