Съвременното семейство Рапунцел

1

Всички са чували за Рапунцел, но малко знаят, че тя съществува и в реалния живот. В американския щат Илинойс живее Терилин Ръсел, жена на 43 години, която не е подстригвала косата си от четиригодишна възраст и днес тя е почти 150 см.

Гордата притежателка споделя, че усилено полага грижи, помагайки си с балсам, шампоан и четка за коса. Обяснява още, че дължината на косата й се дължи на генетично заложения й бърз растеж на косъма. За да измие косата си, тя трябвало да застане на колене, защото в противен случай тежестта на мократа коса буквално я свличала на земята.

По нейните стъпки вървят и трите и дъщери, които вече имат коси над 50 см. Голямата, 11-годишната Калан, има коса почти 73 см, 9-годишната Сенделин е с 72 см, а 6-годишната Чесни е притежателка на 52.5 см грива. Малкия брат от семейство Рапунцел не участва в състезанието, а 1-годишната Чапин тепърва и предстои да се включи.

В родния си град семейството е постоянен носител на титлата „Най-дългата конска опашка“.

2

3

4

5

6

7

8

инфо: hobyto.com

Вижте още:

ШЕСТОТО ЧУВСТВО СЕ КРИЕ В КОСАТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.