Съдбата на човек и кармата според тибетския хороскоп

Съдбата на човек и кармата зависят от годината на раждане според тибетския хороскоп. Всяка рождена година има число, което идентифицира характеристиките на човека, който е роден през тази конкретна година. Вижте какво казва тибетският хороскоп за вас.

Важна в тибетския хороскоп е годината на раждане. Числата се асоциират с определен цвят и елемент. Число 1 – бяло и желязо, число 2 – черно и вода, число 3 – индиго и вода, число 4 – зелено и дърво, число 5 – жълто и земя, число 6 – бяло и желязо, число 7 – червено и желязо, число 8 – бяло и желязо и число 9 – кафяво и огън. Така че просто погледнете следващата таблица, за да разберете кое е вашето число Мева.

Мева число 1

Негативното мислене преобладава при хората с Мева число 1. Те са упорити хора, но са открити и приятелски настроени. Романтичната им душа трудно понася болка и страдание, което може да доведе до алкохолна или наркотична зависимост. Могат да възникнат проблеми с бъбреците, пикочните пътища и репродуктивното здраве.

Мева число 2

Това са приятелски настроени хора, без агресия. Тези хора обичат да се грижат за другите, но не са родени лидери. Според тибетския хороскоп те постигат най-големите житейски постижения на четиридесетгодишна възраст. В любовта те са склонни да се ръководят от емоциите, а не от разума. Тъй като обичат сладкото, могат да страдат от наднормено тегло и затлъстяване. Слабото им място е гръбначният стълб и червата.

Мева число 3

Тройките са индивидуалисти, които ценят своята независимост преди всичко. Те могат да бъдат доста упорити. Успешни години между 34 и 38 години. Те лесно изкарват пари и също толкова лесно ги харчат. Те са склонни към зависимости и трябва да се грижат добре за краката си.

Мева число 4

Хората с Мева число 4 като цяло имат положително отношение към живота, но с дружелюбието им често се злоупотребява. Ето защо те често са емоционално наранени и предпочитат да издигнат непробиваема стена около себе си. Те не са родени оратори, но могат да забавляват другите. Те могат да страдат от проблеми със ставите и респираторни заболявания.

Мева число 5

Черно или бяло. За петиците няма нищо друго. Хората или ги обичат, или ги мразят. Прави са и не искат да убеждават никого в обратното. Те са силни личности с нужда от доминация във взаимоотношенията. Трябва да внимават за проблеми с налягането и рак.

Мева число 6

Отборни играчи с отлична интуиция и лидерски умения. Много са амбициозни, но се страхуват от провал. Те имат типична склонност към перфекционизъм. Държат емоциите си под контрол, така че може да страдат от главоболие или сърдечни проблеми.

Morkadis

Мева число 7

Тези хора са добри оратори. За да стигнат до върха, имат нужда от помощта на другите. Самите те нямат достатъчно енергия и решимост за това. В любовта те са предани и любящи партньори, на които винаги може да се разчита.

Мева число 8

Да променят мнението си? Това е немислимо за хората с Мева число 8. Те са упорити, предимно консервативни. От друга страна, те действат като тихи и мирни хора. Психически те са много силни и често имат добро здраве до дълбока старост.

Мева число 9

Деветките са чувствителни и деликатни, дори филм или книга могат да ги разплачат. За съжаление тази черта понякога е пагубна за тях, защото емоциите имат предимство пред разума им. Хората с Мева число 9 са идеалисти, мечтатели и романтици. Може да имат проблеми със сърцето или съня.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Най-опасните и мистериозни числа

Ангелски числа: Какво означават и защо ги виждате?

Числата, които ви носят щастие

Числа, които ще привлекат пари в живота ви

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.