Среща на високи извънземни и астронавти е наблюдавал бивш служител на НАСА

1

Кларк Макклеланд

Бившият оператор на космическите апарати в космическия център Кенеди – Кларк Макклеланд (Clark McClelland) – заявява, че е станал свидетел на мистериозна среща между астронавти на НАСА и високи на ръст извънземни същества, докато е работил за агенцията.

Ето какво твърди Макклеланд на сайта си:

„Аз, Кларк Макклеланд, бивш оператор на космическите апарати, космическата флота, лично наблюдавах 240 до 270-сантиметрово извънземно, докато работих в космическия център Кенеди. Извънземното стоеше изправено на мястото за товарене и разговаряше с двама астронавти на НАСА! Видях също и космическия кораб на извънземното, който беше поставен в стабилизирана орбита от задната страна на нашата космическа капсула. Гледах около минута и седем секунди – достатъчно време да запомня абсолютно всичко. Това беше извънземно и неговият космически кораб!“

Макклеланд казва също, че той не е единственият, който е виждал извънземни в космическия център Кенеди. Твърди също, че притежава документи и снимки, които да потвърдят историята му. Според него НАСА не е цивилна агенция и същността ѝ е далеч по-мистериозна, отколкото се смята.

„Пентагонът притежава НАСА. Някои от операциите на Министерството на отбраната са топ секретни. В орбита бяха изпратени няколко сателита и други инструменти и няколко екипажа са се срещали с извънземни.“

Твърденията на бившият служител в НАСА са съмнителни, а и все още няма официален отговор от агенцията, но самата идея, че това не е цивилна организация и гони частни интереси, прави по-логичен факта, че голяма част от сведенията за срещи на хора с извънземни са скрити в секретни документи, до които обществеността няма достъп.

инфо: megavselena.bg

Вижте още: 

МАТРИЦАТА НА ЗЕМЯТА: БАТЕРИИ ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.