Седмичен хороскоп от 7 до 13 февруари

Астро-аспекти

На 8 февруари Марс в тригон с Уран

На 11 февруари Меркурий в съвпад с Плутон

Луна през седмицата се движи през знаците –Телец, Близнаци и Рак

Благоприятни дни за подстригване – 8 (след 11:12ч), 9 (до 11:39ч), 10 (след 12:11ч), 11, 12 (до 13:35ч) февруари

На 12 февруари от 13:35ч до 14:20ч на 13 февруари може да се подстригвате, само ако го правите сами у дома.

Благоприятни дни за боядисване на косата – 8 (след 11:12ч), 9, 10, 11, 12 (до 13:30ч), 13 (след 14:30ч) февруари

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

06.02. 19:22 – 07.02. 00:5409.02. 06:49 – 09.02. 12:2811.02. 10:24 – 12.02. 01:28

Овен – Вашата оптимистична страна и вашата решимост ще бъдат подчертани, така че ако трябва да вземете важни решения, моментът е сега. Като цяло вие сте много решителен и борбен знак и ви предстои да навлезете в период, в който ще имате способността да издържате на още по-голям натиск и да се справяте с още по-големи предизвикателства. Ще почувствате нуждата да се съсредоточите върху близките си и да им помогнете да се справят с проблемите им. Това е идеално време за работа, любов, спорт, пътуване. Звездите и планетите ще ви подкрепят при рискованите действия. Това е вашето време, вашата възможност да излезете на сцената и да диктувате своите правила на играта на всеки.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13

Телец – Времето е подходящо да уредите всички висящи задължения и да планирате следващите си стъпки. Тази седмица ще бъдете по-чувствителни към критиката и мнението на другите. Мислите ви са объркващи и понякога пречат на комуникацията ви. Всичко ще бъде наред, стига да се отървете от стреса. Ще се занимавате със семейството и връзката си повече, отколкото обикновено, защото чувствате нужда да правите това. Ако сте необвързани, излизайте по-често и ще привлечете интереса на противоположния пол. Можете да флиртувате и да привлечете човека, който ви очарова.

Благоприятни дни – 12, 13

Morkadis

Бъдете внимателни – 7, 8

Близнаци – Тази седмица ще почувствате нуждата да изследвате своя емоционален свят. Там ще намерите ключа към вашето вътрешно щастие и баланс. Вашето семейство и партньор ще играят важна роля. Балансираната ви връзка ще ви даде силата, от която се нуждаете, за да контролирате донякъде хаотичното състояние на ума си. Вашата динамика и решителност се увеличават и вие успявате да положите основите на бъдещите си цели и действия. Ще бъдете достатъчно силни и издръжливи, за да се справите с всяко препятствие.

Благоприятни дни – 7, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Рак – Тази седмица ще бъде изпълнена с емоции, нежност и динамика. Със сигурност няма да ви е скучно. Ще изпитате известно объркване, с което трябва да се справите спокойно, особено когато става въпрос за професионални въпроси. Мислете рационално и не пропускайте смисъла на нещата, в противен случай вашите реакции няма да имат рационална основа. Ще почувствате нуждата да сте по-близо до партньора си, не само за да споделите проблемите си, но и да му покажете присъствието и подкрепата си в живота му. Ако сте необвързани, тази седмица ви носи романтика и очарователно самочувствие.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 12, 13

Лъв – Тази седмица на работа ще бъдете доста последователни, що се отнася до задълженията ви. Освен това ще можете да покажете динамиката, която сте запазили в себе си, за да управлявате плановете си. Вашата импулсивност ви прави уязвими. Трябва да обмисляте нещата на спокойствие и възможно най-внимателно и в никакъв случай да не рискувате. Всякакви негативни промени в живота могат да се обърнат във ваша полза. В това ще ви помогнат звездите и планетите, особено Уран. Преди всичко стремете се да следвате законите на Вселената и да не ги нарушавате.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 7, 8

Дева – Седмицата обещава да бъде изключително продуктивна. Всичките ви мисли най-вероятно ще бъдат насочени към изпълнение на задачите. Не бива да си налагате никакви ограничения, защото можете абсолютно всичко. Просто трябва да го поискате. Тази седмица ще се сблъскате с голямо предизвикателство, тъй като ще ви е трудно да мислите рационално и ясно. Това ще повлияе на поведението ви. За да контролирате нещата, трябва да се отпуснете. Изключете лошите мисли, отделете време за почивка и не се намесвайте в ситуации, от които няма да имате полза, особено на работното си място.

Благоприятни дни – 7, 8, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Везни – На работа се движете според планирането си и използвайте своята решителност, за да постигнете това, от което се нуждаете. Опитайте се да овладеете безпокойството, причинено от задълженията ви, и не го „изпускайте“ върху колегите си, защото това ще влоши нещата. Във вашите финанси може да предприемете някои важни стъпки, за да увеличите приходите си, но избягвайте рисковете. Трябва много да се пазите от болести и прекомерна умора. Това са единствените ви врагове, които могат да нарушат всички планове.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13

Скорпион –Тази седмица ще бъде много благоприятна за професионалните ви начинания. Възползвайте се максимално от динамизма си, за да постигнете сделките, които ще ви бъдат от полза. Тези дни ще бъде полезно да мислите за перспективите, за бъдещето, за нови планове, пазаруване, пътувания. Можете да проявите малко егоизъм, като отделите повече време за себе си. Разбира се, могат да възникнат ситуации, когато близките наистина се нуждаят от подкрепа. В този случай е важно да не стоите настрана.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 7, 8

Стрелец – Тази седмица ще ви донесе широк спектър от емоции и ситуации. Отделете време, където е необходимо и не се насилвайте повече, отколкото е нужно. Останалата част от периода ще бъде романтична и ще ви накара да се почувствате отново силни и креативни. Ако седите на два стола в любовта, добре е да внимавате, за да не се озовете накрая на земята. Ако сте необвързани, вашият чар и увереност ще ви помогнат да флиртувате и да се доближите до човека, който ви интересува.

Благоприятни дни – 7, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Козирог – В професионалните си дела действайте решително и уверено. Тази седмица може да се окаже доста трудна за вас, тъй като мисленето и поведението ви ще се сблъскат с няколко препятствия. Бъдете готови за това и се опитайте да се справите със ситуацията по най-добрия възможен начин. Подходящо време за справяне с взискателни ситуации и постигане на целите си. В следващите дни ще имате взаимодействие с човек, с когото ви свързва силна карма. Възможно е това да е разплата за минали грешки, но има и възможност този човек да донесе щастие и любов.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 12, 13

Водолей – През седмицата ще можете да се заемете с трудни задачи, изискващи самочувствие и концентрация. Този предстоящ период ще бъде идеален за разрешаване на определени проблеми, за смяна на обстановката, преосмисляне на познати неща и процеси, релаксация, духовни практики. Балансът във връзката ви е много важен за вас, така че правите всичко възможно, за да го постигнете. В любовната сфера, ако сте необвързани може да се появи възможност, от която си струва да се възползвате, ако сте свободни и необвързани.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 7, 8

Риби – Бъдете малко внимателни тези дни, тъй като вашето себеизразяване може да е малко слабо. Семейството ви ще бъде основната ви грижа, не поради техните проблеми, а поради нуждата ви да ги подкрепяте. Това ще ви накара да се почувствате по-добре отвътре. В същото време ще отделите време на собствените си задължения и ще се движите към постигане на амбициите си. Планетите са на ваша страна. Важно е да бъдете възможно най-обективни в анализа на реалното състояние на нещата. Това ще помогне за предотвратяване на грешки в работата.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.