Седмичен хороскоп от 21 до 27 септември

Това е седмицата на Есенното равноденствие! Слънцето влиза във Везни във вторник, 22 септември, така че се подгответе – това е пълен старт на сезона. Време е окончателно да се сбогуваме с лятото и да се подготвим за последното тримесечие на годината.

Меркурий квадрат Плутон и Сатурн от понеделник до сряда, след което се противопоставя на ретрограден Марс в четвъртък. Това неминуемо ще донесе някои неприятности. Прави трудно общуването, преговорите. Не се препоръчва пътуване. Седмицата ще бъде трудна, особено за Козирог, Везни, Овен или Рак. Можете да постигнете много, стига да се пазите от неприятности, битки и раздори.

Меркурий влиза в Скорпион в неделя 27-ми, където по-късно (средата на октомври) ще премине в ретроградно движение.

Меркурий и Венера се хармонизират с Лунните възли, като ви дават шанс да се придвижите към вашата съдба. Пригответе се да се изправите срещу демони от миналото си. Може би ще срещнете трудни предизвикателства, което да събуди нещо във вас. Може да останете напълно безразлични или вбесени. Но всичко е с причина.

Луната се движи през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей

Благоприятни дни за подстригване – 21(след 12:00ч), 22, 23, 24 (до 15:20ч), 25 (след 16:30ч), 26 (до 17:00ч)  септември

Благоприятни дни за боядисване на косата –  21, 22 (до 13:00ч), 23 (след 14:30ч), 24 (до 15:20ч), 25 (след 16:30ч), 26, 27 септември

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

21.09. 21:14 – 21.09. 22:33

23.09. 20:32 – 24.09. 02:17

26.09. 06:37 – 26.09. 09:09

Овен – Тази седмица ви прави по-интровертни и ви води към изследване на някои по-дълбоки, скрити места от вашата личност. Вашето интровертно поведение ви отдръпва от тълпата и ви тласка към вътрешно Аз и вашите чувства. Трябва да направите някои промени и да преразгледате приоритетите си, като в същото време ще трябва да уредите някои висящи проблеми от миналото. Бъдете внимателни и използвайте ума си, за да стигнете до правилните заключения. Връзката Сатурн – Юпитер – Плутон може да донесе положителни промени във вашата кариера, предложение за работа.

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Morkadis

Телец – Тази седмица насочва вниманието ви към промените, които планирате от дълго време и върху бъдещето ви. Звездите предпочитат тази посока и ви помагат да планирате следващите си стъпки с предпазливост. Това е идеалното космическо време да се заемете с ново хоби. Чувствате се уморени, но не бива да изливате раздразнението си и негативизма си върху хората, които обичате, основно върху партньора си. Не влизайте в конфликти с тях. Бъдете спокойни и гъвкави. Има висящи проблеми във вашата връзка, които ви карат да се притеснявате. Време е да оправите нещата.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 21, 26, 27

Близнаци – Тази седмица трябва да внимавате. Преценявайте всеки шанс, който имате, за да се възползвате максимално от тях. Препълненият ви график ви кара да се чувствате несигурни и стресирани. Не е нужно да губите самоконтрол, просто се придържайте към графика си и не позволявайте на хората около вас да развалят планирането ви. Успехът в паричните въпроси не е гарантиран, възможно е бюджетът да се наложи да бъде малко свит.  Звездите препоръчват да се отнасяте особено внимателно към своето здраве. В личния ви живот нещата изглежда вървят по-добре и можете да започнете да правите планове за бъдещето.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23

Рак – Тази седмица светът около вас оживява! Предстои много общително, стимулиращо и продуктивно време! Вашето поведение трябва да се фокусира върху завършването на висящи проблеми. Не разкривайте мислите си пред никого и не пренебрегвайте нещата, защото някои хора, на които имате доверие, в крайна сметка може да ви разочароват. Време е да изчистите сенките, които преследват връзката ви, и да започнете нова глава с по-конкретни факти. Ако сте самотни, е подходящ момент да се запознаете с нови хора. Излизайте и се захващайте за работа.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 24, 25

Лъв – Това ще бъде много креативна седмица за вас. Имате интензивна енергия и можете да постигнете всичко, което сте си наумили. В професионалния ви живот се очакват нови възможности (или сътрудничества) и това ще ви помогне да се развивате. Не се колебайте да направите това, което е най-доброто за вас и вашия живот. Ще трябва да подкрепите партньора си, който в момента изпитва трудности. Останете до него/нея и проявете разбиране. Ако сте необвързани, трябва да сте по-отворени и да оставите хората да се приближават до вас. Нова любов може да влезе в живота ви със страст и динамика.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 21, 26, 27

Дева – Вашият професионален живот изисква внимание. Останете съсредоточени и не позволявайте на емоциите си да ви въвлекат в грешки, които по-късно трябва да поправите. Бъдете методични и проявете самоконтрол. Време е да се освободите от всичко, което ви пречи и задържа развитието ви – предмети, хора, връзки. Връщането на контрола върху живота ви е добър начин да повишите увереността и самочувствието си. Стартира период на надграждане на вашите сили. Пригответе се да стартирате нови проекти и връзки през есента!

Благоприятни дни – 21, 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Везни – Любовният ви живот е изпълнен с мир и спокойствие. Наслаждавайте се на приятелството на партньора си и обсъждайте общите си мечти, които ви сближават. Ако сте свободни, нищо чудно късметът да изкара на пътя ви нови, очарователни и интересни хора. Настъпило е време на духовно прочистване. Чувствате се уморени  и ви е нужно известно време за подготовка за предстоящия ви рожден ден. Стремете се да си почивате повече сега и да заредите батериите си отново.

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Скорпион – Справяте се отговорно и решително със задълженията си. Всички ваши планове ще се сбъднат, ако спокойно и ясно си вършите работата и вървите към целта си. Основното е да бъдете по-внимателни към новите идеи, дори на пръв поглед да изглеждат абсурдни. Вие сте в добра форма, весели, енергични. Малките здравословни проблеми не са страшни за представителите на вашия знак, имунитетът ви е в състояние да отблъсне всяка вирусна атака. Звездите не изключват възможността за леки наранявания, но най-вероятно няма да се налага да търсите помощ.  Опитайте се да бъдете по-внимателни и нежни към избраника/цата си.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 21, 26, 27

Стрелец – Тази седмица ще бъде малко стресираща за вас, внимавайте да не вземете грешни решения. Трябва да се дистанцирате от източници на напрежение, дори ако това са близки до вас хора. Късметът е на ваша страна, помага ви да популяризирате плановете си и да се справяте със застояли проблеми. Във финансите си не поемайте нови отговорности, които ще добавят допълнителен стрес към живота ви. Обмислете нещата, преди да действате. Личният ви живот се нуждае от стабилност. Колкото повече спазвате думата и обещанията си, толкова по-добре ще вървят нещата във връзката ви.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23

Козирог – Тази седмица много планове ще бъдат осъществени. Не бързайте, вървете напред  с бавни и стабилни стъпки, за да бъдете ефективни и да се предпазите от проблеми. Вашите близки ще бъдат до вас, за да ви подкрепят. Основният обект на вашите притеснения може да бъде паричният проблем. Благоприятна седмица за нови запознанства и опити да уредите личния си живот. На хоризонта ще се появят и стари приятели. Те обаче могат да имат и скрити мотиви. Не бързайте да разтваряте ръцете си за тях. Изобщо в личен план не вземайте сериозни решения, това време още не е дошло.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 24, 25

Водолей – Този период не е идеален за нови идеи и планове. Напротив, това може да доведе до нестабилни резултати. Организирайте се и се придържайте към плана си, за да избегнете неприятни изненади. Бъдете предпазливи във финансите си и не правете ходове, които биха могли да ви навредят. Любовният ви живот изисква вашето внимание. Съсредоточете се върху връзката си и се опитайте да преодолеете различията с партньора си. Те трябва да бъдат разрешени. Ако сте свободни, тази седмица ще имате шанса да се запознаете с нови, интересни хора. Пред вас са отворени много пътища.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 21, 26, 27

Риби – Много продуктивен период, през който можете да популяризирате плановете си. Успехът е точно зад ъгъла. Бъдете внимателни, когато се занимавате с бюрократични въпроси, защото те може да ви създадат проблеми. Оставете другите да влеят свежа енергия във вашия живот. Връзките имат най-голяма полза сега, тъй като другите действат като ваше огледало и ободряват малкия ви свят. Обвързаните Риби могат да инжектират нова жизнена сила във връзката си, а свободните нека да оставят приятел да играе ролята на сватовник.

Благоприятни дни – 21, 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.