Това, за което мислим се превръща в реалност

Мислите създават реалността и определят живота ни. Това, което казвате определя как ще живеете!

Научете се да говорите малко

Замисляли ли сте се за факта, че думите и мислите влияят на живота ни?

Всъщност те не просто влияят, те оформят нашата реалност! И какъв живот имаш зависи от това, което казваш!

Ако сте гледали филма „Голямата тайна на водата“, тогава със сигурност ще си спомните, че водата е в състояние да възприема, съхранява и предава информация дори толкова фина, колкото човешка мисъл, емоция, да не говорим за думите. Под тяхно влияние се променя цялата структура на водата, нейната молекула и тъй като ние самите сме съставени от вода, съответно можем да повлияем на собственото си здраве и тяло.

Спомнете си колко често казвате: „изобщо не чувам нищо (не виждам, не чувствам и т.н.).“ Какво мислите, че ще привлекат тези думи в живота ви? – Разбира се, заболявания на очите, ушите, носа.

Казвайки и мислейки: „дебел съм“ – получавате излишни килограми.

Казвайки – “отслабвам” – получавате болести и започвате да се чувствате по-зле, тъй като думата “отслабване” идва от думата “слаб”. Заменете тази фраза със „стройна съм“ – и тогава тази мисловна форма ще започне да ви влияе положително.

Казвайки „нямам пари“, съответно никога няма да имате финансово изобилие. Изразът „парите идват при мен лесно“ помага за привличане на финанси. И щом не възпрепятствате процеса с негативните си мисли, веднага ще откриете нови възможности за получаване на пари.

Казвайки „имам нужда“, живеете живота си в нужда и под влияние на обстоятелствата, като по този начин се лишавате от възможността да бъдете господар на живота си. Би било добре да замените тези думи с „аз избирам“.

Казвайки на детето си „ти си глупак“, вие му давате лош пример. Учите го на нездравословен начин на мислене.

Morkadis

Казвайки на любим човек – „да не те виждат очите ми“, „омръзна ми“, „остави ме на мира“, „изчезни от живота ми“ – програмирате прекъсване на отношенията с този човек. Не се изненадвайте, ако съпругът или детето ви напуснат семейството или нещо, което е още по-лошо – живота. Но така действа законът на Вселената. Това, за което молите, е това, което идва в живота ви!

Казвайки на детето „ще паднеш“, „ще си счупиш краката, ще си счупиш врата“, не се изненадвайте, ако точно това се случи с вашето дете! Вие самият отново сте създали житейски сценарий за вашето дете. Спомнете си колко често казвате – „казах ти, че ще стане така“ – това е също точно този случай, когато сами привличате негативна ситуация в живота на любимия човек, а следователно и във вашия.

Говорейки за мъжете, “всички мъже … няма нито един нормален”, вие привличате още страдание и болка, причинени от мъжете.

Казвайки на човек – “Не мога да те разбера!” – имате проблеми със стомашно-чревния тракт.

“Седнал си ми на врата” – получавате остеохондроза.

„Сърцето ми кърви“, „Сърцето ми почти спря“ – поръчали сте сърдечно заболяване в небесния офис.

За да не се случват лоши неща, е много важно да не мислите за това и още повече да не изричате негативни неща. Но не всичко е толкова лошо, добрите думи и мисли работят по същия начин. Създавайки и освобождавайки положителна мисъл, вие в резултат получавате положителни неща в живота, като добри хора и приятни събития.

И още една важна информация – да ругаете човек, да го кълнете, да го наричате с обидни думи, означава, че влияете не само на неговото биополе, но и на вашето собствено!

Унищожавате фината си енергия и хвърляте същото проклятие върху себе си и децата си! Преди да говорите лошо за някого, си струва да помислите дали си заслужава! Може би е по-добре да се въздържате и да освободите емоциите си с вик в гората.

Знаейки, че мислите създават реалността ни, заменете отрицателните думи с положителни. Като казвате „обичам“ и „благодаря“, вие се променяте и влияете на целия свят. Нека да даваме усмивка, любов, благодарност и прошка възможно най-често, като създаваме чисти енергии от светлина.

Има много негативни думи, които влияят на нашия житейски сценарий, но вие ​​сами ще можете да ги проследите в речта си и да не им позволите да завладеят живота ви! Само като промените мисленето и речта си, вие коренно ще промените живота си.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Как да програмирам ума си да мисли позитивно? 

Нищо хубаво не идва без болка – 15 мисли за дните, в които ни боли

Как да се отърва от натрапчивите лоши мисли

Можем да контролираме тежките емоции, като мислим за себе си в трето лице

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.