Седмичен хороскоп за всички зодии

Това е най-сложната седмица от април.

Лесно ще се създават конфликтни ситуации. Някои стари връзки могат даже да приключат. Проекти или отношения, които са започнали през февруари-март, сега могат да бъдат подложени на изпитания и проверка за издръжливост.  Може да има обществени вълнения, митинги, протести. Възможни са и транспортни проблеми по това време. Могат да възникнат аварии поради човешка грешка. Да бъдат много внимателни пилоти, диспечери, технически изпълнители. Както има сериозни негативни аспекти, така има и благоприятни, които ще намаляват и притъпяват негативното влияние. Доброто и злото ще бъдат 50 на 50.

Любов и партньорство: от 8 до 12 април – време за духовно единение с любим човек, добро време за семейни празници, за обяснение в любов. От 12 до 14 април дните са по-сложни, възможни са разочарования и малки неприятности. Тези дни са неблагоприятни за зачеване, както и за семейни събития, ангажименти и изповядване на чувства.

На 10 април Юпитер става ретрограден до 11 август. През този период избягвайте да вземате големи кредити, после ще ви е трудно да ги връщате. Не участвайте в съмнителни дела, не действайте задкулисно, рискувате после, когато планетата стане отново директна всичко да излезе на яве. Време на връщане към стари традиции. През този период някои от по-старите спортисти могат отново да се изявят и да излязат на преден план. Ще се увеличат проблемите при пътуване в чужбина. Ретроградеността на Юпитер е сериозен фактор, който в много области ще ни върне назад, ще ни накара да погледнем назад към нашите стъпки, дела и действия по различен и нов начин, ще има възможност да се коригира нещо, ако се налага или да му дадем нова посока. Всичко това се очаква в сферата на политиката, туризма, спорта, образованието и други индустрии.

Пак на същата дата Слънцето прави квадратура към Сатурн, а Венера е в съвпад с Нептун. През този период има вероятност плановете да се провалят, да се появят грешки в работата, да бъдат пропуснеати някои ползи и стари ангажименти. Взаимоотношенията с ръководството и хора на висшестоящи позиции няма да са лесни.  Нараства опасността от злополуки, наранявания,падане, инциденти – бъдете внимателни.

На 12 април Венера прави секстил със Сатурн, а Меркурий квадратура с Юпитер.

На 13 април Слънцето прави квадратура с Плутон, а на 14 април Слънцето образува тригон с Юпитер, който аспект помага да се намали вредното влияние от предния. Благоприятен период за всичко свързано с изкуство, духовна дейност, интелектуална работа, както и да се освободите от всичко старо и ненужно.

Благоприятни дати за подстригване – 9, 10, 11, 12 (до 11:50ч), 13 (след 13:00ч), 14 (до 14:00ч)

Луната ще се движи тази седмица през знаците Телец, Близнаци, Рак и Лъв. Периодите, в които се движи на празен ход и не се предприема нищо важно са:

08.04.  11:30 – 09.04.  00:16
10.04.  20:28 – 11.04.  06:32
13.04.  02:34 – 13.04.  10:51

Овен – За вашия знак това е седмица на общуване и контакти, намиране на съратници и хора със сродно мислене. Намерете правилните хора от вашата среда и ще получите придобивки. Сега можете да действате като вдъхновители на идеи, като Данко от легендата, който осветява с горящото си сърце пътя на другите хора. По това време е благоприятно да започнете нещо ново или да продължите с това, което сте замислили по-рано. Вероятно ще се заемете с реализацията на идея. Препоръчително е да не разпилявате силите си по дреболии, а да се занимавате с едно нещо. Добре е да си проверявате информацията преди да предприемате действия. Ще намерите начин да подобрите финансовото си положение, но трябва да действате предпазливо. Можете да бъдете едновременно любезни и самоуверени и това е ключът към успеха. Тази седмица ще бъде успешна борбата с лошите навици. Възможни са пристъпи на мигрени, по-леки главоболия, свързани с липсата на кислород. Излизайте на разходка или по-често проветрявайте стаята.

Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14
Неблагоприятни дни – 11, 12

Телец – Най-щастливият знак от зодиака тази седмица. Животът ви изглежда се подобрява. Струва си да уловите момента и да се насладите на това. Трудностите пак могат да се появят по пътя ви, но не се страхувайте от тях. Времето, докато Марс е в Близнаци, можете да използвате за подобряване на материалното си положение по нетрадиционни начини. Сега нараства възможността за странични доходи, които могат да „паднат на главата ви“ и след известно време (след един или няколко месеца) да изчезнат. Затова в този период Телецът трябва да покаже забележителни способности и находчивост, за да хванете краткия миг на късмета. Трябва да се уповавате и на шестото си чувство. Да рискувате тази седмица е напълно безполезно. Можете да съсредоточите вниманието си върху търсенето на любовта или върху романтични приключения с втората ви половинка.

Благоприятни дни – 11, 12
Неблагоприятни дни – 8, 13, 14

Morkadis

Близнаци – Тази седмица обещава да бъде приятна и романтична за мнозина. Очакват ви интересни събития и срещи. За вашия знак много важни са точните и правилно поставени цели за себе си и способността да постигнете това, което искате. Традиционният подход към решаването на проблемите не винаги ще бъде успешен, може би трябва да преразгледате някои от вашите възгледи. Марс, който сега е във вашия зодиакален знак, дава тласък на вашите действия. Обикновено е трудно за вас да се съсредоточите върху една задача, но в този период можете да коригирате грешките от миналото и да направите добър резерв за бъдещето. Сега е по-лесно да се работи. Много от вашите желания и мечти ще се сбъднат. Ако решите да инвестирате пари някъде, по-добре е да ги похарчите за нови мебели или домашни аксесоари. От 11 до 13 април ще е полезно да започнете ремонти и да извършите общо почистване на дома.

Благоприятни дни – 13, 14
Неблагоприятни дни – 9, 10

Рак – Бъдете внимателни в личните дела и любовта. Докато Марс е в Близнаци, вие ставате податливи на подсъзнанието. При общуване с другите е по-добре да се отървете от двуличие и лъжи. Хората искат да ви видят открити и добри. Представителите на този знак трябва да се придържате към творческото мислене, тъй като то ще се превърне в източник на положително и добро настроение. Трябва да преминете от думи към действия, без да давате на някого празни обещания. Някои Раци ще се сблъскат със страховете си лице в лице. Ще прекарате тази седмица много спокойно. Нито работата, нито проблемите, нито трудностите, които са възникнали ще ви накарат да напуснете границите на уютната си раковина, в която сте се вкарали. Докато се криете от суровата реалност във вашия микросвят, близките ви ще ви дадат титлата „човек, който не е готов да се справи с проблемите”.

Благоприятни дни – 8
Неблагоприятни дни – 11, 12

Лъв – Това време е благоприятно, за да се замислите за това, какво ви липсва в живота, какво искате да постигнете. Бързият напредък в работата едва ли е възможен, затова е препоръчително да бъдете търпеливи. В средата на седмицата може да сте замесени в интриги. От 11 април започва благоприятен период за вас по време, на който е необходимо да се заемете с всички важни въпроси без изключение. Няма нужда да оставяте нищо за по-късно, защото планетите и звездите са все още хармонични, те могат да ви помогнат да преодолеете всички препятствия по пътя ви. Това е времето, когато можете да премахнете всички страхове от съзнанието си, да се опитате да забравите всички лоши неща, да простите на хората и на себе си. Опитайте се да намалите излишното количество работа. Много добре обмисляйте думите и действията си. Може да имате проблеми със съня: безсъние или пък постоянна сънливост.

Благоприятни дни – 9, 10
Неблагоприятни дни – 8, 13, 14

Дева – Предстоящата седмица ще донесе много позитиви, но ще ви напомни и за задълженията. Звездите препоръчват да не оставяте нищо за по-късно. Бъдете активни и не губете време, ако имате възможност да се докажете на работа. От 11 до 13 планетите са максимално активни, така че през този период ще трябва да направите всичко възможно, за да решите основните проблеми в делата си и в любовта. Не забравяйте да бъдете предпазливи. Ако  се наложи да се срещнете с нови проблеми, по-добре е да ги приемате като даденост, без да се страхувате и разочаровате. Вашата активност и предприемчивост ще донесат успех в делата ви. В понеделник и петък е препоръчително да работите по-малко. Препоръчително е да не предизвиквате открита конфронтация и конфликтни ситуации. Сряда може да бъде един от най-успешните дни от седмицата, почти всичко, което сте планирали да се реализира. Тази седмица ще бъдете истински фаворити на Фортуна. Ако все още не сте закупили лотариен билет, купите си за всеки случай.

Благоприятни дни – 8, 11, 12
Неблагоприятни дни – 9, 10

Везни – През седмицата енергията на планетите и звездите ще остане конструктивна и постоянна. Това е добро време за физическо натоварване, интелектуален труд или творческа дейност, прекрасно и творческо време за онези хора, които търсят своята сродна душа. По-добре е да анализирате внимателно новите идеи и планове, да обръщате внимание на недостатъците им, да ги отстранявате своевременно и едва след това да ги приложите на практика. В началото на седмицата мнозина ги очакват много срещи, пътувания. Ще трябва да преодолеете неразбирателството, възникнало в отношенията с брачния партньор. Погрижете се за здравето си. Везните страдащи от хронични заболявания или предразположени към тях, трябва да обърнат специално внимание на този съвет. Ще прекарате седмицата лесно и радостно. Ще бъдете изпълнени с жизненост.  Ще се стремите към красив живот, добра почивка, разходи за удоволствие. Едни ще се влюбват, други ще се забавляват.

Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14
Неблагоприятни дни – 11, 12

Скорпион – Тази седмица може да ви научи на много неща. Тя е наситена и предразполага към активни и решителни действия. Идва прекрасно време за духовни практики, търсене на себе си, нова работа или нова любов. Периода ще бъде доста положителен, но от 11 до 13 април енергията на звездите ще бъде още по-силна и по-динамична. В някои ситуации ще е необходимо да натискате газта по-силно, за да преодолеете препятствията по пътя си. Трябва да надмогнете себе си и да се отървете от редица комплекси, които са възпрепятствали живота ви. Важно е да не се поддавате на емоциите. В службата ви очакват успехи, ако не си губите времето в дреболии. Някои от вас ще се озоват на кръстопът относно партньора си. Ако превъзмогнете собствената си гордост – може да излезете победители от ситуацията. Ако покажете твърдост – сериозно ще влошите нещата. През следващите дни мнозина Скорпиони ще са доста игриви и непредсказуеми.

Благоприятни дни – 11, 12
Неблагоприятни дни – 8, 13, 14

Стрелец – Тази седмица лесно можете да се справите с работата и личния си живот. Най-важното е да бъдете по-внимателни към новите идеи. Понеделник може да бъде добър ден за промяна и преосмисляне на ценностите. В работата ви е възможно да се появи определено напрежение. Причината е умората ви: нуждаете се от почивка. Дори и да има недовършени задачи, ако може да ги отмените. Около 10-то число е възможно да изпаднете в меланхолия. Повече се разхождайте сред природата. Като цяло другите дни могат лесно да се нарекат благоприятни и продуктивни. От вас се изисква целеустременост във всички сфери на битието. Не зацикляйте върху досадните проблеми, те никога не свършват, а се опитайте да получите максимално удоволствие и радост от живота Някои Стрелци ги очаква много интересно запознанство. Ако във вашата връзка страстта не  е налична отдавна, може да се изкушите да завържете тайна връзка настрани.

Благоприятни дни – 13, 14
Неблагоприятни дни – 9, 10

Козирог –Това е много благоприятно време за представителите на този знак. Много проблеми ще бъдат решавани автоматично, без вашето участие или намеса. Някои Козирози ще се впуснат страстно в нов проект. През тази седмица ще имате много практичен подход към финансите си. Първите дни на периода са благоприятни за преговори за получаване на допълнителна финансова помощ или заем. Не трябва да разчитате на сляп късмет, само правилната и внимателна подготовка може да наклони везните във ваша полза. Астрологичното влияние е благоприятно за вас, особено когато става дума за промяна. От средата на седмицата трябва да сте нащрек и ясно да очертаете границите на по-нататъшните си действия.  На хоризонта ще се появи човек, който ще докосне романтичните струни на душата ви. Тези чувства няма да продължат дълго, но ще събудят чувствеността ви.

Благоприятни дни – 8
Неблагоприятни дни – 11, 12

Водолей – Тази седмица поведението ви ще бъде малко егоцентрично. Във вторник ще бъдете прелъстени, не вярвайте много на комплиментите и обещанията. Някои ще се предадат на песимизма и унинието. Нервността и безпокойството също ще се появят. Вашият енергиен потенциал ще бъде намален до такава степен, че дори най-простите задачи ще започнат да ви създават трудности.  Затова в това състояние не предприемайте нищо сериозно и не общувайте, ако не е абсолютно необходимо. Имате нужда от уединение, от тишина и спокойствие. Опитайте се да отделите време за почивка или за да се наспите поне. Добре би било да се погрижите за здравето си, да се отпуснете в някой спа хотел или да отидете на екскурзия. Мнозина ще изживеят нещо пикантно в личен любовен план, но не очаквайте да се случи някакво чудо.

Благоприятни дни – 9, 10
Неблагоприятни дни – 8, 13, 14

Риби – Предстоящата седмица е благоприятна за превръщането на вашите идеи в реалност. Животът около вас буквално започва да кипи. Можете да посветите време на себе си и на личните си дела през почивните дни, но в делничните дни е по-добре да не бъдете егоистични. Не трябва да пренебрегвате желанията на другите хора, особено на близките ви. Отзивчивостта ще бъде най-добрият начин за изграждане на добри взаимоотношения. Ако я подправите с харизма и обаяние, можете да постигнете благоразположението на всеки човек. Проявете дипломация и способност да контролирате емоциите. Но в същото време бъдете упорити в отстояване на вашите интереси. Научете се да маневрирате разумно между желанията и нуждите. Може да страдате от главоболие или друго неразположение поради претоварване. Създайте си навика да почивате по 5 минути на всеки два часа работа.

Благоприятни дни – 8, 11, 12
Неблагоприятни дни – 9, 10

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.