Седмичен хороскоп за всички зодии

Предстоят дни, които изискват специално внимание, когато се очакват допълнителни проблеми, нарастване на напрежението.

Меркурий, Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон продължават да бъда ретроградни.

На 17 юли в 00:32ч предстои частично лунно затъмнение, а в 00:39ч има пълнолуние в знак Козирог. В такива дни на се увеличават психологическите и здравословните проблеми. Съзнанието влиза в конфликт с подсъзнателното. Също така в този период нежният пол проявява психо-емоционална нестабилност, реагирайки по-остро. Чувствата вземат превес над разума. Конфликти, наранявания, здравословни проблеми, негативни фактори, непредвидени ситуации, свързани с пътуване ще продължат да бъдат на преден план. Могат да възникнат икономически проблеми, както проблеми свързани със здравето. Нужно е да действате съзнателно и благоразумно, да избягвате импулсивни постъпки.

На 19 юли ретроградният Меркурий се връща отново в знак Рак, където ще остане до 11 август, когато отново ще може да се завърне в Лъв.

Важни аспекти:

Венера в опозиция със Сатурн – 17 юли
Венера в тригон с Нептун – 18 юли
Венера в опозиция с Плутон – 21 юли
Слънце в съвпад с Меркурий – 21 юли

Луната през седмицата се движи през знаците Козирог, Водолей и Риби.

Благоприятни дни за подстригване – 15, 20 юли.

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил – в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

17.07. 00:39 – 17.07. 12:20
18.07. 18:55 – 20.07. 00:21

Обърнете внимание, че на 19 юли в петък, Луната през целия ден е неефективна и подкрепа на вашите действия няма да има.

Овен – Седмицата ще e сравнително спокойна. Ще е характерно за вас положителното мислене. Пълни сте с нови идеи и решимост да ги приложите. Не само ще имате самочувствие, но и нужната енергия, за да ги реализирате. Ще трябва да помислите внимателно за вашите планове, за да не пропуснете нищо. Стремите се както винаги да се откроите от останалите, да правите нещата по свой начин, въпреки трудностите, които може да срещнете. Сега не е подходящо да се започват нови проекти. Ще е по-добре да се върнете към нещата, които още не сте завършили. Внимавайте, защото има опасност да загубите нещо ценно. Също така се пазете от нараняване, изгаряне, нахапване от насекоми. Старайте се да прекарвате повече време със семейството си, с любимия човек.

Благоприятни дни- 18, 19
Бъдете внимателни – 15, 16

Телец – Трябва да се съсредоточите върху работата и да наваксате каквото сте пропуснали в последно време. Възможно е дори да останете извънредно. Възможно е забавяне в развитието на делата ви. Вероятно ще трябва да се справяте с неуредици, дребни, но досадни. Вашият инстинкт е силен и ще ви помага. Самочувствието ви въпреки всичко е добро. Към работата подхождате методично и балансирано. Вие сте решителни и амбициозни, самоуверени и доминиращи. В паричните разходи ще трябва да бъдете внимателни и пестеливи. След пълнолунието в сряда могат да настъпят някои изменения в живота или работата. Вашият спътник/ца ще ви помогне да се справите с трудностите. Тези, които все още са сами, ще имат възможност да променят семейното си положение. Ще трябва обаче да поемете инициативата.

Благоприятни дни- 15, 16, 20, 21
Бъдете внимателни – 18, 19

Близнаци – Седмицата има както благоприятни, така и неблагоприятни тенденции. Ще се наложи да преразгледате отново някои свои планове. Ще преобладава основно деловата настройка. Спешните въпроси ще изискват от вас да се концентрирате върху работата си. Най-вероятно от сряда до събота няма да имате шанс да избягате от този поток. Ще бъдете целеустремени, ще показвате трудолюбие и дисциплина. Не са изключени спорове, където ще проявите неочакван темперамент. Ще се изявите като доста ярки личности през следващия период, ще греете със собствената си неотразима светлина и ще очаровате околните. Романтичните отношения в следващите дни ще бъдат особено вълнуващи и страстни. Възможно е да имате лека афера.

Благоприятни дни- 18, 19
Бъдете внимателни – 20, 21

Рак – Избягвайте да разхищавате силите си и да пилеете енергията си за различни неща. Концентрирайте се върху най-важните задачи. По време на работа може да възникне неприятно събитие. Чувствата и емоциите няма да са най-добрият ви съветник. Може да почувствате известно напрежение в комуникацията с околните. Добре е да прекарате малко време в уединение, за да можете да постигнете състояние на спокойствие и хармония със себе си. Личният живот ще бъде богат на приятни събития. Не пропускайте възможността да прекарвате повече време насаме с любимия човек. Получените в този момент емоции ще ви стоплят за дълго време и ще подкрепят огъня на общата ви страст. Ако сте сами, има шанс да го поправите.

Благоприятни дни- 20, 21
Бъдете внимателни – 15, 16

Лъв –През седмицата ще проявите добро самочувствие и ентусиазъм. Като цяло, ще бъдете изпълнени с енергия. Ще се чувствате силни и решителни. Лесно ще се справяте с трудните задачи. Могат да се появят някои пречки, които ще ви възпрепятстват. Различни неща могат да станат причина да се ядосвате. Добре ще е да отделите повече време на себе си, за почивка също. След това мислите ви ще се подредят, ще ви хрумнат интересни идеи.  Има опасност от хранително или алкохолно отравяне, бъдете внимателни. При осъществяване на нови
запознанства, също бъдете внимателни. Възможна е среща с неподходящ човек, който ще иска да се възползва от вашето доверие. Не говорете прекалено много за себе си. Вашият сексапил и магнетичното излъчване привличат лицата от противоположния пол към вас.

Благоприятни дни- 15
Бъдете внимателни – 18, 19

Дева – През тази седмица ще имате много нови идеи. Възможно е необичайни обстоятелства да ви разкрият нови перспективи. Настроението може да е променливо, според обстановката около вас. Бъдете внимателни по време на работа, прекалената ви директност и сарказъм могат да доведат до лоши последствия. Преди да кажете или направите нещо, помислете внимателно. Също така бъдете внимателни, когато пътувате, могат да възникнат проблеми. Втората част от седмицата поставя фокус върху личния ви живот, дом и семейство. Очаква се сравнително стабилна и спокойна седмица за онези, които отдавна са женени и не търсят връзки на страна. Най-приятният момент за някои ще бъде на работното място заради възможността за романтично преживяване.  Това може да не е връзка с колега, а с някой бизнес партньор или клиент.

Благоприятни дни- 15, 16
Бъдете внимателни – 20, 21

Везни – Животът не ви дава твърде възможност да се отпуснете. Трябва да решите много проблеми, но можете да се справите с всичко. Бъдете внимателни, не вземайте прибързани решения и не забравяйте да проверявате всяка информация. При пълнолунието в сряда може да изплуват някои стари спомени, които да окажат носталгично и депресиращо влияние върху вас. Но също така пълната Луна ви дава кураж и възможности да преодолеете задръжките и страховете си. Може да имате проблеми със съня или главоболие, причинено от стрес. Опитайте се да не претоварвате нервната система и търсете начини да се отървете от стреса. За да се ободрите, можете да си купите това, за което отдавна мечтаете, но избягвайте импулсивните покупки.

Благоприятни дни- 18, 19
Бъдете внимателни – 15, 16

Скорпион – Това е отлично време за работа по трудни задачи, които са били отложени. Старайте се да бъдете гъвкави и да се адаптирате към променящите се условия. Интуицията ви се засилва и ще ви помага да действате правилно. Може да получите важна информация чрез сънища, медитация или случайни срещи. Има голяма вероятност от конфликти, особено с по-старото поколение. Трудности могат да възникнат по време на пътуване или на работното място. Бъдете тактични. Неочаквано събитие може да разклати доверието ви в партньора ви. По това време е важно да сдържате темперамента си, да не давате свобода на езика си. Нараства сексуалната ви самоувереност и потентност. Ще имате успех в постигането на лични желания и амбиции.

Благоприятни дни- 15, 16, 20, 21
Бъдете внимателни – 18, 19

Стрелец –Подгответе се за нови дела и отговорности. Въпреки че няма да ви е трудно да ги изпълнявате, ще ви е доста натоварващо. Бъдете внимателни, докато пътувате, тъй като могат да възникнат инциденти и наранявания. Някои ще изпитат финансови затруднения. Труден момент по отношение на поддържането на вярност в любовта. Изкушенията около вас са прекалено много. Седмицата ще бъде пълна с романтични събития. Особено ако имате постоянен партньор. Той може да ви направи изненада, неочакван подарък или да ви покани на среща. Ако сте свободни от взаимоотношения, тогава любовта може да се появи пред вас от пръв поглед.

Благоприятни дни- 18, 19
Бъдете внимателни – 20, 21

Козирог – Тази седмица ще трябва да работите с напрегнато темпо и заради тези колеги, които са на почивка. Движи ви желанието за пълна реализация и себеизява. Имате достатъчно мотивация. Енергия няма да ви липсва, важно е да я насочите в положителна посока. Обмисляйте предварително плановете си за действие. Избягвайте спорове и служебни конфликти, стойте настрана от интриги. Може да имате проблеми със съдовете на краката, подуване. Не седете с часове в едно и същото положение, вземайте контрастен душ и не ходете с неудобни обувки. Засилва се желанието ви за романтика и любовни приключения. Свободните от вас могат да срещнат ново лице и то при много необичайни обстоятелства.

Благоприятни дни- 20, 21
Бъдете внимателни – 15, 16

Водолей – Седмицата ще бъде динамична. Нещата ще се движат в забързан ритъм, а вие ще се чувствате важни и необходими. Енергия няма да ви липсва, но ще трябва да преодолявате някои трудности. Не е подходящо време за стартиране на нови проекти. Не е изключено да възникнат семейните проблеми и материални трудности. Въпреки всичко, гледайте на нещата с оптимизъм и търпение, трябва да се грижите за здравето, тъй като нервността може да удари слабите места в тялото. Късметът обаче ще е с вас и ще ви спасява от много ситуации. Можете да разберете не много хубави неща за партньора си. Преди да направите своите заключения, помислете защо изобщо ви разказват за тях и с каква цел? Може би някой се опитва да ви скара.

Благоприятни дни- 15
Бъдете внимателни – 18, 19

Риби – Седмицата в професионален план ще бъде много успешна. Не е изключено да се появят нови възможности. Мислили ли сте за някои промени във външния си облик – нова прическа, смяна на цвета на косата, нов стил на обличане. Избягвайте климатик и ледени напитки, обличайте се според времето иначе ще бъде жалко да настинете през лятото. Семейните въпроси ще се нуждаят от непосредственото ви участие и намеса. Вашите интимни взаимоотношения ще станат по-здрави чрез силно емоционално обвързване и взаимно уважение. Стари чувства могат да се върнат с нова сила или да се сближите с някой, когото отдавна харесвате. Дори и тези, които отдавна са заедно, може да се почувстват като в меден месец. Животът ви ще се оцвети с нови цветове.

Благоприятни дни- 15, 16
Бъдете внимателни – 20, 21

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.