Седмичен хороскоп от 17 до 23 юли

Астро-аспекти

На 17 юли Меркурий квадрат Юпитер

На 17 юли Новолуние в Рак в 21:32ч

На 20 юли Слънце тригон Нептун

На 20 юли Марс опозиция Сатурн

На 22 юли Слънце опозиция Плутон

На 23 юли Венера излиза в ретроградност

На 23 юли Слънцето преминава в Лъв

Луната през седмицата се движи през знаците –  Рак, Лъв, Дева и Везни 

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 18, 19, 21, 22 и 23 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 18, 19, 20, 21 и 23 юли

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно. 

18.07. 06:07 – 18.07. 07:41
20.07. 17:10 – 20.07. 20:14
23.07. 07:07 – 23.07. 08:55

Овен – Професионално ще се справите много добре и това ще се отрази положително в дългосрочен план. Ще постигнете стабилен успех и ще се погрижите за недовършените си задачи. Вашите колеги ще ви подкрепят и ще ви помагат. Това е благоприятно време и за хора, занимаващи се с бизнес.  Прегърнете своите амбиции, защото енергията изпълва въздуха. Посрещнете всяко професионално предизвикателство с решителност. Бъдете позитивни и се постарайте да оправите проблемите в отношенията. Прекарвайте повече време с партньора си и обсъждайте общите си бъдещи планове. Офис романтиката  е вълнуващо нещо, но обвързаните представители на знака трябва да я избягват.

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Morkadis

Бъдете внимателни –17, 23

Телец – Може да си прекарате чудесно тази седмица. Нещата изглеждат страхотно. Ще постигнете не само професионален успех, но и много разумно ще се справите с личния си живот. Ще почувствате нов прилив на сили, който може да бъде както вълнуващ, така и изтощителен. Идеално време за наваксване на висящи  или изоставащи въпроси на работното място, както и за недовършена работа.  Погрижете се за физическото и психическото си здраве, като наблегнете на почивката, хидратацията и грижите за себе си. Не пренебрегвайте партньора си и не позволявайте доверието между вас да спадне.

Благоприятни дни – 17, 21, 22

Бъдете внимателни –18, 19, 20

Близнаци – Останете фокусирани върху работата си и изпълнявайте съвестно задачите си. Пренебрегването на професионалните ви задължения може да не доведе до желаните резултати. Не се стеснявайте да си поставяте дръзки цели. Вместо това се осмелете да предприемете действия, за да ги превърнете в реалност. Въпреки дребните финансови проблеми, ще бъдете в добра позиция да вземате решения, свързани с пари. Важно е да се вслушвате в съветите на другите и да ги вземете предвид. Личният ви живот ще се подобри и ще имате добри взаимодействия с членовете на семейството си. 

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Бъдете внимателни –21, 22

Рак – Не се отказвайте, продължавайте да работите усилено. Ще постигнете успех и ще го поддържате с таланта си и упорит труд.  Скоро ще видите положителни промени, които могат да ви дадат вътрешно удовлетворение.  Ако се чувствате несигурни за финансите си, помислете за търсене на професионален съвет, който да ви помогне да ви насочи в правилната посока. Ако сте необвързани, бъдете отворени за възможностите за нови романтични връзки. Ако сте във връзка, използвайте този период, за да се свържете отново с партньора си на по-дълбоко ниво. Споделете надеждите и мечтите си и работете заедно, за да подкрепите взаимно целите си. 

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 17, 23

Лъв – Може да срещнете не едно предизвикателство, но със силната си решителност можете да постигнете и да се справите с всичко. Вашите колеги ще ви подкрепят и това ще е гаранция, че всички задачи ще бъдат изпълнени навреме. Вашата огнена енергия може да ви доведе до някои импулсивни решения, но също така е идеалното време да поемете рискове и да прегърнете промяната. Ще се проявите като естествени лидери и мотиватори за хората около вас, както на работа, така и в личния живот. Може да поемате рискове и да преследвате целите си, но първо се уверете, че отделяте време да обмислите добре решенията си. 

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни –18, 19, 20

Дева – Това време ще бъде много добро за вас. Не се притеснявайте да поемате предизвикателни задачи и проекти, тъй като Вселената е на ваша страна, за да ви помогне да успеете. Не забравяйте да останете фокусирани, дисциплинирани и организирани в подхода си, а успехът непременно ще последва. Ще постигнете целите си и ще станете по-зрели и практични. Това ще ви даде увереността да се справяте със сложни проблеми в живота си и да намирате решения. Важно е да прекарвате качествено време със семейството си. Те се нуждаят от вашите грижи и напътствия. 

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 21, 22

Везни – Ще си прекарате страхотно тази седмица. Вие не само ще можете да управлявате добре живота си, но и ще намерите щастие и мир. Ако вярвате в себе си, това ще бъде много полезно за вас. Дотогава е важно да останете позитивни към живота и да имате смелостта и решимостта да правите правилните неща. Професионални предизвикателства ще срещнете, но вашият успех е в преодоляването им. Препоръчително е да прекарвате повече време с приятели извън службата. Вселената е на ваша страна, готова да ви помогне да проявите желанията си.

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Бъдете внимателни –17, 23

Скорпион – Тази седмица ще донесе обещаващи времена за вас, въпреки трудните професионалните предизвикателства, които ще завършите успешно и навреме. Времето е добро за вземане на важни финансови решения. Ще можете да балансирате личния и професионалния живот. Този баланс ще има положителен ефект, който ще донесе значителни промени. За щастие любовните ви отношения ще останат стабилни през тези дни. Запазете спокойствие във връзката си и не се хващайте за дреболии. Необвързаните представители на знака могат да се върнат към стара връзка.

Благоприятни дни – 17, 21, 22

Бъдете внимателни –18, 19, 20

Стрелец – Може да намерите много начини да подобрите личния и професионалния си живот. Използвайте това време, за да завършите всичките си висящи задачи си и после да си починете. Ако не сте доволни от настоящата си работа, това е добър момент да помислите за нови перспективи. Важно е обаче да сте наясно с тенденцията си към импулсивност. Поемайте пресметнати рискове и се доверявайте на интуицията си. Чувствате се изключително смели и страстни в любовния си живот, което може да означава да поемете водеща роля и да преследвате тези, от които се интересувате, или най-накрая да се решите и да споделите чувствата си. 

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Бъдете внимателни –21, 22

Козирог – Тази седмица ще бъде добро време за вас. Ще изпитате удовлетворение и ще намерите правилната посока в живота си. Бъдете организирани и управлявайте времето си ефективно. Грижете се за здравето си и не пренебрегвайте дребните здравословни проблеми. Във финансово отношение ще успеете да запазите задоволителна позиция. Някои възходи и падения на личния фронт не могат да бъдат изключени. Мнозина ще предпочетат да си вземат отпуска и да се отдадат на добра почивка. 

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 17, 23

Водолей – Тази седмица звездите ви насърчават да се отдръпнете и да преоцените приоритетите си. Идните дни имат доста потенциал за щастие и успех за мнозина от представителите на зодиакалния знак. Бъдете отворени и адаптивни, докато изследвате нови пътища. Има доста обещаващи възможности. Втурването обаче в нещо прибързано може да доведе до непредвидени предизвикателства или пропуснати възможности. Настъпва период на положителни трансформации и личностно израстване. Само ако пожелаете и положите малко усилия, можете да подобрите романтичния си живот. Може да създадете също нови връзки при социално събиране.

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни –18, 19, 20

Риби – Научете се да казвате „не“ на допълнителни ангажименти, които не са в съответствие с основните ви ценности. За вас е от решаващо значение да проявите търпение и да избягвате да бързате в нови начинания. Въпреки че възможностите могат да се появят сами, важно е внимателно да оцените всяка, преди да вземете решения. Ще има много положителни аспекти, върху които да се съсредоточите през тези дни. Семейните ви отношения са отлични и процъфтяващи, докато поемате отговорност за нещата. Втори шанс може да внесе нова романтика в живота ви.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 21, 22

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.