Списък на вещите, които носят положителна енергия

Всяка вещ има своя собствена енергия. Една носи отрицателен заряд, а друга – положителен, а трета – абсорбира енергията на своя собственик. Затова е препоръчително да бъдете много внимателни.

Нашите предци са вярвали, че хората намират дадени вещи не случайно и им придават особено значение. Те са смятали, че вещите се изпращат от по-висши сили, като предупредителни знаци или да донесат късмет на притежателя си.

Намерени вещи:

Икона

Ако намерите икона, тогава Бог ви изпраща своя образ. По-добре е да я вземете. Можете да се молите на иконата или просто да я поставите на открито видимо място в къщата, тя ще почисти енергията в дома.

Монета

Това е талисман за пари. Вземете я за да получите финансова стабилност. Колкото по-стара е монетата, толкова повече заредена е за просперитет и защита срещу разорение.

Работещ часовник

Ако работи, това означава, че скоро ще започнеte нов етап в живота си. Имате време и възможност да промените нещо. Не носете такъв часовник. Ако не можете да намерите собственика, поставете го на нощното шкафче. Съхранявайте го като талисман.

Копче

Такова копче може да носите на верижка или конец като талисман. Носете го със себе си на места с големи концентрации от хора, за да се предпазите от лоши очи и злополуки.

Morkadis

Подкова

Много рядко може да намерите подкова. Но подковите се продават в магазини за сувенири и могат да бъдат изгубени и след това намерени. Ако намерите истинска подкова, заковете я на входната врата, за да пази къщата ви.

Старинен ключ

Такава находка подсказва, че вашите условия на живот скоро ще се подобрят: ще се се преместите, ще придобиете нов дом. Ключът ще предпази дома от всяко зло и ще запази уютната атмосфера.

Ръкавици

Този елемент на облеклото обещава ново запознанство, подобряване на отношенията с хората, промени в личния живот. Ако намерите ръкавици, не ги взимайте у дома, независимо дали са две или една. Поставете ги на видно място, където сте ги намерили, може би собственикът ще се върне за тях. И се подгответе за съдбоносната среща.Точно както вие с благодарност приемате находката, осъзнавайки нейната стойност, трябва да се научите да пускате нещата, които губите.

Ако изгубите вещи, те отнасят със себе си проблемите, които обременяват живота ви. Бъдете благодарни за това.

Намирането на загубени вещи, които някога са били ваши, показва, че сте научили урока, който загубата е донесла, и можете да вземете предмета обратно.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Как да разпознаете геопатогенните области?

Не е за вярване, но само с един плод може да почистите дома от лоша енергия

Негативна енергия и завист – ефективни ритуали за почистване

Какво означава, ако виждаш сърца навсякъде

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.