Ритуал за изпълнение на желания, който работи на 100%

Изображение: pixabay.com

Златни рибки, щуки, лампата на Аладин – всичко това са детски приказки. Във всяка приказка обаче има някаква истина. Всеки герой преминава през определени изпитания, след като ги премине, получава това, което е искал, че дори и повече от това, за което е мечтал. Вашето желание със сигурност ще се сбъдне, ако вярвате в чудеса и стъпка по стъпка се движите напред към постигане на целта си, преодолявайки проблемите и не обръщайки внимание на клюките зад гърба си.

Ритуал за изпълнение на желания

Този ритуал е доста прост за изпълнение, но отнема време. Известно е, че водата и огънят са първите спътници на всеки обред. Така че, с помощта на водата можете не само да привлечете това, което искате, но и да надникнете в бъдещето. Огънят – символ на пречистване и обновление, действа и като проводник към други светове, зареждайки ви със сила и енергия.

За да извършите ритуала ще ви трябват:

прозрачна стъклена бутилка
чиста вода
свещ
лист хартия
писалка

Церемонията се провежда всеки ден в избрано от вас време, докато цялата свещ не изгори напълно.

И така, напишете на листа своето съкровено желание. Колкото по-кратко е, толкова по-бързо ще се сбъдне. Не използвайте дълги, объркващи формулировки, изказвайте мислите си ясно и кратко.

Например, напишете: „Имам нужда от нова кола. Целта е поставена. Започнете да действате. “Поставете листа на дъното на бутилката, напълнете я с една четвърт вода. Запалете свещта, погледнете в пламъка. Повторете желанието си на глас. Ако пламъкът остане равен, кажете: „Целта е постигната. Няма пречки. Осъществявам мечтата си “.

Съсредоточете се върху желанието си. Материализирайте го в мислите си, представете си, че карате новата си кола, наслаждавайте се на докосването на волана, на музиката. Щастливи сте. Запомнете това чувство на радост. Духнете свещта и внимателно изсипете восъка в бутилката с вода. Затворете я и я поставете на скрито място.

Правете този ритуал, докато цялата свещ не изгори. Не трябва да вземете много малка свещ, но и не много голяма. Когато цялата свещ е в бутилката, кажете: “Мечтата ми е в джоба.

Излезте на улицата и скрийе бутилката. Сега мечтата ви е визуализирана. По време на ритуала вие с подробности си представихте какво искате. Вашето желание и мотивация за действие са неограничени. Скоро съдбата ще ви изпрати точни знаци, след които ще станете щастлив собственик на същата кола, нови дрехи, принц на бял кон – всичко, което си пожелахте.

Всичко, което искате, ще се сбъдне. Нашите думи, заредени с увереност, отиват направо към Вселената, която има неограничена сила.

Ето защо всички практикуващи магьосници се обръщат с молби към висшите сили.

Използвайте тези знания в своя полза и по никакъв начин не се опитвайте да навредите на другите. Ще успеете.

Morkadis

Повярвайте в себе си!

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Ако твоето желание не се изпълнява, значи то още не е платено

Как да сбъднете желание с чаша вода

Имате желание, което искате да се изпълни? Направете този ритуал!

Вълшебната минута, в която да си намислите желание

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.