Седмичен хороскоп от 8 до 14 март

Овен – Има големи шансове да получите добри новини на работното място. Затова бъдете готови да приемете новите положителни промени тази седмица. Някои ще постигнат успех в кариерата, други ще имат придобивки или печалби във финансово отношение. Трябва да внимавате със здравето си, тъй като може да се сблъскате с някои здравословни проблеми поради пътуване или промяна на времето. Възможно е да има някои възходи и падения в любовните и брачните отношения. Може причината за проблемите да е заради его сблъсъци.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 8, 14

Телец – Тази седмица графикът ви може да е доста претоварен. Това е добро време за проучване и събиране на информация за всякакви нови проекти, които възнамерявате да направите. Опитайте се да избегнете всякакви промени в делата или плановете. Периодът ще бъде много продуктивен за саморазвитие. Сега е моментът да се погрижите не само за другите хора, но и за себе си. Чувството за здравословен егоизъм, когато отдавате приоритет на личните си интереси, е това, върху което звездите ви съветват да се съсредоточите.

Благоприятни дни – 8, 12, 13

Бъдете внимателни – 9, 10

Близнаци – Тази седмица може да е благоприятна за вас. Вероятни новини и неочаквани срещи, които ще ви донесат много приятни впечатления и емоции. Обърнете повече внимание на близките хора – много проблеми и притеснения ще изискват пряка намеса или активност от вас. Помагайте на другите – това ще ви донесе повече ползи, отколкото си мислите. Не променяйте плановете си през следващите дни и не се отказвайте от това, което наистина си струва вашето време и внимание. Например, не се отказвайте от събития и срещи – това ще направи живота ви много по-светъл.

Благоприятни дни – 9, 10, 14

Бъдете внимателни –12, 13

Рак – Много идеи и решения ще ви дойдат интуитивно и ще се окажат изненадващо правилни и проницателни. Внезапна семейна отговорност може да ви създаде доста стрес. Колкото повече време прекарвате в уединение, толкова по-скоро ще имате проясняване на съзнанието и по-скоро ще намерите спокойствие. Уединението тази седмица ще действа като лечебна психотерапия за вас. Използвайте това време за изучаване на духовни практики като йога, чигонг, дао, пеене на мантри или молитва. Веднага щом постигнете това, външният свят ще стане много по-хармоничен около вас.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 8, 14

Лъв – Като цяло седмицата вероятно ще донесе положителни промени за вас. Може да получите желаните положителни резултати. Ще можете да се ориентирате перфектно във външните обстоятелства и да вземете информирани и правилни решения. Въпреки това, някои търкания вероятно ще ви притесняват в брачния живот. През втората половина на седмицата инстинктивната нужда от тръпка и риск се увеличава. Благоприятен период за съставяне на стратегия на поведение за дълъг период. Вашите планове, които сте си поставили през тези дни, ще имат всички основания да бъдат изпълнени.

Благоприятни дни – 14

Morkadis

Бъдете внимателни – 9, 10

Дева – Вашите правомощия могат да бъдат разширени и ще трябва да поемете нови отговорности. Съществуват обаче шансове за его конфликти, но ако използвате малко тактичност и акъл, може да успеете да укрепите позицията си. Опитайте се да говорите по-малко, за да не влизате в ненужни спорове. Връзката ви с близките ви може да се подобри постепенно, въпреки някои сложни проблеми в средата на тази седмица. Не е изключено да се сблъскате с малки здравословни проблеми. Брачните ви отношения ще бъдат гладки, стабилни и сигурни, макар и малко хладни.

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни – 12, 13

Везни – Тази седмица може да се окаже малко предизвикателна за вас.  Може да се наложи да се борите повече за целите си, за мястото си под слънцето и да положите повече усилия. Опитайте се да избягвате противоречия и не се замесвайте в никакви ненужни въпроси и ситуации. Освен това има шансове да имате проблеми, особено поради политиката в офиса или сте с някой, който ви е близък приятел. Приемането на правилния съвет от точния човек може да ви помогне да преодолеете проблемите си. Възможно е да се подобрят вашите умения за вземане на решения.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 8, 14

Скорпион – Доста конструктивен период ви очаква. Ще можете да преминете през пътя на промените и трансформациите, в резултат на което ще можете да се издигнете до качествено по-високо ниво. Седмицата ще ви донесе положителни впечатления и емоции, ако се съсредоточите не само върху работата си, но и върху личния си живот, общуването с другите. В брака отношенията ви могат да бъдат изградени на рационална, разумна основа. Ако във вашето семейство има малки деца, тогава трябва да се грижите повече за тях тази седмица.

Благоприятни дни – 8, 12, 13

Бъдете внимателни – 9, 10

Стрелец – Тази седмица трябва да поддържате правилно равновесието между личния и професионалния живот, в противен случай това може да повлияе на любовните ви отношения. Ако бъдете предпазливи, ще избегнете неприятности. Нещата може да се получат добре, просто останете позитивни. През втората половина на седмицата се увеличава нуждата от творческо самоизразяване. Може би ще почувствате това, ако сериозно се интересувате от нещо. И вашите хобита могат да бъдат много различни, в зависимост от личните предпочитания.

Благоприятни дни – 9, 10, 14

Бъдете внимателни –12, 13

Козирог – Тази седмица вероятно ще започне с положителна нотка. Планетите обаче може да не ви позволят да се отпуснете напълно. Не оставяйте нещата да се случват сами. Старайте се да контролирате всеки процес. Не е подходящият момент за действие или очакване на бързи резултати. По-скоро се съсредоточете върху стратегията и оценката на вашите действия. Направете пауза и преразгледайте решенията, взети в миналото. Може да има някои прекрасни моменти, на които да се насладите със своя партньор.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 8, 14

Водолей – Още в началото на седмицата вашето самочувствие ще се  повиши и това ще стимулира успеха ви. Вслушвайте се в интуицията си и действайте съобразно вашите разбирания. Никой не може да вземе правилните решения по-добре от вас. Ако през предходното време сте натрупали много въпроси и трудности в отношенията със семейството си, тогава е крайно време да се опитате да оправите всичко. Факт е, че конструктивно обсъждане на въпроси е възможно само при липса на силни емоции и при спокоен трезвен анализ на ситуацията.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни – 9, 10

Риби – Тази седмица вероятно ще започне с положителна нотка. Може да получите някои възможности за разширяване на бизнеса си (делата си). Ще бъдете надарени с практична проницателност и трезва преценка, когато ненужните емоции не ви пречат да вземете правилните решения. Съвет: опитайте се да се свържете на емоционално и на дълбоко ниво с партньора си. Също така прекарайте малко време с него / нея. Освен с любов, може да искате да разнообразите живота си с други занимания и хобита.

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни – 12, 13 

източник: tribune.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.