Телевизионен екип попадна на истинския вход към митичната Шамбала?

хималаите

Митичната Шамбала от хилядолетия пленява въображението на много поколения търсачи. За нея се говори, че се намира някъде в Хималаите и че е населена от свръх хора със свръх способности. Няма обаче досега достоверни данни, че някой е успял да я открие. Неотдавна обаче екип на руската телевизионна програма „Тайните на света” заяви, че може би е намерен истинският таен вход към Шамбала в района на Приелбрусието. Докато работели върху снимките на поредния документален филм за рая под земята журналистите попаднали на уникални тунели в планината под връх Елбрус в Кавказ. С помощта на Министерството на извънредните ситуации в Кабардино-Балкария, снимачният екип работел в планинска местност. Според тях именно тук се намира същият този подземен рай, за който на времето е говорел Адолф Хитлер.

Съратниците на диктатора Хитлер също вярвали, че в някаква точка на Земята съществува подземният град Агарта (другото име, с което някои наричат Шамбала), който бил населен само от чистокръвни арийци – същата тази раса, към която Хитлер причислявал немците. Трябва да се признае, че с многобройни изследвания на духовни явления, на загадъчни места по планетата, които провеждали хитлеристите, и досега са свързани много легенди.

Много хора и сега вярват в това, че около личността на Хитлер е имало твърде много необясними неща. Човекът, който нанесе толкова беди и нещастия на Европа и света, се увличал сериозно от психологията на личността. Експериментирал е с човешкото съзнание, като е привличал в своите опити и тибетски монаси.

Докато изследвали данните, открити в секретни архиви, телевизионерите намерили в приелбруските пещери странни входове.

Пътят към тези входове не бил посочен в тези документи. Намерили ги благодарение на помощта на местни жители. Откритите шахти водят на голяма дълбочина в земните недра. Те са с правилна геометрична форма и са облицовани с гладки блокове.

Най-високият кавказки връх просто е прорязан от разнообразни проходи и пещери. На някои от стените им може да се видят свастики, а също и много странни рисунки. Но кой е оставил това необичайно наследство в Кабардино-Балкарската република? С отговора на този въпрос сега се занимават не само местните историци. Тук започнаха да прииждат отвсякъде уфолози и окултисти. Според тях пещерите са много древни.

Според участници в тази необикновена експедиция по всяка вероятност те са открили онова, заради което Хитлер открил през Втората световна война Източния фронт. Някои твърдят, че пещерите и знаците, които са изрязани по сводовете, са следи от древни цивилизации. Както и че тези пещери могат да служат за истински портали към духовните светове.

инфо: snaiper-bg.net

Вижте още: 

МИЛАН МИЛАНОВ: ТАЙНИТЕ ПОДЗЕМИЯ НА БЪЛГАРИЯ КРИЯТ НЕВЕРОЯТНИ СЪКРОВИЩА!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.