Разсекретени документи от проекта „Синя книга“


4Проектът Синя книга е изследване на феномена НЛО извършено от военновъздушните сили на САЩ. Той започва през 1952 и приключва през януари 1970. За пръв ръководител на проекта е назначен капитан Едуард Дж. Рупелт. Най-често проектът Синя Книга се свързва с името на американския астроном д-р Джозеф Алън Хайнек, който е изпълнявал ролята на научен консултант.

В края на 1947 (юли 1947 г. е инцидентът в Розуел) военновъздушните сили на САЩ организрат проекта „Знак“ с цел разследване на многото съобщения за наблюдавани НЛО. През 1948 той е наследен от друг проект – „Недоволство“. Някои ръководни кадри във военно въздушните сили са недоволни от начина на работа в „Недолоство“ и го заменят с нов проект „Синя книга“.

От следващия линк може да разгледате разсекретени документи от проекта: theblackvault.com

инфо: ufohunters.org

Вижте още: 

РАЗСЕКРЕТЕНИ МАТЕРИАЛИ: ЦРУ СЕ Е БОЯЛО ПОВЕЧЕ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ ОТКОЛКОТО ОТ АТОМНА ВОЙНА СЪС СССР

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.