Седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 23 юни – Нептун става ретрограден (стационарна фаза)

На 25 юни – Венера става директна (стационарна фаза)

На 28 юни – Марс преминава в знак Овен до 6 януари

На 28 юни – Марс е в секстил със Сатурн

Луната ще се движи през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни.

Благоприятни дни за подстригване – 22, 23, 25, 26, 27, 28 (до 21:30ч) юни

Благоприятни дни за боядисване на косите – 22, 23, 24, 25, 26 (до 11:00ч), 27 (след 12:30ч) юни

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

23.06. 10:21 – 23.06. 15:34

24.06. 08:35 – 25.06. 20:06

27.06. 23:03 – 27.06. 23:18

Овен –Скъпи Овни, тази седмица ще имате подкрепата на Венера и Сатурн. Спънки ще имате от страна на Слънцето, Меркурий, Юпитер и Плутон. Седмицата обещава да бъде доста успешна и стабилна. Възможно е обаче още в самото начало да почувствате натрупана умора от работата и досада от факта, че трябва да правите не точно това, което бихте искали да правите. Най-добрият начин да се отпуснете от тежките последици от умствената работа е да проявите физическа активност. Проблеми с дома и семейството ви могат да привлекат вашето внимание. Може родителите ви да се нуждаят от вашата подкрепа или вие от тяхната. Помислете за основно почистване на дома или малко обновяване на интериора. В любовните отношения страстта може да пламне сериозно.

Благоприятни дни – 24, 25

Morkadis

Бъдете внимателни – 22, 23

Телец – Скъпи Телци, тази седмица ще бъдете под покровителството на Слънцето, Меркурий, Юпитер, Плутон и Нептун. Уран и Сатурн могат да ви създадат малко неприятности. Ще бъдете много креативни и ще имате много идеи. Само в сряда и четвъртък ще ви бъдат по-слаби дни. После всичко продължава с обичайната енергичност. Слънцето ви дава огромна самоувереност, което прави вашата харизма неустоима за противоположния пол. А Меркурий и Юпитер ви помагат да се концентрирате върху същественото и да не изпускате от поглед обстоятелствата. Общуването ще бъде много важно за вас. Ако имате братя и сестри, проверете дали не се нуждаят от вашата подкрепа или просто се вижте с тях по на едно кафе. Мнозина ще имат пътувания на къси разстояния. Архивирайте важната информация на компютъра си.

Благоприятни дни –22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Близнаци – Скъпи Близнаци, тази седмица ще ви подкрепят Венера и Сатурн. Трудности могат да се очакват от страна на Марс и Нептун. Седмицата няма да е лесна. Вие бързо ставате нетърпеливи и си позволявате прибързано да предприемате действия. Но сега е нужно да запазите спокойствие. Ще почувствате прилив на сила. Може да получите всичко, което искате. Желанията ви ще се изпълнят по магически начин. Отделете време, за да прегледате въпросите, които засягат вашите финансови и други ресурси. Това е чудесен момент да изчистите неплатените сметки, дългове и да сложите финансите си в ред. Отделете свободното си време за саморазвитие – четете повече книги, посещавайте интересни курсове, общувайте с умни хора.

Благоприятни дни – 24, 25, 28

Бъдете внимателни – 26, 27

Рак – Скъпи Раци, имате подкрепящото влияние от Слънце, Меркурий, Уран, Нептун, но Юпитер и Плутон не са толкова отзивчиви. Успехът ще върви с вас. Ще имате достатъчно сила и енергия, за да реализирате плановете си. Оптимизмът и добротата ще помогнат за преодоляване на всякакви проблеми. Седмицата е благоприятна за придобиване на нови знания и опит. Основното нещо е да не разкривате на другите своите планове за бъдещето, да се стремите към самостоятелност. Венера ви носи голямо желание за постоянно забавление и преследване на удоволствия. Любимият ви човек ще ви зарадва с грижи и внимание. Прекарвайте повече време заедно. Обсъдете важни въпроси и направете планове за съвместна лятна ваканция.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23, 28

Лъв – Скъпи Лъвове, важна за вас ще бъде Венера. Уран и Сатурн могат да ви сложат прът в колелата. Това е добро време да преразгледате житейските си цели отново. Ще имате късмет и ще можете да се справите с почти всичко, до което се докоснете. Избягвайте да пренасяте професионалния стрес у дома. Аргументирайте своето мнение, така че другите да го възприемат правилно. Ще бъдете смели и успешни във всичко, към което се стремите. Отново можете да се концентрирате върху любовта, особено върху партньора си. Сега имате възможност да се справите открито с проблемите на отношенията и също така да намерите общо решение. Ако сте свободни, няма да изпитвате прекомерно желание да се обвържете с някой конкретно.

Благоприятни дни – 28

Бъдете внимателни – 24, 25

Дева – Скъпи Деви, ще получите подкрепящото влияние от Слънце, Меркурий, Юпитер, Уран, Плутон, за разлика от Венера, Марс и Нептун, които не са толкова отзивчиви към вас. Енергията на планетите ще бъде много креативна и силна. Звездите и планетите ще ви направят по-импулсивни, което може да се отрази негативно на отношенията ви с колегите. Отървете се от завистта, гнева и негодуванието. Тези чувства могат да ви накарат да се подхлъзнете. Препоръчително е да обръщате повече внимание на различни дреболии, защото именно в тях се крие специално значение. Всяка досадна небрежност може да доведе до сериозни финансови загуби или смут в любовта. Опитайте се да намалите напрежението и да не нараните никого от близките си, защото те просто искат да ви помогнат. Може да подновите старо приятелство, което сте прекъснали.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 26, 27

Везни – Скъпи Везни, ще ви подкрепят Венера и Сатурн, но Слънцето, Меркурий, Юпитер, Плутон ще имат пръст във вашите трудности. Тази седмица няма да е много лесна за вас. Напрежението ще е малко повече. Опитайте се да сдържате недоволството си, не се ядосвайте от дреболии. Родителите ви може да се нуждаят от вашата помощ. Ако е имало предишни недоразумения между вас, това е подходящ момент да ги изчистите и да започнете отначало. Ако искате да поддържате весело настроение и положително възприемане на живота за дълго време, опитайте се да се движите повече. Полезно е да се разхождате на чист въздух, да правите йога или да танцувате. С Венера всъщност имате големи предпоставки да изживеете приятни и красиви мигове в междуличностните отношения.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Скорпион – Скъпи Скорпиони, ще получите благотворното влияние на Слънцето, Меркурий, Юпитер, Нептун и Плутон. За съжаление Сатурн и Уран може да имат участие в трудностите ви. Първите два дни от седмицата ще бъдат трудни, но след това ситуацията ще се подобри. Апатията ще бъде заменена от повишено чувство за дълг, така че трябва да се запасите с енергия за работа и домакински задължения. Внимавайте да не се забърквате в излишни конфликти, защото сега няма да се измъкнете от тях толкова лесно. Старайте се не само да говорите, но и да слушате събеседниците си. Опитайте се да намерите вътрешен баланс, не позволявайте вътрешният конфликт между ума и чувствата да се задълбочава, би било хубаво да намерите златната среда и да се придържате към нея. Правете това, което отдавна сте искали.

Благоприятни дни –22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Стрелец – Скъпи Стрелци, вие имате подкрепата единствено на Сатурн. Няма да получавате добро влияние от Венера, Марс и Нептун. Седмицата е добра, за да излезете от зоната на комфорт и да опитате нещо ново. Тъй като ще бъдете много по-решителни и уверени в себе си от обикновено, ще оставите добро впечатление у хората около вас. Избягвайте да подписвате споразумения или договори, особено финансови или свързани с имущество, но ако това е неизбежно, четете внимателно дребния шрифт. Тази седмица Венера ви предлага много неща. Тя е във вашия партньорски дом и оттам се грижи за сърдечните ви дела. Всичко ще бъде наред в любовните ви отношения. Планетата на любовта вероятно също ще внесе ново вълнение в любовния ви живот. Ако сте свободни, имате шанс да срещнете някой специален човек.

Благоприятни дни – 24, 25, 28

Бъдете внимателни – 26, 27

Козирог – Скъпи Козирози, и тази седмица ще имате подкрепата на Марс, Юпитер, Уран и Нептун. Меркурий и Плутон ще ви възпрепятстват. Силните енергии ви правят неудържими. С този прилив на енергия ще се втурнете неумолимо към целта, която отдавна сте имали предвид. Тази седмица е благоприятна, за да се обобщят междинните резултати от работата и да се обмислят нови цели за бъдещето. Може да има промени в настроението. Възможни проблеми с храносмилането. Внимавайте да не изгорите някои мостове, които ще ви трябват по-късно по пътя. Ако от миналото се появи бивш партньор или предишен приятел, това може да бъде възможност за разрешаване на стари наранявания и обиди.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23, 28

Водолей – Скъпи Водолеи, получавате благотворното влияние на Венера. Уран и Сатурн по-скоро ще ви възпрепятстват. Тази седмица нещата започват да се развиват във ваша полза, но е необходимо повече търпение и усилия. Намерете начини да се издигнете над малките фрустрации и препятствия, старайте се да останете спокойни, дори когато сте изправени пред неочаквани проблеми. Проблемите на работното място могат да доведат до неудовлетвореност, но също така е подходящ момент за разрешаване на недоразуменията. Венера ви дава добро настроение и ви вдъхновява. Сега сте очарователни и привлекателни, пълни с енергия. Имате сили да се справите сами с всичко. Не позволявайте на доброжелателите да се намесят в личния ви живот. В края на седмицата са вероятни любовни приключения.

Благоприятни дни – 28

Бъдете внимателни – 24, 25

Риби – Скъпи Риби, ще получавате благоприятно влияние от Слънце, Меркурий, Марс, Юпитер, Уран и Плутон. Няма да имате подкрепа от Венера и Нептун. Тази седмица ще мине със спокойно темпо, освен ако, разбира се, по ваша инициатива не започнете да бързате и да създавате ненужни проблеми за себе си. Опитайте се да не поемате прекомерно много работа и натоварващи задължения. Звездите препоръчват да се отпуснете максимално, да избягвате всякакви натоварвания – както физически, така и психологически. Нещата ще стават лесно за вас. Ще се справите добре с всичко. Подходящо време да се впуснете в творчески начинания. Ако имате деца, не забравяйте да общувате повече с тях през този период.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 26, 27

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.