Психотронните генератори: Информация за размисъл

мозък

По неофициални данни разработките на дистанционно психотронно и геофизическо оръжие отдавна са излезли извън лабораториите.

Какво трябва да знаем за честотите?

Енергията с честота 1-2 херца приспива човека.

От 5 до 7  херца предизвиква див страх; ако облъчването продължи дълго време, мозъкът може да влезе в резонанс и да загине. Затова на летците е забранено да влизат w буреносни облаци, защото в тях най-често се получават вихри и вибрации, които имат честота 5-7 херца.

В научните кръгове наричат честотите от 5 до 7 херца  „гласа  на морето”, защото в резултат от тектоничните размествания земната кора се премества под водата, предизвикват  се  подводни земетресения; точно  тях учените наричат „гласа  на морето”. Тези земетресения предизвикват вълна, която в морето достига 700-800 км/ч.

Нека да си представим как излъчването от 5-7  херца се разпространява със 700-800 км/ч по повърхността на морето?  Появяват се явления като „Летящият холандец” – кораб, на който няма хора, но в каютата се вижда как са варили кафе и пр. следи от човешко присъствие. Излъчването по вълните предизвиква паника в екипажа и всеки тръгва да се крие или скача зад борда…

Много военни структури използват излъчватели на тези честоти, с цел разгонване на демонстрации, т. е.  облъчват хората с тази честота и те  панически се разбягват.

Инфразвуковите честоти

През 70-те години на Запад беше проведен опит с използването на свръхниски честоти, които човешкото ухо не чува. Хората  в една зала панически се разбягали… Това бил ефектът от ниските честоти.

Честотите, близки до слуховото възприятие, се наричат звукови честоти, които също влияят върху човека. Мозъкът, който е свикнал да работи на свръхвисоки честоти (ултрависоки), за него ниската честота от 5-7 херца е погубваща.

Съществува следният случай:  някой го боли стомахът, пие лекарства, болките не минават; той отива при баба знахарка, която чете молитва над корема му и той се връща здрав в къщи. Тази молитва има честота 14-16 херца и тя възстановява високочестотната енергия във функционирането на стомаха. Вероятно нашите прадеди са знаели в какъв диапазон работи стомахът, в какъв – панкреасът, черният дроб и далакът. Някои смятат това твърдение за лудост.

Прадедите ни помагали на болните  органи с определена честота, т.е. познавали някои амплитуди, значи са владеели силата на гласа, която влияе върху човека. Ако някой ви говори монотонно, т.е. ниско, вие заспивате.

Честотата от 20 до 200 херца е общата средна честота за работата на сърцето. Някои учени твърдят, че сърцето работи в диапазона от 58 до 75 херца. Класическата музика е в диапазона 20-200 херца, а обикновеното пеене обикновено се доближава до диапазона 400-1000 херца.

Камертоните са настроени на честотата 440 херца  и това е нотата ла. Тази нота влияе на една от чакрите. Затова оперните певци, преди да излязат на сцената, се разпяват с ла-ла-ла… Така те създават честотата 440 херца. Но понякога диапазонът  може да достигне до 16-17 хиляди херца…

Morkadis

Вече казахме, че нашият мозък работи на ултрависоки честоти. Сигналът от мозъка със свръхвисока честота стига до някой орган и той работи нормално. Но ако енергийният канал е прекъснат, лекарите се опитват да го лекуват с апарати, които извъчват УВЧ или СВЧ. Микровълновите печки имат свръхвисока честота и едва в последните години се заговори, че са вредни за човека. Храната се приготвя бързо, но излъчването им влияе върху мозъка.

Диапазонът на сърдечната чакра е 20-200 херца. Когато стигне до 220-230, настъпва срив в сърдечната дейност, повишава се кръвното налягане.

Чакрата, разположена на челото, е свързана със зрителните нерви; когато продължително  гледаме телевизията, която работи на честота 50 херца, това е честотата на окото и това действа уморяващо.

Докато честотата на мониторите беше 50 херца, очите ни бързо се уморяваха, усещахме раздразнение и сънливост. След това честотата стигна до 60 херца и ние започнахме да работим по-дълго; появи се и честота 75 херца и работоспособността ни се подобри. Сега оптималната честота е 85 херца.

Днес телевизорите са с честота 100 хц. Така намалява умората на очите, но възприемчивостта към рекламата и информацията, и зависимостта става по-силна.

В момента се разработват компютърни монитори, които излъчват 250 херца, т.е. пет пъти над нормата. Над диапазона от 60 херца човек може да се програмира.

Читателят вече знае за 25-ия кадър. Първо го разработват руснаците, а след това американците вградили реклама на пуканки в кадър и след като видели филма, всички зрители хукнали да купуват пуканки.

Днес в света се прилага широко програмата за нервнолингвистично програмиране. Невро – това са невроните на мозъка, лингвистиката е езикът на програмирането, или съкратено НЛП, т.е. това е езиково въздействие върху човека, програмирането му на нервно ниво, влияние върху психиката му., т.е. чрез неговите емоции, думи, постъпки и пр. Но най-често НЛП се използва в рекламата.

През 1987 г. премиерът на Съветския съюз Рижков одобрява бюджет от 500 милиона рубли за програма за пси-технологии, включително и средства за управление на хората и въздействие върху волята им да вземат решения. Програмата наблюдава генерал-лейтенантът от ГРУ Фиряз Ханцеверов. През 90-те години за дистанционно въздействие върху хората са отделени още 500 милиона рубли. В програмата участват 120 организации в специално създадения Международен център за венчърни и нетрадиционни технологии ВЕНТ, с шеф Анатолий Акимов.

Хипнотизаторът Иван Качалин създава апарата „Радиохипноза”, който приспива хората с помощта на СВЧ-излъчвания на разстояние до 50 км; апаратът е изпробван във военна част 71592 край Новосибирск. Апаратът не само приспал войниците, но и предизвикал промени в мозъка им, включително мутации.

В Русия е разработена най-добрата в света система за ПВО на основата на плазменото оръжие. През 1993 г. руснаците предлагат на САЩ да се запознаят с плазменото оръжие, което насочва два енергийни лъча – единият  електромагнитен, в микровълновия диапазон, вторият е лазерен. Тези лъчи се срещат в космоса на избрана цел и се получава нещо като взрив – миниатюрна водородна бомба.

Закритите семинари, които са посветени на използването на психотронното оръжие за работниците в КГБ се провеждат в Беларус – в един спортен комплекс край Минск.

През 1988  г. в Киевския отбранителен завод „Октава” са произведени  първите пси-генератори, разработени на базата на разработките на учения Беридзе, който изобретява апаратите за медицински цели. Той отказва да сътрудничи на КГБ и ‘загива’ в автомобилна катастрофа, а материалите от разработките му изчезват.

В края на 80-те години апаратът на Беридзе е модифициран и са конструирани стационарните и преносимите генератори на Деев. С тях провеждат масови експерименти с хора във военноморската база в Севастопол, Прибалтика, Грузия, Новосибирск и Чечения.

В Сергиевия Посад в Москва се намира 12-етажен подземен център за генетично оръжие.

Академик В. Казначеев разработва прибор за въздействие върху биообекти чрез снимка. А шефът  на лабораторията по микролептонни технологии в Москва Анатолий Охатрин работи под началството на Корольов; те създават апарат, който може да се настройва на биоенергийните характеристики на един конкретен човек. Потоците микролептонни частици доставят в организма вещества, разположени в специална капсула.

„Руският кълвач” е серия от електромагнитни излъчвания; началото на програмата е заложено на  4 юли 1976 г. за въздействие върху времето, земетресенията и психиката на хората. Тя е създадена на базата на предавателя на Тесла. Тези излъчвания прекъснали комуникациите  на цялата планета в диапазон от 3 до 30 мегахерца. Един от страничните ефекти в проекта „Руски кълвач”, за който не споменават никъде, е разрушаването на озоновия слой, открито през 1977 г. Един от най-големите предаватели на Тесла недалеч от Киев прекратява работата си след взрива на атомната централа в Чернобил, тъй като реакторът го захранвал. Има версия, че аварията на Чернобилската централа е организирана от западни правителства, за да прекрати излъчванията  на „Руския кълвач”.

Подобна е „Американската циркулярна пила” през 1990 г.

След разпадането на Съветския съюз разработването на нетрадиционните технологии преминава в САЩ и транснационални корпорации. Днес психотронното оръжие е базирано в космоса – в създадената в САЩ спътникова система за свръзка ТЕЛЕДЕЗИС, която включва около 300 спътника. Използват се телевизията и радиото, а при необходимост и масовите комуникации.

В проекта HAARP е заложен предавател, на базата на „лъчите на смъртта” на Тесла, който може да се сравни с колосална микровълнова печка, чието излъчване може да се фокусира във всяка точка на земното кълбо; проектът е задействан през 1998 г.

САЩ построиха мрежата от кули GWEN – за създаване на вълни в земната повърхност в извънредни ситуации; те  могат да транслират вълни с крайно ниска честота, уж за целите на отбраната.

Филаделфийският експеримент в САЩ с участието на Алберт Айнщайн през август 1943 г. успял да направи есминеца „Елдридж” невидим; този проект бил продължение на проектите „Феникс-1” и „Феникс-2”. Така била получена технологията „Стелс”, радиочадърите за управление на времето на основата на „оргонната енергия” на Вилхелм Райх и радарът SAGE за манипулиране на съзнанието.

През 1975 г. психологът Лорънс Цинео и компютърните специалисти Д. Уолд и Д. Хол създали „компютър за четене на мисли”, който бил изпробван в Станфордския изследователски институт.

Смята се, че САЩ използват психотронното оръжие, за да установят световно господство, за потискане на националния суверенитет в неудобни страни и предизвикване на масови безредици и кървави конфликти, за въздействие върху избирателите по времето на избори, за зомбиране на политически дейци и пр. Щатите скрито провокират корупция, наркомания, междурелигиозни сблъсъци, разпад на държавната власт, армията и службите за национална сигурност.

„Леките” победи на американците в Персийския залив, Афганистан и Ирак се обясняват с използването на психотронно оръжие. Очаква се то да бъде използвано и срещу Иран.

Първият опит на Тесла предизвиква в Сибир известния Тунгуски взрив. Опитите с геофизическо оръжие могат да предизвикат огромни екологични бедствия; с него се обяснява огромният брой, невиждани преди това, природни катаклизми и стихийни бедствия.

Вижте още: 

Най-важният химичен елемент в Менделеевата таблица е заличен умишлено

инфо: http://www.burgasnovinite.bg/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.