Седмичен хороскоп от 6 до 12 март

Астро-аспекти

На 6 март Слънце секстил Уран

На 7 март Пълнолуние в Дева  в 14:42ч

На 7 март Сатурн преминава в знак Риби

На 11 март Венера секстил Марс

На 11 март Меркурий секстил Уран

Луната през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни, Скорпион.

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –10, 12 март

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 6, 7, 8, 9, 10 и 11 март

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

06.03. 05:20 – 06.03. 05:40
08.03. 16:08 – 08.03. 16:45
11.03. 01:37 – 11.03. 02:07

Овен – Тази седмица ще имате доста работа. Ще трябва да се съсредоточите върху няколко неща наведнъж. Ще имате склонност да поемате рискове, да действате на ръба, но късметът все пак ще ви съпътства. Изберете приоритетите си и вярвайте, че ще решите всичко правилно и навреме. Много от вас ще почувстват повишено сексуално желание. Ако сте необвързани, то е напълно възможно да срещнете човек, с когото ще се установи романтична връзка. За целта посещавайте по-често обществени места.

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 9, 10

Morkadis

Телец – Приемайте всичко с търпение и ако е необходимо се консултирайте с някой, на когото имате доверие. Оформя се нов социално-професионален етап. Може да получите нови предложения за работа. Възможни са промени в режима на работа, нови задачи, или промяна в отношението ви към работата. Вероятно ще се приближите една крачка по-близо до една от житейските си цели. Средата на седмицата е благоприятна за уреждане на всякакви тайни и чувствителни въпроси, за които не желаете да давате гласност. Това е времето за създаване на нови приятели и съмишленици.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 11, 12

Близнаци – Първата половина на седмицата може да бъде свързана с енергични и доста успешни действия, насочени към подобряване на финансовото ви състояние. Могат да настъпят промени в работата. Може би ще преоцените предишните си намерения и ще коригирате плановете си. Тези дни ще можете да почувствате истинска подкрепа от приятели. Ще успеете да приключите някои недовършени дела и да се справите с някои предизвикателни обстоятелства с лекота. Вашата сексуална привлекателност е засилена, което може да доведе до любовна връзка с човек на по-висока позиция.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7

Рак – Тази седмица ще сте склонни да водите спокоен и уединен начин на живот. Ваш приоритет ще са домът, семейството, традициите. Добро време за решаване на всякакви семейни и жилищни въпроси. Внесете някои подобрения във вашия дом. Може да предложите редица конструктивни идеи, които партньорът ви да обмисли. Творческият подем и доброто настроение няма да ви напуснат цялата седмица. Ще откриете ново значение на познатите неща. Основното е да сте последователни и дипломатични.

Благоприятни дни – 6, 7, 11, 12

Бъдете внимателни – 9, 10

Лъв – Харченето в началото на седмицата може да дестабилизира бюджета ви за дълго време, така че бъдете предпазливи и следвайте конкретен и строг списък. Съществува риск от закупуване на некачествени стоки или услуги. Избягвайте противоречията и полагайте усилия за разрешаване на всеки конфликт. Оформя се нов етап от живота, така че ще чертаете нови планове. През тези дни може да се очаква съживяване на любовните отношения. Ако имате любим човек, тогава чувствата ви към него ще се засилят. Необвързаните да се постараят да прекарват повече време на обществени места.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 11, 12

Дева – В първите дни на седмицата се заемете с личните си дела, набележете плановете си. Във финансов план се появяват добри аспекти, независимо дали получавате специални подаръци, или повишение на заплата, или някои помощи от работното място. Настоящият период е много добър за проява на делови качества и слагане на перфектен ред в пространството около вас.  Желанието ви да въведете перфектен ред в дома или на работното място ще се увеличи, тъй като ще почувствате мощен прилив на енергия и жизненост. Пътувания на къси разстояние.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 6, 7

Везни – Тази седмица ще бъдете активни и пълни с жизненост. Не плувайте срещу течението. Още първите дни ще се почувствате обезпокоени, но е трудно да установите корена на неудовлетворението си. Сигурно е натрупване на състояния, чувства и емоции, събирани дълго време, които сега започват да излизат наяве. Бъдете внимателни към здравето си, защото то е уязвимо. Умората е подчертана, така че преди всичко би било добре да си починете. Може да се наложи да направите непланирано пътуване. Ще се появят нови хора, които ще ви бъдат полезни.

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 9, 10

Скорпион – Времето е добро за начертаване на нови планове за бъдещето. Отдръпнете се от ежедневната суматоха, насочете поглед към себе си. Това е добър момент да реорганизирате живота си. Здравето е уязвимо, затова избягвайте усилията и шумните пространства. Добре е да използвате това време за духовни практики. Поради небрежност е вероятно да имате някои финансови проблеми. В средата на седмицата нараства ролята и значението на приятелската ви среда.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 11, 12

Стрелец – Периодът на голяма лична трансформация е към края си за вас, така че може да почувствате голямо облекчение, сякаш огромно бреме е свалено от плещите ви. Време е да помислите за нови бъдещи планове. Астралният фон на периода бележи важни промени както в професионален, така и в семеен план. Някои от намеренията ви може да бъдат осуетени поради различни причини. Въпреки това ще намерите добри решения да се справите почтено с всичко. Ще имате достатъчно планетарна подкрепа, но все още може да сте заети с някои безсмислени или маловажни дейности, което прави невъзможно да се възползвате от нея.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7

Козирог – През тази седмица ще успете да завършите задачите си. Ако се занимавате с бизнес, това е добър момент да започнете нещо ново. Предполага се, че здравето ви вероятно ще бъде средно, с възможност за сезонни заболявания. Може да се наложи да се върнете към обсъждането на някои важни семейни въпроси, свързани например с покупката на домакински уреди или друго. Ако сте необвързани, случайно можете да срещнете някой, който ще ви се стори въплъщение на идеала, за който сте мечтали цял живот, но бъдете внимателни. Дайте си време да опознаете човека.

Благоприятни дни – 6, 7, 11, 12

Бъдете внимателни – 9, 10

Водолей – Тази седмица ще успеете да разрешите успешно много въпроси, използвайки методите на тайната дипломация. Колкото по-малко афиширате публично намеренията си, толкова по-вероятно е да успеете, защото няма да има кой да ви спре. Бъдете внимателни с парите и избягвайте да харчите пари за неща, от които не се нуждаете в момента. Отношенията ви с хората около вас може да станат твърде предизвикателни. Ако се опитвате да ги убеждавате да виждат нещата по вашия начин, не забравяйте, че може да си навлечете повече проблеми.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 11, 12

Риби – През седмицата можете многократно да се връщате към решаването на прекъснати по-рано въпроси и да постигнете успешното им завършване.  Използвайте това време за развитие на бизнес, ако имате такъв. Вероятно няма да ви е трудно да намерите индивидуален подход към всеки човек, с когото искате да общувате. Не давайте гласност на плановете си, преди да получите положителни резултати. Някои здравословни проблеми могат да започнат да ви притесняват. За необвързаните представители на знака има шансове за неочаквана любовна връзка.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 6, 7

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.