Скарабеят е талисман, привличащ властта и богатството

скарабей

Още египетските фараони са се опитвали да получат подкрепата му. Освен това този талисман е подходящ в критична ситуация, когато се налага да вземете бързо единственото вярно решение.

Златният скарабей (медальон или огърлица) надеждно ще ви защити от негативни емоции. Mагическото украшение трябва да се носи на дълга златна верижка, така че да закрива сърдечната чакра анахата – в центъра на нивото на гърдите.

Със сребърния скарабей (статуетка, пръстен или игла за вратовръзка) никога няма да ви измени чувството на мярка и ще успеете навреме да спрете – ще се удържите от словоизлияния, ще се откажете от съмнителни сделки.

Бронзовият скарабей във вид на медальон обостря интуицията. Трябва да се носи на дълга кожена каишка – така че да закрива анахата. Талисманът дарява способност да предчувствате неприятностите и да се научите да заобикаляте острите ъгли.

Малахитовият скарабей е подходящ за работници в охранителните структури и за всички, чиято служба е свързана с риска.

Нефритовият скарабей е необходим като въздуха за онези, които са склонни да се „хвърлят на амбразурата“. Талисманът навреме ще им напомни, че жертвата не трябва да бъде напразна.

Скарабеят от оникс е подходящ за военни, политици, дипломати, за хора, които отиват в стана на врага. Той ще ви помогне да изясните истинските намерения на противника.

Тюркоазеният скарабей е ангел-пазител за хората с болно сърце, фигурката на бръмбара в левия горен джоб на сакото или ризата ще се облекчи страданията ви.

Сердолиновият скарабей възвръща в дома блудните съпрузи. Подходящ е за онези, чийто брак не може да се нарече здрав.

Дървеният скарабей повишава сексуалността на своя собственик. Но с негова помощ могат да се разгорят истински африкански страсти. Готови ли сте?

Скарабей с разперени крила е символ на власт и лидерство. Затова онзи, който мечтае да направи кариера, трябва да носи пръстен с бръмбара на показалеца.

Бастун или тояга със скарабей помага да се издигнете над проблемите на суетния свят.

инфо: po-krasivi.net

Вижте още: 

ПРОКЪЛНАТИ ПРЕДМЕТИ, КОИТО ПОДЛУДИХА СОБСТВЕНИЦИТЕ СИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.