Сбъднати и несбъднати пророчества на Ванга! Какво казва за лекарството срещу рак!

ванга

Сбъдват ли се пророчествата на Ванга? Можем ли да вярваме на онова, което е предрекла за годините напред. Събрахме някои от най-значимите й прогнози и ги сравнихме с реалността.

Ванга през 1994 година

По повод 100-годишнината от рождението на българската пророчица сайтът „Сегодня“ прави нещо като равносметка на пророчествата на Ванга. Публикацията изброява кои от нейните предсказания се сбъдват и кои – не.

Кои пророчества се сбъдват?

Войски в Прага: В началото на 1968 г. Ванга промълвила: „Помнете Прага… пролет… черни облаци се събират над града. Война.“ След 8 месеца, през август 1968, войските на Варшавския договор нахлуват в Чехословакия и слагат край на „Пражката пролет“.

Индира Ганди /1917-1984/

Убийството на Индира Ганди: През 1969 г. Ванга имала подробно видение за убийството на индийската министър-председателка Индира Ганди: „Ще я погуби роклята й. В дима и огъня виждам оранжево-жълта рокля!“ Ганди е застреляна от охраната си на 31 октомври 1984 година. Индийската министър-председателка се готвела за важна среща и решила да не облича под роклята си тежката бронирана жилетка.

Перестройката в Русия: През 1980 г. Ванга предрича, че съвсем скоро „от постовете си ще си отидат важни ръководители… ще дойдат също така нови диктатори… очаквайте промени, големи промени към по-добро.“ И действително: на 10 ноември 1982 г. умира генералният секретар на КПСС Леонид Брежнев, заменилите го на поста Черненко и Андропов така и не придобиват политическата тежест на Брежнев, а след няколко години начело застава Горбачов, който поставя началото на „перестройката“.

Атомната подводница Курск: Също през 1980 г. Ванга пророкува: „Курск ще потъне под водата и целият свят ще го оплаква.“ На 12 август 2000 г. потъва руската атомна подводница „Курск“. Загиват всичките 118 членове на екипажа.

Терористичните актове в САЩ: През 1989 г. Ванга казва: „Страх, страх! Американските братя ще паднат, накълвани от птици железни. Вълци ще вият в гората и невинна кръв ще се пролее като река.“ На 11 септември 2001 г. самолети, похитени от терористи, се врязват в кулите-близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк.

Какво не се сбъдва?

Ще се обърнем към слънцето?

Животните ще станат като растенията: Според прогнозите на Ванга малко преди смъртта й в началото на 21-ви век: „хората няма нито да сеят, нито да жънат, а само ще отглеждат всичко. Животните ще се плодят като растенията, а растенията – като животните.“ В генно-модифицираните растения има животински гени. Но, уви, /или за щастие/ фермерите до ден днешен използват редосеялките и комбайните си.

Всемирен катаклизъм: През 1994 г. Ванга предупреждава: „След 9 години ще настъпи краят на света. Земята ще се отвърне от Слънцето. Където е било горещо, ще има лед, много животни ще измрат. Хората ще воюват за енергия, но ще имат душа да се спрат. А след това времето ще тръгне назад.“ 2003 г. донася войната в Ирак, терористичните актове, „Революцията на розите“ в Грузия, земетресението в Иран, отнело живота на 26 хиляди души. Но до „глобална авария“ на Земята не се стига.

Morkadis

Трета световна война: Смята се, че пророчицата е предсказала и следното – че през 2008 г. ще има конфликт в Индия, последван от покушения срещу четирима правителствени ръководители. Това щяло да бъде една от причините за Трета световна война, която щяла да започне през 2010 година. През 2008 г. е руско-грузинският конфликт. В Русия се сещат за това пророчество, когато за Тбилиси излита самолет с държавните глави на Украйна, Полша, Литва и Естония. По време на полета е взето решение самолетът да се приземи не в грузинската столица, а в Азербайджан. Може пък това да е спасило планетата…

Какво предстои?

Дотук с пророчествата, направени за периода до 2011 година. Но как да гледаме на предсказанията, които Ванга е направила за времето от тук нататък. Сайтът „Сегодня“ споменава четири такива пророчества.

Краят на света все още не е настъпил, за щастие…

Нов съюз: „СССР ще се възроди през първата четвъртина на 21 век.“. До 2025 г. остават още 14 години и не се знае какви нови съюзи могат да възникнат дотогава.

Енергия от слънцето: „2018 г. влаковете ще летят по жици от слънцето. Ще спре нефтодобивът, Земята ще си почине“ – предсказала Ванга. За соларна енергия се говори все повече, поради което прогнозата на ясновидката не изглежда утопична.

Червени пари: „Могъщ дракон ще сложи лапата си върху целия свят. Тримата великани ще се сближат… Хората ще имат червени пари. Виждам цифрите 100, 5 и нули“ – казала Ванга. Тълкувателите допускат, че „драконът“ е Китай, който се превръща в супер-сила. Тримата великани са Русия, Индия и вече споменатият Китай. Що се отнася до парите – банкнотите от 100 юана и 5000 рубли и сега са с червен цвят.

Лекарство срещу рак: „В началото на 21 век човечеството ще се избави от рака. Ще дойде ден, когато ракът ще бъде окован в железни вериги“ – пророкува Ванга. Възможно е да е смятала, че антиканцерогенният препарат ще съдържа много желязо.

инфо: cross.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.