Седмичен хороскоп от 24 до 30 май

Астро-аспекти

На 26 май Пълнолуние и пълно лунно затъмнение

На 27 Венера в квадратура с Нептун

На 29 май Меркурий в съвпад с Венера

На 30 май Меркурий става ретрограден

Луна през седмицата се движи през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог и Водоле

Благоприятни дни за подстригване –24, 29 май

Благоприятни дни за боядисване на косата –  25, 26, 27, 28, 29, 30 май

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

26.05. 00:21 – 26.05. 05:40
27.05. 20:37 – 28.05. 05:25
30.05. 01:16 – 30.05. 07:05

Овен – Помнете, че нещата не са такива, каквито изглеждат. Ако се заровите малко под повърхността, ще откриете съвсем друга истина. Вие сте достатъчно мъдри, за да не приемате всичко за даденост. Имате много аналитичен ум. Можете да видите много бързо какво всъщност се случва. Споделете вашите виждания с добър приятел или с някой, който няма пряка връзка с определена ситуация, но на когото имате доверие. И чуйте какво ще ви каже, защото това мнение може да ви помогне много. Някои ситуации работят за вас и със сигурност можете да постигнете много.

Благоприятни дни – 26, 27, 30

Бъдете внимателни – 28, 29

Телец – Очертава се натоварена седмица за повечето от вас. Хората са привлечени от вашата енергия и самочувствие. Изключително добре се справяте с работата и лидерската позиция ви устройва, но може би не е време за нещо подобно. Има много неща, които искате да направите, а някои от тях изглеждат почти невъзможни. Постоянствайте и ще успеете. Старайте се да не поемате твърде много отговорности, има вероятност за грешни ходове и пропуски. Вие сте интересни и привлекателни за някого, но не сте длъжни да му отвръщате с взаимност, освен с благодарност.

Morkadis

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 24, 25, 30

Близнаци – През тази седмица може да се опитате да правите много неща наведнъж, което само ще създаде объркване, така че не ви се препоръчва да работите по този начин. Добре е да запазите спокойствие и да не реагирате прекалено прибързано в някои ситуации. Разходите са доста високи, особено тези, свързани с къщата и домакинството. Може да се появят проблеми с алергия. Нуждаете се от повече минерали и витамини – не пропускайте плодове. Можете да намалите нивото на стрес, като бъдете повече сред природата, колкото е възможно по-често.

Благоприятни дни – 30

Бъдете внимателни – 26, 27

Рак – Началото на тази седмица може да се окаже трудно или всичко ще върви твърде бавно. Марс, който е във вашия знак ви дава едновременно много енергия, но и много нервност, ако не намерите подходящ начин да изразходвате това напрежение. Ще почувствате пълнолунието и затъмнението доста интензивно, защото Луната е управител на вашия знак. Всички нерешени проблеми с партньора ви, всичко, което дълго време сте събирали в себе си и се е натрупало, ще започне да притиска вашето подсъзнание, като ви подтикват най-накрая да започнете да решавате ситуациите, които ви притесняват, вместо да затваряте очи за тях.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни –28, 29

Лъв – Странно е, че сте толкова затворени, но няма от какво да се притеснявате. По-късно през седмицата, настроението ви се подобрява. Като изпълнявате започнатите задачи и уреждате срещи и преговори, бъдете внимателни и съсредоточени, за да не пропуснете важната информация, която се крие в намеците и нюансите. Възможен финансов приток от някакъв допълнителен източник на доходи. Промените във времето активират някои хронични разстройства, характерни за това време на годината. Почивайте си повече. Трябва да проявите търпение и такт в партньорските отношения, за да стабилизирате връзката.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни –24, 25, 30

Дева – Тази седмица проблемът идва от малките неща и както знаете, малките неща лесно се превръщат в големи и носят нервност със себе си. Стресът може да повлияе на храносмилането и да ви създаде стомашни проблеми. Движете се, отпуснете се колкото е възможно повече. Има нещо неизказано в емоционалния живот между вашия партньор и вас. И всичко, за което премълчавате, особено ако има съмнение, е основата за безпокойство и несигурност. Това не означава, че разговорът автоматично ще изтрие всичко, което не е наред, но поне ще тръгнете по правилния път.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29

Бъдете внимателни – 26, 27

Везни – През този период нека състоянията и чувствата на партньора ви са на първо място. Приемете това като инвестиция за бъдещата стабилност на връзката. Атмосферата около вас е жива и интересна – заобиколени сте от приятели и събития, където можете да срещнете нови хора. Имайте предвид, че междуличностните отношения са ключът към успеха през този период, затова се посветете на разговори и преговори, опитвайки се да разберете какво мислят другите и какво ги движи. Не се впускайте в разходи или големи инвестиции. Бъдете внимателни и мъдри. Някои ще имат незначителни проблеми с гърлото, щитовидната жлеза или хормони.

Благоприятни дни – 26, 27, 30

Бъдете внимателни – 28, 29

Скорпион – Решаването на деловите проблеми може да ви донесе напрежение и безпокойство и трябва да поддържате мир и стабилност. Емоционалната турбуленция, нервност и проблеми могат да ви донесат безсъние и болки в стомаха. Упражнявайте техники за дишане и релаксация и се грижете за вашата диета. През този период сякаш сте разкъсвани между емоции и между нетърпение и нервност, които са по причина вероятно от партньора ви, но и някои неразрешени ситуации във връзката ви. Свободните представители на знака все още не са сигурни по кой път да тръгнат.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 24, 25, 30

Стрелец – Анализирайте постиженията си през изминалия период, за да премахнете грешките в следващия. Всичко, в което инвестирате вниманието, времето и енергията си, ще ви донесе успех и чувство за удовлетворение. Бъдете премерени в думите и не давайте обещания, ако не сте сигурни, че можете да ги изпълните. В партньорството постигате хармония, която дълго време ви е убягвала. Водете открити разговори и разрешавайте натрупаното недоволство, защото това е благоприятен период за освобождаване на потиснати чувства.

Благоприятни дни – 30

Бъдете внимателни – 26, 27

Козирог – Не може да се каже, че ви очаква перфектна работна седмица, но със сигурност е много по-спокойна в много отношения. Не се опитвайте да вършите едновременно множество задачи и отговорности, защото има възможност за грешки. Посветете се на една, най-важната. Марс е във вашия партньорски сектор и може да донесе, както нервност, така и усложнения и понякога напрегнати отношения. Но сега сте в чудесна позиция да изгладите всичко без много караница и проблеми. Добрите отношения с партньор в този период изискват много търпение и още повече разбиране.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни –28, 29

Водолей – През седмицата ще сте доста ангажирани, когато става въпрос за работа. Няма да ви е трудно, защото сте мотивирани от добрите резултати и имате нови идеи. Може да се очакват неудобни и напрегнати разговори по време на работа. Ако трябва да се извините на партньора си или да го помолите за прошка, направете го с отворено сърце и искрено. Оценявайте това, което имате и ще видите възможности за напредък и развитие на отношенията. Време е да поемете инициативата в емоционалните отношения – ако сте имали неразрешени и неясни моменти с партньора си, да внесете малко повече динамика и вълнение във връзката.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни –24, 25, 30

Риби – Ще се почувствате по-добре по някои въпроси. Може да не сте решили всичко, но вълната на облекчение все още присъства във вас. Сякаш всичко започва да си идва на мястото или поне вие сте оптимисти, че върви в тази посока. Ситуацията с партньора ви тази седмица е ок, с изключение на малко нервност в началото ѝ. Понякога е по-добре да сте в мир и стабилност, от това „да си прав“. Този период изисква от вас да сте по-разумни, по-мъдри. Избягвайте бързо хранене, но също и малотрайни храни, защото можете да си докарате храносмилателни проблеми.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29

Бъдете внимателни – 26, 27

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.