Свещеник заклейми използването на дъски за викане на духове по Коледа

дъскаИрландски католически свещеник призова хората да не използват дъски за викане на духове по Коледа. Анонимният духовник от Дъблин предупреди, че злите духове могат да бъдат поканени прекалено лесно в домовете, но след това е изключително трудно човек да се отърве от тях.

Той стига и по-далече в сравненията си, като направи паралел между дъската за викане на духове и смъртоносния вирус ебола.

„Може да се сравни с ходенето до някои части на Африка с убеждението, че човек притежава собствен имунитет срещу опасната болест. Всъщност подобен експеримент излага хората на всякакви духовни опасности”, коментира свещеникът.

Изследователят на паранормалното Дарън Ансел посочва, че дори не би докоснал такава дъска заради страхотиите и поразиите, на които се е нагледал през годините. Ансел допълва, че за придвижването по дъската и даването на отговори наистина е виновно „подсъзнателно мускулно движение” на участниците.

Но също така почти всички от тях споделят, че са изпитвали отрицателни усещания по време на или след сеансите. Хората чували демонични гласове, усещали безпричинен страх или изпадали в депресия, връзките им се разпадали, чували странни шумове и виждали да летят обекти из стаите.

По данни на Google напоследък интересът към дъските за викане на духове се е увеличил многократно. С 300% са скочили продажбите на окултния предмет и най-вероятно артикулът ще стане една от най-продаваните стоки по Коледа.

инфо: novinar.bg

Вижте още: 

ПРЕДМЕТИ, ОБЛАДАНИ ОТ ДУХОВЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.