Само 2% от хората успяват да открият скритите предмети за 2 минути

Изглежда ли ви лесно? Повярвайте ни, не е! Този труден тест се дава на хора с изключително развита зрителна памет. Трябва да откриете всички предмети под снимката за по-малко от 2 минути. Невъзможно ли ви се струва? Почти познахте.

Оказва се, че само изключително надарените хора успяват да намерят всички предмети за толкова кратко време. За 60% от всички, които са опитвали да разрешат загадката, са им били нужни около 5 минути, за да намерят всички предмети сред купчината заплетени завъртулки на изображението. Ако успеете за време под 3 минути попадате в редките 10% на умниците.

Вие за колко време успяхте?

14

инфо: curious.actualno.com

Вижте още: 

ОТКРИЙТЕ 9-ТЕ РАЗЛИКИ ЗА ПО-МАЛКО ОТ МИНУТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.