Седмичен хороскоп от 13 до 19 септември

По-важни астро-аспекти

На 14 септември  Слънце в опозиция на Нептун

На 15 септември Марс влиза във Везни

На 17 септември Слънце в тригон с Плутон

На 17 септември Венера в квадратура със Сатурн

Луна през седмицата се движи през знаците – Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Благоприятни дни за подстригване –  13 (до 14:30ч), 14 (след 15:40ч), 15 (до 16:40ч), 17, 18, 19 септември

Благоприятни дни за боядисване на косата –   13 (до 14:30ч), 14 (след 15:40ч), 15, 16, 17, 18 септември

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

14.09. 13:59 – 14.09. 14:35
16.09. 08:41 – 16.09. 18:24
18.09. 12:16 – 18.09. 23:24

Овен – Възможно е тази седмица да инвестирате пари в някои малки ремонти или в обзавеждането на дома. Тези, които са във връзка се очаква да имат много бурна седмица в любовен план. Ще има разногласия с партньора и проблеми в комуникацията, които ще ви накарат да мислите, че не сте един за друг. В тези моменти се опитайте да се отървете от стреса и гнева, за да не вземате грешни решения, за които по-късно ще съжалявате. От друга страна, ще придобиете усещането, че сте привлекателни и интересни за противоположния пол, което ще ви повдигне самочувствието и самоувереността.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни –15, 16

Телец – Обвързаните представители на знака тази седмица ще искат да доминират във връзката, което може да създаде известно напрежение  в отношенията. Марс в шести дом ви дава необичайно високо количество енергия, която можете да използвате за работа и активни действия. Количеството работа, което можете да свършите сега, е впечатляващо. Мнозина ще започнат да мислят за стартиране на собствен бизнес. Погрижете се за себе си и бъдете внимателни за наранявания, треска и емоционално напрежение.

Morkadis

Благоприятни дни – 15, 16, 19

Бъдете внимателни – 17, 18

Близнаци – Една добра седмица за изследователска работа и духовно развитие. Умът ви ще бъде отворен, възприемчив, любопитен и бърз, и няма да спирате пред каквито и да е препятствия. Това е добър период за реализиране на по-малки планове, така че всичко, което си представяте, има голяма вероятност да се сбъдне за вас. Променете житейските си навици, за да се почувствате по-добре и да подобрите здравето си. Старайте се да не бъдете твърде взискателни в отношенията си и най-вече към партньора си.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 13, 14, 19

Рак – Тази седмица кариерата ви ще бъде на първо място и ще се отдадете повече на работа, отколкото на друг личен живот и здравето си. Също така, това е периодът, в който трябва да следвате интуицията си, което ще ви накара да предприемете правилните стъпки и действия, когато става въпрос за някои избори. Животът и страстта се пробуждат във вас, така че е време да бъдете активни в новите отношения, скоро е възможно да се появи някое интересно лице във вашето обкръжение.

Благоприятни дни – 19

Бъдете внимателни –15, 16

Лъв – На работното място ще почувствате, че личната ви сила и енергия постепенно се увеличават. За да бъдете продуктивни в работата и да правите това, което се очаква от вас, е необходимо да преразпределите добре задачите и да отделите много важните неща от не толкова важните. Седмицата ще бъде благоприятна за амбициите ви и реализация на желанията. Това е подходящ момент за търсене на работа, така че ако сте безработни, ще имате чудесна възможност.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 17, 18

Дева – Това ще бъде дълга и тежка седмица за мнозина от вашия знак. Задълженията от всякакъв вид само ще се натрупват и от вас зависи да ги изпълнявате както знаете. Ще бъдете много заети с работата и това ще се отрази на всички други области от живота ви. Вземете нещата здраво в свои ръце и скоро животът ви ще започне да се променя по начина, по който искате. Не е изключено да се появят проблеми със здравето, като проблеми с безсънието и болки в ставите.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14, 19

Везни – „Предпазливост и внимание” трябва да е вашето мото през тези дни. Стресът силно влияе върху вашето здраве и качеството на живот. Старайте се да си почивате повече и да прекарвате време сред природата и спокойна среда. Партньорът ви може да бъде този, който ще ви изненада през седмицата с хубав и романтичен подарък, предложение или нещо друго. Има вероятност да осъществите ново интересно запознанство с възможно романтично продължение, ако сте свободни.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 15, 16

Скорпион – Влиянието на любовната планета върху личния ви живот в тези дни ще бъде разноцветно. В един момент ще ви се струва, че почти всичко е възможно, а в следващия, че нищо не е възможно. Ще ви е необходима добра способност да се адаптирате, за да устоите на всички тези разнообразни предизвикателства. През седмицата ви очакват много срещи. Някои от вас ще почувстват изкушението от тайна любовна връзка. Отношенията с роднините, особено с родителите ви, ако ги имате, ще бъдат много хармонични.

Благоприятни дни – 15, 16, 19

Бъдете внимателни – 17, 18

Стрелец – Мирна и хармонична седмица, пълна с любов и разбиране за всички Стрелци, които са във взаимоотношения и бракове. Някои ще предприемат промени в дома си – обновяване, реорганизация или почистване.  Не зацикляйте върху малките неща, които не са важни. Съсредоточете се върху това, което ви прави щастливи. Подходящ момент да правите планове и да се подготвяте за тях. Можете да се зарадвате на добра новина. Възможно е да подновите флирт от миналото.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 13, 14, 19

Козирог – И тази седмица ще бъде много трудно да постигнете всичко, което се изисква от вас в службата. Както и миналата седмица, темпът на работа ще бъде много бърз, напрегнат, изпълнен с важни задължения, които трябва да бъдат изпълнени. Така че премествате фокуса само върху работата, докато други области от живота ви ще страдат. Ако забележите, че вече не можете да поддържате това темпо, помислете за смяна на работата, сега е подходящият момент да го направите.

Благоприятни дни – 19

Бъдете внимателни – 15, 16

Водолей – През седмицата ще бъдете много заети и съсредоточени върху реализирането на плановете си. Финансовото положение ще бъде стабилно. Ще се чувствате бодри, енергични и изпълнени с повече оптимизъм. Сами ще се удивлявате на собствения си потенциал и лекотата, с които ще управлявате ситуациите. В дългосрочен план сте доволни от себе си. Добрите обстоятелства ще ви съпътстват през голяма част от седмицата. Някои ще харчат повече от планираното. Движете се повече на чист въздух и на слънце.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 17, 18

Риби – Липсата на концентрация и мотивация за работа ще се отрази значително на качеството на бизнес задачите, които изпълнявате. Някои ще достигнат до решения, които са били невъзможни дълго време. Тези дни ще бъдете придружени от любовни възможности. Използвайте ги, за да се насладите или да изразите любов към някой, който ви интересува. Ще ви привличат независими и забавни хора, с които можете да споделите много необичайни преживявания.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14, 19

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.