Ритуал за предизвикване на успех на рожден ден!

желание

Този ритуал за успех, може да проведете по всяко време, но най-добре на собственият си рожден ден, когато можете да посветите целия ден на себе си и всичките си мисли.

Събудете се рано сутринта и лежейки в леглото, преплетете здраво пръстите на двете си ръце. Отпуснете ръцете така, че сплетените ви пръсти да се намират върху коремната област, затворете очи и се опитайте да си представите образа на Успеха.

В повечето случаи Успеха се представя в образа на красива млада жена със златни коси.

След това се съсредоточете върху желанието да привлечете Успеха в своя живот, да станете доволни и щастливи.

Кажете желанието си на глас. Не е необходимо да измисляте някакви специални слова, просто разкажете за мечтата си така, както бихте разказали за нея на най-близкия си човек.

След това, се заемете с обичайната си работа, но се опитайте, именно в този един ден, няколко пъти да се върнете към своя разговор с Госпожа Сполука.

инфо: evolife.bg

Вижте още:

Знаете ли защо не трябва да ставате с левия крак? Прочетете!

Къде може да се сбъдне новогодишното пожелание за дълголетие

Ако твоето желание не се изпълнява, значи то още не е платено 

Как да сбъднете желание с чаша вода

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.