Седем типа характер според чертите на лицето

Отличителните белези на лицето могат доста точно да определят един характер. На това мнение са специалисти от различни сфери, които определят 7 основни нрава въз основа на лицевите черти.

Водачът

1

Кръгло лице, отворен поглед и тънки устни са основните черти на този тип. Водачът е толерантен човек, който непрекъснато се стреми да разшири мирогледа и мъдростта си.

Хората с това лице по правило са интелигенти и със силна воля. Много държат на морала и честните отношения между хората, но правят впечатление с техния груб и често остър език.

Занаятчията

2

Сърцевидно лице, уморен поглед и добре оформени, плътни устни притежава човек от типа Занаятчия. Той е креативен, със силно развито въображение и харизма.

Привлича хората около себе си като магнит. Хората от този тип се стремят да създават красота и творчество. Лесно обаче се разсейват, а да се задържи вниманието им на едно място е истинско предизвикателство, тъй като бързо се отегчават.

Войникът

3

Войниците имат квадратно лице, сърдит поглед и почти сключени вежди. Тези хора са с буен темперамент – лесно избухват и помитат всичко около себе си.

Войниците са хора на действието и никак не харесват хора, което повече говорят, отколкото в действителност да свършат нещо. Хората с този характер не търпят чужди команди, но и нямат проблем да изразят открито и често мнението си.

Геният

4

Morkadis

Геният притежава овално лице, строг, дълбок поглед и плътни вежди. Човек от този тип провокира уважението на другите, без дори да е обелил дума.

Те не обичат празните приказки и предпочитат повече да наблюдават и анализират поведението на хората около себе си. Гениите са уравновесени личности, които много рядко биха загубили самообладание. Те вярват, че превъзхождат останалите с ума си.

Комикът

5

Сърцевидно лице с остри черти, плътни устни и ведър поглед притежава комикът. Тези хора са творчески настроени, а позитивното им настроение лесно заразява околните.

Комиците са приятна компания, обичат да се център на внимание, което ги прави отлични изпълнители. Комиците са весели и добронамерени хора, но не винаги се отнасят сериозно към задълженията си.

Свещеникът

6

Свещеникът има бадемово лице, плътни устни и котешки очи. Те са много амбициозни хора и влагат цялото си време и сили в постигането на целите си.

Освен това има състезателен дух и винаги се стремят да се представят по-добре от другите. На свещениците не им липса самочувствие, решителност и увереност. Единственото, което им създава проблеми, е прекалената им гордост.

Кралят

7

Широко лице с добре изразена челюст и сърдит поглед притежава човек от типа Крал. Тези хора са много самоуверени и никак не обичат други да се месят в това, което правят.

Кралете често изглеждат мрачни и строги и при тях външният вид отговаря и на характера. Те са властни личности, които с готовност прегръщат отговорностите на един лидер.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

ТЕСТ: РАЗБЕРЕТЕ СИЛНИТЕ СТРАНИ НА ХАРАКТЕРА СИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.