Стар индиански хороскоп показва същността ни

индианци

Стар индиански хороскоп представя по интересен начин всеки от нас.

Видра: 20 януари – 18 февруари

Видрите са странни като личности. Често биват възприемани като нетрадиционни. В работата си следват тактики, които са трудно разбираеми за останалите, но които са и доста ефективни. Видрите възприемат нещата около себе си по необичаен начин.

Въпреки това притежават брилянтно въображение и интелигентност, проницателност и много добра интуиция. Когато се намират в благоприятна за тях среда, те са чувствителни, смели и честни. Но когато са застрашени, стават безскрупулни, похотливи, непокорни.

Вълк: 19 февруари – 20 март

Според индианците Вълкът е дълбоко емоционален и съсредоточен върху любовта знак, не само физически, но и философски. Има нужда от свобода, страстен е, нежен и дълбоко привързан. Когато бива поставен в среда, която е неблагоприятна за него, той става своеволен, отмъстителен и действа като единак.

Сокол: 21 март – 19 април

Соколите са родени лидери и винаги взимат ясни решения в ситуациите, в които попадат. За хората родени под знака на Сокола може да се каже, че те коват желязото, докато е горещо. Винаги са устойчиви и винаги поемат инициативата. Добри са в екипната работа, екипните спортове.

Имат самочувствие и това винаги си личи. Понякога може да бъдат груби, нетърпеливи и прекалено чувствителни, но от друга страна винаги намират начин да поддържат огъня във взаимоотношенията.

Бобър: 20 април – 20 май

Контрол, адаптиране и преодоляване – това е мотото на Бобъра. Той е съсредоточен изключително върху работата. Винаги има изградена стратегия, старае се да бъде максимално ефективен, борбен и хитър е.

Има остър като бръснач ум. Проявява лоялност, състрадание и щедрост към другите. Слабите страни на Бобъра са нервност, страх, чувство за собственичество, арогантност.

Елен: 21 май – 20 юни

Според индианските знаци Еленът е символ на музата. Той е вдъхновяващо жив и има бърз ум. Има невероятно чувство за хумор и е ненадминат майстор в разговора. Притежава естествена интелигентност, изтънченост и добра външност.

Morkadis

Понякога може да прояви нарцистичната си същност, защото знае, че е привлекателен за останалите. В подходяща среда е блестящ и вдъхновяващ като личност. Слабите страни на Елена са егоизъм, мрачност, нетърпеливост, може да бъде мързелив и двуличен.

Кълвач: 21 Юни – 21 юли

В индианските символи Кълвачът е сочен като най-грижовен. Ненадминат слушател, напълно съпричастен, проявяващ разбиране, Кълвачът е този, който се появява, когато имаме нужда от подкрепа.

Родените под този индиански знак са добри родители и партньори, добре организирани и изобретателни личности. В благоприятна среда Кълвачът е романтик, но понякога е и гневен, ревнив и злобен.

Сьомга: 22 Юли – 21 август

Фокусирана, интуитивна и изцяло творчески настроена. Енергията на Сьомгата е осезаема. Родените под нейния знак са физически мотиватори, уверени и ентусиасти. Трудно се отказват от задачите, които следват.

Интелигентни са, интуитивни, винаги следват целите си, в които намират и много съмишленици. Когато плуват в устойчиви води са чувствени, стабилни и спокойни. Слаби страни на Сьомгата са егоизъм, проява на непоносимост към другите, вулгарност.

Мечка: 22 август – 21 септември

Прагматична и методична, Мечката е тази, която се появява, когато има нужда от стабилна ръка. Тя е практична и отличен бизнес партньор. Надарена е с огромно сърце, щедра е и следва гласа на разума.

Въпреки това, понякога е твърде скромна и срамежлива. В благоприятна среда този индиански символ е добър наставник, обичлив, търпелив. Слабите й страни са скептичност, леност, дребнавост и затвореност в себе си.

Гарван: 22 Септември – 22 Октомври

Силно ентусиазиран и естествено предприемчив, Гарванът е сочен като чаровник. Всеки разпознава неговата енергия и често се допитва до него за идеи и мнения. Това е така, защото е едновременно идеалистичен, дипломатичен и доста изобретателен.

Гарванът може да бъде още и безгрижен, романтичен, любезен, доста търпелив и да проявява интуитивност в отношенията. Сред тъмните страни на личността му са непоследователност, отмъстителност.

Змия: 23 октомври – 22 ноември

Повечето шамани са родени под този индиански символ на животните. Змията е отличен духовен водач. Също така е уважавана заради нейните лечебни сили. Ето защо много от тези, които са родени под нейния знак са лечители или се реализират в областта на медицината.

Змията често е приемана като мистериозна и опасна. Въпреки своята потайност, тя е чувствителна и грижовна. Може да бъде и страстна, вдъхновяваща, хумористична, но и склонна към насилие и необичайни промени в настроението.

Бухал: 23 Ноември – 21 Декември

Променлив и непостоянен като вятъра, Бухалът е труден за формулиране. Топъл, естествен, с безгрижен характер, Бухалът е приятел на света. Според индианците този знак обича живота, живее го на пълни обороти и обича приключенията.

Бухалът е адаптивен, гъвкав, чувствителен, ентусиазиран и добър слушател. Въпреки своите положителни качества на моменти е безразсъден, невнимателен, действа необмислено и е войнствено настроен.

Гъска: 22 декември – 19 януари

Ако искате нещо да бъде свършено, дайте го на Гъската. Тя е упорита, амбициозна, поставяща си цели за изпълнение, които винаги постига. Решена е да спечели на всяка цена, не за да получи одобрението на останалите, а за да се конкурира с тях. Има доминиращо поведение, добре се справя в бизнеса и състезателните спортове и винаги се стреми да превъзхожда останалите.

В благоприятна среда е страстна, хумористична, общителна и дори чувствена. Слабите й страни са чувство на неудовлетвореност от живота, постоянно търсене на внимание и любов.

инфо: dnes.bg

Вижте още:

НАЙ, АМА НАЙ-ЛОШИТЕ ЧЕРТИ В ХАРАКТЕРА НА ВСЯКА ЗОДИЯ

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Анонимен 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.