Разберете вашето душевно състояние, като изберете картинка

Точността е на този тест е невероятна! За да разберете вашето душевно състояние в момента, изберете картинката, която ви привлича най-много:

Картинка №1

Вие сте безгрижни, игриви и весели. Животът за вас е свобода и спонтанност. Опитвате се да се насладите на всеки момент от него. Мотото ви е: „Живеем само веднъж!“. Вие сте отворени за нови преживявания, любопитни и любовни промени. Предпочитате риска пред усещането за ограничени обстоятелства. Вие изследвате всички страни на вашето обкръжение и винаги сте доволни от изненади.

Картинка №2

Вие сте независими, директни и не харесвате условностите. Винаги вървите по своя собствен път, без да признавате ограниченията, които ви пречат да изберете своя курс. Имате артистични способности, които проявявате на работа или в свободното си време. Толкова жадувате за свобода, че постъпвате по съвсем различен начин, отколкото се очаква от вас. Никога няма безсмислено да възприемете това, което сега е на мода. Да угаждате на хората очевидно не е вашето кредо. Живеете в съответствие с вашите идеи и вярвания за живота, дори ако това означава плуване срещу прилива.

Картинка №3

Най-вероятно сте склонни към самоанализ и размисъл, вие сте изключително чувствителен човек. И по-често от повечето хора се потапяте в мислите за себе си и за света около вас. Не се задържате на повърхностността. Предпочитате да сте сами със себе си, отколкото да търпите празен разговор. Връзката ви с приятелите ви обаче е много интензивна, което ви дава вътрешен мир и усещане за хармония, така необходими за вашето добро душевно състояние. Не се притеснявате от продължителната самота: рядко се отегчавате.

Картинка №4

Жизнени, балансирани, хармонични. Оценявате естествеността и простотата. На хората им е комфортно с вас, защото стоите здраво на земята и могат да разчитат на вас. Тези, които са важни за вас, им давате усещане за сигурност, но в същото време не оказвате натиск върху тях. Виждат ви като нежен и сърдечен човек. Не харесвате нито кича, нито баналното. Скептични сте към модните капризи. Дрехите, които предпочитате, са практични и ненатрапчиво елегантни.

Картинка №5

Прагматичен професионалист, уверен в способностите си. Държите живота си под контрол и не разчитате на късмета – само на вашите действия. Решавате проблемите си по прости начини, без излишни трудности. Гледате реалистично на живота и на ежедневните тревоги. Хората ви се доверяват на работа, поверявайки ви отговорната част, тъй като сте надеждни служители. Силата на ума ви се усеща от другите. Не се чувствате доволни, докато не завършите това, което сте започнали.

Картинка №6

Спокоен, разумен, не агресивен. Лесно общувате, но в същото време сте много внимателни. Сключвате приятелства лесно, но в същото време обичате усамотението и независимостта. От време на време имате нужда да си починете от всичко и да сте сами със себе си, за да размислите върху смисъла на живота и да се насладите на усамотението. Имате нужда от пространство, така че понякога се криете на места, които обичате. Но все пак не сте самотници. Вие сте в хармония със себе си и света около вас, оценявате това, което ви предлага животът.

Картинка №7

Morkadis

Динамичен, активен, екстроверт. Склонни сте да поемате рискове и стартирате някои силни ангажименти в замяна на интересната и разнообразна работа. Рутината просто ви парализира.

Картинка №8

Романтични и емоционални. Вие сте много чувствителен човек. Отказвате да гледате на нещата от рационална гледна точка. Важното е какво казват чувствата. За вас е важно да имате мечти и вашето душевно състояние категорично го потвърждава. Не се интересувате от хора, които отричат романтизма и се основават само на разума. Не приемате нищо, което може да ограничи разнообразието на вашите емоции и чувства.

Картинка №9

Вие сте спонтанен и непредсказуем човек. Понякога може да е трудно за хората, но в същото време е много интересно, защото те никога не знаят как ще ги изненадате този път. Гледате на живота по оригинален начин, така че се опитвате да видите нещо интересно и завладяващо във всичко. Можете лесно да се запалите, но понякога интересът ви също толкова лесно избледнява. Ако си позволите да дадете воля на въображението си, то със сигурност ще ви доведе до нещо невероятно интересно!

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Препоръка за вашето бъдеще – изберете една карта!

Изберете свещ – тест на световно известен психолог

Изберете своя арка и разберете как другите ви виждат

Изберете ангел – пазител и узнайте нещо ново за своята личност

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.