Седмичен хороскоп за всички зодии

Напрегната седмица ни очаква, особено първата ѝ половина.

На 5 ноември Марс е в квадратура с Плутон – Тези, които имат в наталната си карта конфликтни аспекти на Марс с Плутон или лични планети на 18°- 21° в кардиналните знаци Овен, Везни, Рак и Козирог, трябва да бъдат много внимателни тези дни, да избягват да посещават многолюдни и криминогенни места, действия, които могат да доведат до улични скандали и сблъсъци. Жените е по-добре да не закъсняват сами по тъмно.  Бъдете внимателни, докато шофирате – рискът от инциденти на пътя също се увеличава.

На 8 ноември Слънцето е в секстил със Сатурн и тригон с Нептун

На 9 ноември Сатурн е в секстил с Нептун

Луната през седмицата преминава през знаците Водолей, Риби, Овен.

Благоприятни дати за подстригване – 4 (след 13:53ч), 6 (след 14:55ч), 7, 8, 9 (до 16:07ч)

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори, не е добре да започвате работа на ново място. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил – в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

05.11. 16:38 – 06.11. 01:09

08.11. 03:14 – 08.11. 13:50

10.11. 16:02 – 11.11. 01:19

Овен – През седмицата е нужна повече концентрация и насочване на енергията към работата и решаването на важните задачи. Вие сте доста своенравни, но не се опитвайте да плувате срещу течението. В следващите дни преди всичко бъдете внимателни в отношенията с колеги, при работа с документи и новата информация. Не очаквайте твърде много от околните, хората ще са склонни към вражди, а тези, които са най-близо до вас, може да ви притесняват с различни проблеми. Ще бъдете разочаровани от действия, които са нелоялни, двулични или някой, който ще постъпи срещу вас неправилно. Неприятните коментари, свързани с вас или вашето семейство, могат да ви наранят. В личния си живот ще изпитате моменти на несигурност или колебание в чувствата и желанията. Ново приятелство може да бъде причина за приятни емоции.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 9, 10

Телец – Тази седмица ще имате повече професионални отговорности и задачи. Ще трябва да отделите повече време и енергия, за да ги завършите. Ще се стремите да изясните нерешените проблеми или отношения. Работата също ще бъде ваш приоритет през целят период. Стремете се да бъдете по-организирани. Съставете си работен план и го следвайте стъпка по стъпка. Вземете решение за стратегията си за бъдещето. Хората ще ви смятат за щедър човек, но се опитайте да имате мярка, когато става въпрос за пари и закупуване на различни подаръци. Ще бъдете оптимистично настроени и духовити и лесно ще си създадете нови приятели.

Morkadis

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5

Близнаци – Най-накрая ще се почувствате добре в собствената си кожа. Ще бъдете много позитивни и ще мислите ясно, няма да ви липсва увереност и ще се почувствате като цяло удовлетворени. Седмицата е подходяща за упорита работа, която изисква повишено внимание. Ако трябва да подписвате документи, бъдете двойно по-предпазливи. Довършете започнатите дела, не ги отлагайте повече. Може да се наложи да поемете много нови отговорности. Имунитетът тази седмица ще бъде отслабен, ще бъдете особено уязвими към настинки и различни инфекции. Водете здравословен начин на живот, не злоупотребявайте с алкохола и не забравяйте да се обличате според времето.

Благоприятни дни – 4, 5, 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7

Рак – Ако преди се съмнявахте в собствените си умения и способности, сега ще се почувствате по-уверени и независими. Ще бъдете много съпричастни и чувствителни към енергията на другите. Избягвайте отрицателно настроените хора и онези, които са склонни да критикуват всичко, което казвате или правите. Не трябва да планирате нищо голямо, бъдете готови да действате според обстоятелствата. Тези от вас, които са свободни, независимо дали търсят партньор или не, може просто случайно да се запознаят с нов човек чрез социалните мрежи или реално и веднага да усетят романтика. Тези, които са в дългосрочни отношения или са женени, ще се чувстват комфортно и сигурно, докато тайните отношения ще излязат на етапа на преосмисляне.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 9, 10

Лъв – През седмицата концентрирайте силите си върху важните неща. Не започвайте сериозни сделки, не предприемайте важни инвестиции. Подходящ момент за изграждане на планове, а не за тяхното изпълнение. Неблагоприятен период за сключване на споразумения, сделки, не започвайте важни преговори или сътрудничество. На работното място е препоръчително да проявите повече дискретност, дипломация и здрав разум. Вашата упоритост и отхвърляне на мнението на другите може да доведе до конфликти, тъй като сега не сте твърде склонни към компромиси. Не пренебрегвайте необходимостта от достатъчно време за релакс и здравословно хранене.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 4, 5

Дева – Вероятно не всичко ще работи както очаквате, но избягвайте нетърпението, нервността и загубата на контрол над собствените си реакции. Пазете личните си вещи, документи или електронна поща далеч от любопитството на другите. Повечето от вас ще открият, че им липсват любовни вълнения, бизнес предизвикателства и като цяло различни промени в живота. Еднообразието ще ги притеснява много. Трябва да обърнете специално внимание на приятели, колеги и партньори, тъй като навлизате в трудна фаза на общуване. Можете да подобрите отношенията (при условие, че естествено искате) само ако проявите гъвкавост, откритост и готовност за компромиси. Втората половина на седмицата носи по-спокойна атмосфера, в която ще бъдете съсредоточени върху целите си и ще се чувствате сигурни в себе си.

Благоприятни дни – няма

Бъдете внимателни – 6, 7

Везни – Практикувайте самоконтрол и самодисциплина тази седмица. Ще имате силно желание да контролирате другите, но и да поемете контрола над ситуации и проекти, които са отговорност на някой друг. Възможни са борби за власт, но също и конфронтации, в които ще се държите твърде уверено и упорито. Освен това ще трябва да се справите с хора, които ще се опитат да доминират над вас. Търсете мирни начини за разрешаване на проблемите и за изглаждане на конфликтни ситуации. Към края на седмицата напрежението постепенно започва да отшумява. Подходящо е да се освободите от това, което е загубило значение – безперспективни взаимоотношения, остарели идеали и цели, които пречат да бъдете щастливи.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 9, 10

Скорпион – В началото на седмицата трябва да изясните всички неща, които са висящи. Внимавайте за някои приятелски отношения, тъй като бихте могли да имате конфликти. Мнозина от вас могат да почувстват спад на жизнеността, липса на енергичност, да ви обземат пристъпи на сънливост или на несигурност. През този период е по-добре да се въздържате от всякакви операции с недвижими имоти, инвестиции и избягвайте да вземате решаващи решения. Във връзката си трудно ще избегнете кавги и разногласия заради дреболии. Хороскопа ви препоръчва да се въздържате от ненужна критика на партньора или който и да е.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5

Стрелец – Ще имате много енергия, ще се чувствате добре и ще бъдете отворени за общуване. Околните ще приемат вашето чувство за хумор, но внимавайте да не прекалявате в определени ситуации, когато става въпрос за сериозни неща или проблеми на друг човек. Някой се опитва да ви прави мръсно зад гърба. Огледайте внимателно вашия доверен кръг, защото има човек, който може да не е това, което изглежда или се представя пред вас. Нови идеи или проекти е по-добре да отложите за по-късна дата. Някои хора от този знак ще имат късмета да срещнат някого, който ще разпали огъня в сърцата им и може да се влюбят от пръв поглед .

Благоприятни дни – 4, 5, 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7

Козирог – През тази седмица е добре да се вслушате в собствената си интуиция и сами да изберете темпа си на живот. Заемете се с нещата, които от дълго време отлагате. Тези от вас, които са недоволни от работата си или от материалните притежания, които притежават, трябва да се обърнат към проучване на нови възможности. Може да се наложи да правите трудни избори, но прибързаните решения могат да доведат до неприятни последици. Не действайте импулсивно, бъдете разумни и последователни. Не давайте фалшиви обещания и лъжливи надежди на никого. Ще бъдете очарователни и привлекателни за хората от противоположния пол и ще ги привличате към себе си.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 9, 10

Водолей –През тази седмица е необходимо да се съсредоточите изключително върху работата си, без да влизате в разногласия с  колектива или началниците си. Върнете се обратно към нещата, които сте започнали и остават незавършени. Могат да се появяват различни дребни проблеми, внезапно лошо настроение, тревожност, накратко, ще трябва да бъдете внимателни и да се опитате да се контролирате. Във всички дела трябва да сте внимателни и бдителни, да проверявате документите до последната запетая и внимателно да филтрирате всяка информация, която получавате.  В следващите дни ще почувствате силна нужда от промени в любовта и нови емоционални вълнения.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 4, 5

Риби – Ще трябва да завършите много задачи, които ще изискват по-голяма концентрация при изпълнението им. На работното си място ще трябва да проявите повече търпение. Мнозина биха могли да започнат седмицата с някои конфликти или разногласия поради нехармоничното влияние на Марс и Плутон. Насочете усилията си за поддържане на равновесие с външния свят. Не разрушавайте отдавна установени отношения, не сменяйте работа или не се опитвайте да намерите нова любов. По-добре е да оцените това, което вече имате. Добре е да положите усилия да завършите започнатите нови проекти. Ще трябва да действате с повече зрялост в емоционалните отношения.

Благоприятни дни – няма

Бъдете внимателни – 6, 7

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.