Седмичен хороскоп от 1 до 7 ноември

По-важни астро-аспекти

На 1 ноември Меркурий в тригон с Юпитер

На 2 ноември Меркурий в квадратура с Плутон

На 4 ноември Новолуние в 23:16ч в Скорпион

На 5 ноември Слънце в опозиция с Уран

На 5 ноември Венера преминава в Козирог

На 6 ноември Меркурий преминава в Скорпион

На 6 ноември Меркурий в секстил с Венера

Благоприятни дни за подстригване –  2, 4, 5, 6 ноември

Благоприятни дни за боядисване на косата – 1, 2, , 5, 6 и 7 ноември

Луна през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни, Скорпион и Стрелец

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

01.11. 19:01 – 02.11. 01:12
04.11. 00:33 – 04.11. 02:54
05.11. 18:11 – 06.11. 02:54
07.11. 15:45 – 08.11. 03:05

Овен – Закопчайте коланите си – очаква ви една луда седмица.  Възможни са неочаквани събития, които бързо ще овладеете. Месецът започва с много енергия на любовния фронт, вие и половинката ви ще бъдете почти неразделни. Пазете се да не попаднете в любовен триъгълник. Ще бъдете пълни с планове и нови идеи. Но не бързайте да се хващате буквално за всичко. Трябва да обмислите внимателно всяко свое начинание. На работното място ви очаква положителна динамика.

Morkadis

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 2, 3

Телец –  Емоционална седмица. Спрете да бъдете твърде строги към себе си, вашата вина не ви позволява да отидете по-далеч в живота. До вас има много добри хора, които винаги ще се притекат на помощ и можете да разчитате на тях. Не се страхувайте да изграждате нови стратегии, които ще подобрят финансовото ви състояние. Интерес ще предизвикат събитията в живота на ваш познат. Добре е да отделите повече време за любимите си хора.

Благоприятни дни – 1

Бъдете внимателни – 4, 5

Близнаци – Ще бъдете толкова притеснени за финансовото си състояние, че може дори да се почувствате песимистично. Звездите ви препоръчват да обмислите разходите си, както и да разработите нова стратегия. Избягвайте скъпи и ненужни покупки. Недейте да се оплаквайте на висок глас от работата и шефа си, защото думите ви могат да достигнат там, където не трябва със скоростта на светлината. Вашите любовни преживявания могат да се превърнат в повод за клюки зад гърба ви.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 6, 7

Рак –  Тези дни ще трябва да се съсредоточите върху ангажиментите, които вероятно сте започнали преди време. Тяхното разработване или внедряване ще отнеме много повече време, отколкото сте планирали. Вашата самоувереност може да мотивира други хора да предприемат важни действия в живота си. Звездите ви насърчават в любовните отношения.  Не се страхувайте да срещате и нови хора. Ако сте сами и харесвате някого, станете по-активни. Лицето, което ви вълнува определено има шанс да ви обърне внимание.

Благоприятни дни – 1, 4, 5 

Бъдете внимателни –2, 3

Лъв – Седмицата за мнозина ще бъде вълнуваща. Не се страхувайте да продължите напред, защото звездите ще ви помогнат в това. Възможно е да ви предложат да участвате в нов проект. Ако сте готови за нови отговорности, тогава не се колебайте да приемете. Ще се чувствате енергични и уверени. Ето защо това е добър момент за реализиране на нови планове и начинания. Слушайте себе си и бъдете свободни да правите подходящи стратегии. Но намерете достатъчно време за семейството си, тъй като може да се почувстват пренебрегнати и това може да доведе до конфликти.

Благоприятни дни – 2, 3, 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5

Дева – Имате някои притеснения и не можете да се отървете от това чувство дори през тази седмица. Дайте си малка „почивка за размисъл“. Ще правите нови проекти, ще градите планове. Не действайте спонтанно, обмислете всяко решение, което вземете. Но не бива да се криете в черупка, най-добре е да поискате помощ и подкрепа от близки, ако спешно се нуждаете от такава. Ще се наложи да пътувате по работа или по лични причини.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 6, 7

Везни – Може да се чудите дали сте взели прибързано решение. Трябва да свалите розовите си очила и ще разберете. На работа трябва да сте постоянно активни, препоръчително е да не се отпускате. Не хабете излишна енергия като се съпротивлявате на събития, които не можете да контролирате. Ще сте склонни да обмисляте, да търсите нови идеи за развитие, които ще ви помогнат да разгърнете потенциала си. Поддържайте хармония в семейните отношения.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 2, 3

Скорпион – През седмицата е добре да поддържате самоконтрол и да се държите приятелски с околните. Старайте се да изглаждате нещата, не провокирайте конфликти, а търсете компромиси, не аргументи. Вие сте в добра физическа форма, но има много задачи и отговорности, които трябва да бъдат изпълнени. Не прекалявайте с работата, защото това може да доведе до преумора. Трябва да бъдете по-внимателни към здравословното състояние. Настроението ви забележимо се подобрява; вдъхновението често ви посещава. Ще имате късмет и шанс във важни неща за вас.

Благоприятни дни – 1

Бъдете внимателни – 4, 5

Стрелец – Енергията на първата седмица на ноември може да се окаже много нестабилна. Добре обмисляйте действията си. Трябва да сте на ясно какво точно искате да постигнете. Старайте се да се отнасяте по-философски относно дребните неуспехи и досадните недоразумения. Те няма да доведат до сериозни проблеми и скоро ще бъдат просто забравени. Откажете се да инвестирате в съмнителни финансови дела. Сферата на личния живот не бърза да ви зарадва с успех в тази област. Ако успеете да завържете интересно запознанство, то ще бъде краткотрайно.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 6, 7

Козирог – Седмицата ще бъде доста интензивна. Възможно е да срещнете някои трудности, но ще се справите успешно с тях. Изправени пред пречки, вие не отстъпвате, а просто търсите начин да ги преодолеете. Не споделяйте лична информация с никого. Вашите признания може да бъдат използвани срещу вас. Венера дава подкрепата си за тези, които търсят любов. Планетата на любовта ви прави привлекателни и съблазнителни и със сигурност ще предизвикате интерес от страна на противоположния пол.

Благоприятни дни – 1, 4, 5 

Бъдете внимателни –2, 3

Водолей – Седмицата е добра в много отношения. Можете да постигнете успех по различни начини; въпросът е върху какво искате да се съсредоточите. Ще сте много ефективни в работата. Ще постигнете високи резултати. Очакват ви добри перспективи. Подредете правилно приоритетите, опитайте се да се възползвате от това, което се случва.  Обърнете повече внимание на здравето си. Вземете профилактични мерки. Ще срещнете човек, който е близък по дух и със сходни възгледи за живота.

Благоприятни дни – 2, 3, 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5

Риби –  През тази седмица трябва да сте търпеливи, сдържани и предпазливи. Не се претоварвайте с прекомерна работа и намирайте възможности за добра почивка. За да поддържате доброто състояние, добре е да намерите време за релакс, хоби или някаква дейност, която ви позволява да се отпуснете. Може да се държите непоследователно. Звездите съветват да не бързате да вземате радикални решения относно личния живот. Чувствата ви правят уязвими.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 6, 7

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.