Седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-акценти за периода

На 23 април Слънцето прави съвпад с планетата на неочакваните неща Уран. Това засилва интереса към всичко ново и оригинално.

На 24 април Плутон става ретрограден до 3 октомври 2019 година. В някои области ще внесе разрушения, загуби, болезнени промени. В личен план събитията зависят от позицията му в личния ви хороскоп. Ретроградното движение на Плутон ще ни подтиква да преразгледаме досегашните си позиции, възгледи, връзки и да предприемем промени там, където е нужно, в съответната област от живота си, да изоставим онова, което е вече отживяло, старо и ненужно и не ни върши работа.

На 27 април Марс и Нептун образуват квадратура. В някои случаи плановете може да се провалят, ситуациите да излязат извън контрол по необясними причини. Бъдете по-внимателни през седмицата.

Благоприятни дни за подстригване – 23, 25, 26

Луната през седмицата се движи през знаците Стрелец, Козирог и Водолей. Периодите, когато е неефективна и не трябва нищо важно да се започва са:

23.04.  14:45 – 24.04.  01:51
25.04.  22:49 – 26.04.  12:28
28.04.  12:45 – 29.04.  01:13

Овен – Започва една положителна седмица. Това е благоприятен и динамичен период, през който ще бъдете много активни, енергични, контактни, общителни, с отлични интелектуални възможности.

Настроени сте решително за успех. Това ще ви помогне да правите всичко както искате, по ваш вкус. Нужно е да се съсредоточите върху най-важните неща и да не разпилявате енергията си за дреболии.

В средата на седмицата бъдете внимателни – съществува риск да се поддадете на внезапни и необмислени пориви. Вземайте решения внимателно. Благодарение на съединението на Слънцето и Уран, вие ще успявате във всичко. Очакват ви нови проекти, нови запознанства, нови неща, може би нова работа – всичко ще върви като по часовник.

Благоприятни дни- 22, 23, 27, 28
Неблагоприятни дни- 24, 25

Телец – Слънцето във вашия знак ви дарява с нов прилив на сили. Увеличава се жизнеността ви и желанието за действия. С всеки ден ще се чувствате все по-добре, ставате по-енергични, по-стабилни психически и емоционално.

Шансовете ви за късмет се увеличават, особено за родените в края на април. Ще можете да реализирате важни за вас идеи и планове. Звездите ви дават зелен коридор. Трябва само да бъдете упорити, настойчиви и постоянни.

Ще настъпят подобрения във финансово отношение и в личен план. Пред вас ще се открият нови перспективи. Всички положителни възможности ще се увеличат. Подходящо е за нови запознанства.

Morkadis

Внимавайте при работа с остри и режещи предмети. Възможни са наранявания. Не обръщайте внимание на клюките.

Благоприятни дни- 24, 25
Неблагоприятни дни- 27, 28

Близнаци – Идва по-спокоен и по-успешен период от предишния. Вашият оптимизъм ви окрилява. Добро време за промени, стига да ги желаете. Личната ви харизма ще играе важна роля.

Можете да заемете правилната и по-зряла позиция. Съчетанието на Меркурий и Венера ще ви помогне за разрешаване на повечето от проблемите и за постигане на разбирателство в отношенията, включително и с колегите. Вашите действия ще нарушат всички закони на логиката и често ще удивляват околните.

Преди да вземете важно решение, преценете дали цената не е твърде висока и ще си струва ли да я заплатите в случай на неуспех. Може би трябва да напишете всички плюсове и минуси на лист хартия и да не вярвате сляпо на интуицията си. Внимавайте с екстравагантните идеи и предложения. В личният живот на мнозина ще се случат щастливи събития.

Благоприятни дни- 27, 28
Неблагоприятни дни- 22,23

Рак – Седмицата ще бъде хармонична и успешна в различни области.  Ще можете да вземете по-мъдри и уравновесени решения, което е изключително важно. По-амбициозните представители на знака ще трябва да успокоят малко своя плам.

Благоприятният аспект на Меркурий и Венера в приятелския знак Риби ще ви даде вдъхновение и заряд на положителна енергия.

Здравето се подобрява, емоционалната стабилност нараства, така че ще можете да реализирате някои стари идеи или поне да поставите основите на нови проекти. Тази седмица ще имате значително подобрение на всички нива.

В личния живот обаче са възможни малки неприятности. Вашата емоционалност може да повлияе на самочувствието ви. Вътрешните преживявания могат да се появят чрез кожен обрив или стомашно разстройство.

Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 24, 25

Лъв – През настоящата седмица ще бъдете много активни, енергични, харизматични, ще можете да проявите добрите си организационни качества. Това е период, в който можете да покажете най-добрите качества на характера.

През следващите седем дни ще се чувствате по-уверени, по-свободни. Ще бъдете в добро разположение на духа. Възможността да реализирате интересните си идеи ще се увеличи. Мнението ви ще има стойност и тежест. Не пропускайте възможност да повлияете върху ситуациите, но без да злоупотребявате. Използвайте само проверени методи. Нововъведенията обаче трябва да почакат.

Ще се увеличи броя на положителните възможности в живота ви. В трудни ситуации е по-добре да се разчита на логиката и съветите на близки, а не на интуицията. В отношенията с партньора може да възникне недоразумение или неразбирателство.

Благоприятни дни- 22, 23
Неблагоприятни дни- 27, 28

Дева – Седмицата за вас ще бъде положителна и по-спокойна. Ще се чувствате по-уверени. На повечето от вас предстоят интересни пътувания, срещи, нови запознанства, които могат да ви открият интересни хоризонти.

Постарайте се да подходите към работата си по-сериозно и отговорно. Не всичко на работното място ще бъде успешно и в същото време ще бъдете много чувствителни към всякакви провали – дори най-незначителните. Научете се да се справяте със собствения си гняв и смирено да приемате неуспехите.
Необходимо е да подобрите професионалното си ниво, да придобиете нови знания, да бъдете подготвени за промените в работата и допълнителните изисквания на началството. Някои Деви ще започнат нова романтична история.

Благоприятни дни- 24, 25, 26
Неблагоприятни дни- 22, 23

Везни – Дръжте здраво кормилото на живота! Седмицата ще е по-спокойна, освен ако вие сами не провокирате някакви спорове. Периодът е добър в творчески смисъл. Позитивна енергия и жизнена сила съпътстват вашите физически усилия. Единствено мързелът би могъл да ви попречи да постигнете добри резултати.

През това време е възможно да се решат стари проблеми по нов начин. Тази седмица може да се срещнете със стар приятел или бивш/а любим/а. Дори и да сте сигурни, че отношенията ви са останали в миналото, може да се окаже, че никога не е твърде късно да започнете отначало.

Имате нужда освен от разтоварващи удоволствия, така и от стабилна почивка. Мнозина ще почувстват пролетна умора и слабост. Яжте повече зеленчуци и приемете витаминен комплекс.

Благоприятни дни- 22, 23, 27, 28
Неблагоприятни дни- 24, 25

Скорпион – Периодът е хармоничен за вас. Вашият жизнен тонус ще се увеличи, имунитетът ви ще се подсили. Затова физически ще станете по-активни, енергични и емоционално по-стабилни. Интуицията ви ще се засили, което ще ви помага да правите правилния избор.

Не се отказвайте, успехът ще дойде, но малко по-късно. Смело отстоявайте своето място под слънцето! Не позволявайте да ви се месят в делата и да ви манипулират.  Дори да възникнат неприятности, то те ще бъдат малки и лесно разрешими.Трябва да преобладава здравият ви разум, не бурните ви емоции.

За онези, които са сами се очаква интересно запознанство с човек, с когото веднага ще се почувствате на една вълна. А ако вече сте женени или обвързани, можете да преживеете няколко романтични моменти, които ще ви върнат към самото начало на връзката ви.

Благоприятни дни- 24, 25
Неблагоприятни дни- 27, 28

Стрелец – Предстои една доста емоционална седмица. Сега можете да реализирате някои нови идеи. Ще има достатъчно положителни възможности. Главното е да не ги пропуснете, да се възползвате от мига и да действате!

През периода не се предвиждат сериозни трудности и стрес, настъпва забележимо затопляне във взаимоотношенията ви с Фортуна. Ще станете носители на нови идеи, продуктивни мисли и планове. Избягвайте допълнително натоварване с каквото и да е.

В личен план ще бъдете доста несериозни, но много очарователни, което ще привлича към вас  хора от противоположния пол. Ако обаче се опитате да започнете сериозна връзка, вашият спонтанен романс е обречен на безславен край, тъй като и вие и вашият нов партньор ще бъдете твърде несериозни един към друг.

Благоприятни дни- 27, 28
Неблагоприятни дни- 22,23

Козирог – Силата е във вас! Важно време за деловите хора. Вие ставате по-активни, енергични. Ще се увеличи желанието ви да заемете лидерска позиция и ще го постигнете. Тази седмица ще даде възможност за разрешаване на спорни въпроси. Сега е подходящ момент да се освободите от всичко старо, ненужно и излишно.

По вашите възможности е да превърнете всяко нещо, до което се докоснете в положително. Обстоятелствата около вас са благоприятни за постигане на успехи във всяка една сфера. Просто избягвайте да се суетите, бъдете последователни в действията си, за да избегнете излишни недоразумения.

През този период можете да подобрите финансовото си състояние и да постигнете професионален напредък. Това е времето, което ще помогне за реализирането на много идеи. Доброто настроение ще ви съпровожда през целия период.

Благоприятни дни – няма
Неблагоприятни дни- 24, 25

Водолей – Стабилна седмица без специални възходи и падения. Нещата влизат в релсите. Главното нещо е да изпълнявате съвестно задълженията си. Преди да предприемете нещо, първо добре помислете, за да не си докарате излишни главоболия.

Първата половина на седмицата е по-благоприятна. Така че се възползвайте да извлечете максимума от тези няколко дни. Те ще бъдат много хармонични, ще дадат възможност да се правят много неща.

Бъдете внимателни в общуването си, защото сте склонни да бъдете прекалено напористи и да натрапвате своите възгледи, а това може да отблъсне някои хора от вас.

На любовния фронт значими събития не се очакват. Нищо не заплашва онези, които вече са намерили своето щастие, а на тези, които са още сами, звездите не бързат да донесат промяна в статуса им. Остава само да се наслаждавате на това, което имате.

Благоприятни дни- 22, 23
Неблагоприятни дни- 27, 28

Риби – Влизате в по-добър период за вас. Предстоят интересни възможности. Важното е да ги откриете. Подобряват се жизненият ви тонус, както и настроението. Желателно е обективно да оцените своите възможности и да разпределите времето и силите си така, че работата да не заема цялото ви време.

Вие лесно ще се разбирате с околните и ще можете много успешно да разрешите проблемите си. Не се доверявайте на хората, дори и да не са ви разочаровали преди, но с партньора си трябва да се държи възможно най-нежно и топло. Очаквайте полезни запознанства.
Добре е жените да посетят козметик и масажист, за да се отърват от последствията от зимата и да започнат отново да сияят.

Благоприятни дни- 24, 25, 26
Неблагоприятни дни- 22, 23

инфо: novini.bg ; facebook.com/ASTROLOGIALin

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.