Седмичен хороскоп от 30 май до 5 юни

Астро-аспекти

30 май – Новолуние в Близнаци в 14:31ч

3 юни – Меркурий излиза от ретроградност

5 юни – Сатурн става ретрограден

Луна през седмицата се движи през знаците –Близнаци, Рак и Лъв

Благоприятни дни за подстригване –30 (до 14:31ч), 31 май; 1, 3, 4, 5 юни

Благоприятни дни за боядисване на косата – 30 (след 14:31ч), 31 май; 1, 2, 3, 5 юни

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

31.05. 23:11 – 01.06. 08:50
03.06. 18:16 – 03.06. 21:39

Овен –Тази седмица имате подкрепата на Вселената. Това може да е най-добрият момент за намиране на нова работа или подобряване на настоящата си позиция. Ще имате голям ентусиазъм, енергия и креативност, както и физическа сила. Ще бъдете изпълнени със смелост и желание да постигнете целите си. Опитайте се да правите нови и оригинални неща. На работното място бъдете предпазливи и се концентрирайте върху дейностите, които развивате. Приятелите ви ще ви подкрепят във всичко, което е необходимо, така че ако имате нужда, помолете за помощ.

Благоприятни дни – 30, 31.05.;04, 05.06.

Бъдете внимателни – 01, 02, 03.06.

Телец –  През новата седмица ще имате великолепни възможности във финансовата сфера, но ще трябва да бъдете внимателни, защото може да възникнат някои неудобства или да срещнете съпротива от някого. Психическият и физически капацитет, който имате, ще ви позволи да постигнете страхотни неща, ако се използва по конструктивен начин: не го забравяйте. Проявете своята зрялост, характер и интелигентност и ще постигнете успех особено в областта на работата. От друга страна, вашите инвестиции ще бъдат успешни и можете да придобиете ценни вещи.

Благоприятни дни – 01, 02, 03.06.

Morkadis

Бъдете внимателни –04, 05.06.

Близнаци – Началото на седмицата може бъде напрегнато в емоционален план. Ще можете да канализирате положителна енергия, само ако покажете себе си щедри, уверени и търпеливи в лицето на всяка неблагоприятна ситуация. Обърнете специално внимание на детайлите и се опитайте да управлявате ресурсите си по интелигентен начин, ако не искате да имате проблеми сега или в бъдеще. Добавянето на повече спонтанност към връзката ви ще подправи нещата много, така че не чакайте и минута, за да се отпуснете и да имате нови преживявания.

Благоприятни дни – 04, 05.06.

Бъдете внимателни –30, 31.05.

Рак – Желанието ви да доминирате над другите и вашата рязкост могат да ви създадат проблеми във връзките, които имате, освен това ще почувствате известна несигурност и дори депресия. Ще трябва да се научите да се съгласявате и да бъдете по-гъвкави. Контролирайте се, защото вашите постоянни изисквания и този сарказъм, който понякога имате, могат да отблъснат тези, които обичате най-много. Защитавайки интересите си, трябва да действате деликатно, за да не пресечете пътя на никого. Тази седмица може да се очакват положителни промени във всяка една област.

Благоприятни дни – 30.05.; 05.06.

Бъдете внимателни –01, 02, 03.06.

Лъв – Решителните Лъвове няма да пропуснат точния момент и възможността да спечелят. Добре е обаче да запомните, че не всички ще харесат вашите победи. Рискувате да си създадете нови врагове и недоброжелатели. Енергията на Марс няма да ви позволи да попаднете под влиянието на другите, но предпазливостта няма да навреди. Вашите усилия да направите сериозни промени във финансовата си ситуация, се нуждаят от повече време, за да се развият. Това е много продуктивно време за вас.

Благоприятни дни – 30, 31.05.

Бъдете внимателни –04, 05.06.

Дева – Плановете ви постепенно ще започнат да се сбъдват, а това ще ви даде самочувствие. Важно е да не пропускате нито едно малко нещо, защото всяко е важно. Трябва да бъдете особено внимателни и бдителни.  Не са изключени неприятни събития и трудности. Като следвате ясен план и се придържате към ежедневния си график, можете да сведете до минимум рисковете. Към края на седмицата ще можете да намерите отговора на важен въпрос. Имате големи цели и воля за успех, но трябва да се научите да поемате дълбоко въздух, преди да се прицелите в целта си!

Благоприятни дни – 01, 02, 03.06.

Бъдете внимателни –30, 31.05.

Везни – Тази седмица активните Везни поемат с ентусиазъм и най-трудните задачи. Енергията на Марс ще ви помогне да не се отказвате и да преодолявате трудностите. Успявате да намерите общ език с другите, вниквате в техните проблеми и се опитвате да окажете всякаква помощ на изпадналите в затруднение. Енергията носи със себе си възможността за смяна на предавките. Предстои да вземете важно решение. Отделете време и обмислете всяка стъпка. Сърцето ви може да се движи в една посока, а главата ви в друга.

Благоприятни дни – 30, 31.05.;04, 05.06.

Бъдете внимателни – 01, 02, 03.06.

Скорпион – Ще бъдете енергични и активни през тази седмица. Вашата независимост и самодостатъчност се превръщат в ключ към успеха. Вие с ентусиазъм се заемате с най-трудните въпроси, а нестандартното мислене ви помага да намерите изход от всяка трудна ситуация. Не седите на едно място и постоянно търсите приключения. Звездите обаче съветват да се въздържате от риск и съмнителни авантюри. Може да се чувствате особено чувствителни по отношение на връзката си. Възможни са емоционални кризи.

Благоприятни дни – 01, 02, 03.06.

Бъдете внимателни –04, 05.06.

Стрелец – Този период ще бъде много благоприятен за вас. Ще почувствате желание за положителна промяна. Очаква ви активна и динамична седмица. Марс ще ви помогне да постигнете професионален успех и ще ви зареди с енергия. Не се стремете обаче да получите всичко наведнъж. Важно е да се съсредоточите върху задачите и отговорностите. Ваше заветно желание може да стане реалност. Позициите на планетите създават благоприятна енергия и шепнат окуражаващи мисли в ушите ви. Пътуването по течението ви отвежда в някои много интересни романтични посоки.

Благоприятни дни – 04, 05.06.

Бъдете внимателни –30, 31.05.

Козирог – Тази седмица представителите на земния знак трябва да обърнат внимание на разширяването на хоризонтите си. Ще можете да натрупате ценен житейски опит и да промените нещо в живота си. Влиянието на Венера ще ви даде късмет в области, които са важни за вас, ще можете да постигнете целите си. Слушайте интуицията си, нейният шепот ще ви помогне да изберете правилния път. Отделете малко време да се отпуснете. Разходка сред природата ще успокои душата ви и ще изчисти мислите в главата ви.

Благоприятни дни – 30.05.; 05.06.

Бъдете внимателни –01, 02, 03.06.

Водолей – Венера преминава през знака на Телец и вашия четвърти слънчев дом и за вас ще са важни хармонията у дома, семейният живот и отношенията с хората, които обичате и сега можете да внесете нужният баланс и да оправите проблемите, които са ви занимавали в миналото. Мястото, където трябва да насочите енергията си тази седмица, е вашият дом. Благоприятно време е да обявите мир с близките си. Увеличете романтиката, за да получите възможно най-много радост от живота.

Благоприятни дни – 30, 31.05.

Бъдете внимателни –04, 05.06.

Риби – Емоционалните и чувствителни Риби в много отношения са готови да направят отстъпки, за да не смущават света. Въпреки това влиянието на Марс – решително и безкомпромисно – подсказва, че понякога си струва да поставите интересите си на преден план. Разширяването на възможностите показва, че е подходящ момент да смените работата си, ако желаете. Любовта ви отвежда надолу по стръмен и криволичещ път, така че дръжте крака си на спирачката. Най-добре е да продължите с повишено внимание по отношение на сърдечните въпроси. Вземайте много внимателно всички решения, свързани с любовта.

Благоприятни дни – 01, 02, 03.06.

Бъдете внимателни –30, 31.05.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.