След смъртта се случват тези 9 неща на хората (според очевидци)

Какво ви очаква след смъртта? Единственият начин да получите отговор на този въпрос е да попитате онези, които са били в клинична смърт.

Има ли живот след смъртта? Този въпрос тревожи много хора, но не можете да получите отговор, докато сте живи…. Или можете? Много хора твърдят, че докато са били мъртви,
са видели задгробния живот. Техните истории са просто невероятни, някои от тях звучат успокояващо, докато други са плашещи. Най-интересното е, че повечето хора са преживели едни и същи чувства.

Хората, преживели клинична смърт, най-често са виждали, чували или усещали, следното:

1) Светлина

Повечето хора, които са посетили другия свят, са видели прочутата „светлина в края на тунела“. Това е най-често срещаното явление, което споменават очевидците.

2) Виждате тялото си

Много хора казват, че са видели собственото си безжизнено тяло, когато са преживели клинична смърт. С други думи, те са се превърнали в безплодна душа, надвиснала над телата им. Виждали са и всичко, което се е случвало в стаята.

3) Ангели-пазители

Някои хора твърдят, че са видели поне един ангел или дух, които са се грижили за тях по време на техния кратък престой в хватката на смъртта.

4) Виждат майка си

Много хора на смъртното си легло са видели тяхната майка.

5) Загинали роднини

Ако имате голямо семейство, бъдете готови да срещнете роднините си след смъртта. Много хора, които са стигнали до задгробния живот, казват, че са се срещнали с техните починали роднини там. Някои дори са ги приветствани, сякаш са на истинско парти.

6) Флаш памет

Morkadis

Бъдете готови да преживеете най-ярките моменти от живота си. Много хора казват, че преди смъртта и по време на клиничната смърт, “целият им живот е минал пред очите.”

7) Можете да видите и чуете всичко

Много хора твърдят, че са виждали други хора в стаята си и дори са се опитвали да говорят с тях, но опитите им били неуспешни.

8) Умиротворение

Почти всички хора, които са преживели клинична смърт, говорят за неописуемото усещане за мир и спокойствие. Нещо повече, това чувство е било толкова обширно, че душата или
умът дори не са знаели как да се справят с него.

9) Вие не искате да се върнете

Според многобройните истории чувството след смъртта е толкова успокояващо, че много от тези, които са го преживели, не искат да се върнат в този свят. Представете си колко красиво би трябвало да бъде това чувство, щом не искате да се върнете към живота.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

6 признака показващи прераждането на душата

Криониката – билет за безсмъртие или капан за наивници?

Предсмъртното прояснение доказва съществуването на душата?

Всеки десети, намирал се на ръба на смъртта, изпитал нещо необичайно

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.